http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... &start=175
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 13:48
Андрій_в
я по прежнему буду вас тыкать как котенка-манипулятора в ..., пока вы не перестанете на этом ресурсе гнать свою пургу и вводить в заблуждение людей не умеющих быстро анализировать и считать
будівельник
Спробуйте , але може замість вигуків якесь парі зварганим , як не як адреналінчик і все таке + можливість виграшу
Можу прийняти ставку 5 до 1 ( розмір своєї визначайте самі , а моя автоматично в пять разів вища буде ) , що ціна індексу домік нет на
01-04-2010 буде вищою 1300
01-07 -2010 буде вищою 1400
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 13:59
Я свою серьозність задекларував , навіть на виборах 5 до 1 коефіцієнтів не було.
Черга за Вами
Виходи у Вас два
1 Прийняти парі і по Вашій ставці всі будуть робити висновки про Вашу поважність до власної персони .
2 Зчезнути з форуму
Андрій_в
смешно, шо помешает вам испариться когда дело дойдет?
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 15:03
І всетаки коли заключаємо парі
budivelnik Додано: Нд 14 Лют, 2010 20:49
3 Як там з парі
ВИТУС Додано: Нд 14 Лют, 2010 22:09
1 к 10 не пойдет на пари.Таки они "твердолобые" только виртуально,а в реальной жизни и реальных действиях - МЯГКОТЕЛЫЕ
Idalgo Додано: Пн 15 Лют, 2010 17:29
Будивельник в своих прогнозах уверен, свои мысли аргументирует и отстаивает и в доказательства правильности своей позиции
готов рискнуть своими деньгами,причем в соотношении 1 к 5 Его оппонент,
Андрей,так же якобы уверенный в своей правоте,
почему то не готов и 100 грн поставить ,
Андрей_В Додано: Пн 15 Лют, 2010 17:58
как надоел этот детсад))) с "аргументами"
будивельника добил фактами, сначала обзывал, потом это глупое пари предложил, если мол не поспоришь то уходи из песочницы
давайте я поставлю сотню, если хотите, шо через 3 года будет в два раза дешевле, не вопрос
Андрей_В Додано: Пн 15 Лют, 2010 18:06
малолетними разводами на пари, оскорблениями и попытками меня очернить и выставить в дурном свете шоб отсюда выпихать, меня не проймешь
budivelnik Додано: Пн 15 Лют, 2010 20:09
На яких умовах Ви поставили своїх 100 проти моїх 500 Оповідання про падіння в 2-3 рази на протязі 2-3 років - не конкретні
Якщо когось цікавить подальший розвиток подій то на мій погляд він буде слідуючий
1 Пауза на пару годин від Андрія_В - швидкістю думки цей персонаж не відрізняється
2 Спроба 5-10 повідомленнями заговорити тему , в надії що про неї забудуть
3 Після того як виявиться що не тільки я , а й інші форумчани ( не обовязково Вітус , Юніор чи ще хтось з потенційних растішок ) . не дадуть цю пропозицію замовчати , то Андрію_в прийдеться приймати рішення або :
а) вибрати термін в 2 роки , але тоді він повинен заморозити на цей час 100 грн ( думаю для нього ця сума набагато більше важить ніж для мене моя ( я на відсотках на 500 грн , загублю більше ніж зможу виграти за два роки ))
б) зменшити термін очікування і величину падіння ( але тоді для збереження шансів на виграш потрібно зафіксувати ціну хоча б на рівні 1600 )
в) зникнути , щоб зявитись під іншим ніком
г) зробити вигляд що нічого не відбулося і далі засипати форум ссилками на чужі думки .
Я прогнозую що ймовірність варіанту :
а) - 5 %
б) - 5 %
в) - 35 %
г) - 55 %
Тепер глянемо всі разом , який з мене аналітик