|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:24
Цитата... 1 Ви згодні чи ні що в Києві щомісячно помирає 2500 осіб ( уточнення , тому що спеціально заліз в Держкомстат щоб отримати офіційну інформацію і надав її постом вище )
Нет, согласно вашей же статистике - 2358 чел. в месяц в 2009 году.
Тобто як я й писав шукаємо бліх і чіпляємось до 1 з пяти приведених років , при чому найбільш для мене не зручного , у всіх інших , як і в середньому за 5 років похибка становить 0,5%. Отже шукаємо математичну помилку в четвертому знаку після коми , замість того щоб пробувати зрозуміти написане. рік ____народилось ___померло__померло в Києві 2005__426085______781964_______30075 / 12 = 2 506 2006__460368______758093_______29920 /12 = 2 493 2007__472657______ 762877______31111/12= 2 592 2008__510588______ 754462______30067 / 12 =2 505 2009__ 512526______706740______28292 / 12 =2 358
(2506+2493+2592+2505+2358) /5 = 2491
Цитата... 2 Ви згодні , що якщо людина є власником житла і помирає , то його власність переходить або в дохід держави у випадку якщо на протязі здається пів-року ніхто не висуне звоїх претензій на цю власність , або у спадщину і ці угоди будуть завірені нотаріально .
А я никогда этого не отрицал и не обсуждал, к чему этот вопрос?
А якщо не заперечували цього питання то чому чіпллись з проханням поянити як 48 000 корелюються з 145000
Тяжко було залізти в укрстат і перетворити 48 000 в 30 000 але вже точних і звідти пробувати розібратись самостійно , чи ще не виросли з школярських штанців і чекаєте поки Вам розжують і в рот покладуть  Я тут викладачем молодших класів не наймався , я свою думку висказав , суть цієї думки виявилась правильною , а вже математичні точності прошу - визначайте самостійно , якщо вони Вам потрібні , а якщо навіть до першоджерел звернутись в облом - то хто Вам суддя
Отже всі померлі у яких була власність передають її шляхом нотаріально посвідченної угоди і ці угоди фіксуються мінюстом і в разі дарування/спадщини - вносяться в одну графу , а в разі купівлі/продажу - в іншу .
Це суть .
Так само суть в тому що в останні роки передача в спадщину або дарування коливалось в кількості 150 000 плюс мінус 5%
Так само держкомстатом підтвердженно кількість угод продажу в 2006-2008 - 300 000 плюс 10 %
2009 - 245 000 чи 225 000 - точно не памятаю .
А те чи був хтось розумний і виписував бабку з квартири під час проведення приватизації , чи навпаки не приватизовував квартиру поки дідусь/бабуся - не помруть - це деталі , які впливають на кінцевий розрахунок в якихось межах і в залежності від того яка дія буде починатись від результатів розрахунку ми і визначаємо яка точність нам потрібна . Мені наприклад все одно скільки 4000 чи 2500 в середньому щомісячно помирає в Києві , так само думаю що ця похибка виплила з того що в Києві реальна кількість населення на яку орієнтівався я а це 3 млн осіб і прописана на яку орієнтується держкомстат - приблизно 2,4 млн осіб
Так що якби хотіли розібратись - розібрались би , а так позубоскалили і не отримали можливо ще парочку відмінних від Вашо бачення думок , які можливо б позволили взнати ще щось нового в РН.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:29
Як повідомлялося, Головне управління комунальної власності КМДА 29 липня 2009 року уклало договір з ТОВ Фінансова компанія "Новий регіон" про продаж 80% акцій АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд".
Генпрокуратура просить визнати договір недійсним і зобов'язати "Новий регіон", а також реєстраторів "Київміськбуду" - ТОВ "Компанія "Термінал-Реєстр" і ТОВ "Адрем" - повернути акції Києву.
Позов був поданий 20 серпня 2010 року, Госпсуд Києва прийняв його до розгляду, відкрив провадження у справі і призначив його розгляд на 16 вересня, а також залучив у якості третьої особи ХК "Київміськбуд".
Міжвідомча комісія з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств при уряді 28 липня доручила перевірити, кому належать акції "Київміськбуду", у зв'язку з появою в ЗМІ інформацією про відчуження Києвом контрольного пакету акцій.
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку з 6 серпня на виконання припису Генпрокуратури призупинила на шість місяців обіг акцій "Київміськбуду".
Потім відомство запитало у "Термінал-реєстру" інформацію про угоди з акціями холдингової компанії, отримавши інформацію про укладення договорів купівлі-продажу значних пакетів акцій "Київміськбуду" з ФК "Новий регіон".
Також ДКЦПФР має намір перевірити компанію "Адрем" у зв'язку з рішенням "Київміськбуду" з 6 серпня передати цієї компанії ведення свого реєстру.
ХК "Київміськбуд" створена на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" в 1994 році шляхом об'єднання в його статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств і інших активів.
ФК "Новий регіон" отримало п'ятирічну ліцензію ДКЦПФР в серпні 2008 року.
Її директором і власником мажоритарної частки є Михайло Піроцький, що очолював також компанію ТОВ "Система-Р", котра була створена в 1996 році за участю дочірніх підприємств холдингу "Київміськбуд" і у свій час вела реєстри підприємств холдингу.
Выкупатель шифруется, но на каждую Хитрожопину есть Глубококол
за такие объемы мошенничества в Китае - вышка.
-
Ukrnalogi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:34
budivelnik написав:2 Ви згодні , що якщо людина є власником житла і помирає , то його власність переходить або в дохід держави у випадку якщо на протязі здається пів-року ніхто не висуне звоїх претензій на цю власність , або у спадщину і ці угоди будуть завірені нотаріально .
У Вас два запитання і два типи відповідей так або ні . Все інше лірика і говорильня.
якщо помирає один із прямих родичів, іншим, що прописані у квартирі, не потрібно нічого нотаріально завіряти
-
Mylex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:37
budivelnik написав:Цитата... 1 Ви згодні чи ні що в Києві щомісячно помирає 2500 осіб ( уточнення , тому що спеціально заліз в Держкомстат щоб отримати офіційну інформацію і надав її постом вище )
Нет, согласно вашей же статистике - 2358 чел. в месяц в 2009 году.
Тобто як я й писав шукаємо бліх і чіпляємось до 1 з пяти приведених років , при чому найбільш для мене не зручного , у всіх інших , як і в середньому за 5 років похибка становить 0,5%. Отже шукаємо математичну помилку в четвертому знаку після коми , замість того щоб пробувати зрозуміти написане. рік ____народилось ___померло__померло в Києві 2005__426085______781964_______30075 / 12 = 2 506 2006__460368______758093_______29920 /12 = 2 493 2007__472657______ 762877______31111/12= 2 592 2008__510588______ 754462______30067 / 12 =2 505 2009__ 512526______706740______28292 / 12 =2 358
(2506+2493+2592+2505+2358) /5 = 2491
Цитата... 2 Ви згодні , що якщо людина є власником житла і помирає , то його власність переходить або в дохід держави у випадку якщо на протязі здається пів-року ніхто не висуне звоїх претензій на цю власність , або у спадщину і ці угоди будуть завірені нотаріально .
А я никогда этого не отрицал и не обсуждал, к чему этот вопрос?
А якщо не заперечували цього питання то чому чіпллись з проханням поянити як 48 000 корелюються з 145000 Тяжко було залізти в укрстат і перетворити 48 000 в 30 000 але вже точних і звідти пробувати розібратись самостійно , чи ще не виросли з школярських штанців і чекаєте поки Вам розжують і в рот покладуть  Я тут викладачем молодших класів не наймався , я свою думку висказав , суть цієї думки виявилась правильною , а вже математичні точності прошу - визначайте самостійно , якщо вони Вам потрібні , а якщо навіть до першоджерел звернутись в облом - то хто Вам суддя Отже всі померлі у яких була власність передають її шляхом нотаріально посвідченної угоди і ці угоди фіксуються мінюстом і в разі дарування/спадщини - вносяться в одну графу , а в разі купівлі/продажу - в іншу . Це суть . Так само суть в тому що в останні роки передача в спадщину або дарування коливалось в кількості 150 000 плюс мінус 5% Так само держкомстатом підтвердженно кількість угод продажу в 2006-2008 - 300 000 плюс 10 % 2009 - 245 000 чи 225 000 - точно не памятаю . А те чи був хтось розумний і виписував бабку з квартири під час проведення приватизації , чи навпаки не приватизовував квартиру поки дідусь/бабуся - не помруть - це деталі , які впливають на кінцевий розрахунок в якихось межах і в залежності від того яка дія буде починатись від результатів розрахунку ми і визначаємо яка точність нам потрібна . Мені наприклад все одно скільки 4000 чи 2500 в середньому щомісячно помирає в Києві , так само думаю що ця похибка виплила з того що в Києві реальна кількість населення на яку орієнтівався я а це 3 млн осіб і прописана на яку орієнтується держкомстат - приблизно 2,4 млн осіб Так що якби хотіли розібратись - розібрались би , а так позубоскалили і не отримали можливо ще парочку відмінних від Вашо бачення думок , які можливо б позволили взнати ще щось нового в РН.
я все таки думаю что це не "похибка" а помилка, которую вы признавать не хотите, ок. Вопрос не в придирках к точности, проблема в том, что вы потом берете цифры, полученные из неверных расчетов и делаете неправильные выводы, а потом скачете с этими цифрами по форуму, рассказывая какой вы умный д'Артаньян. например вот один из последних ваших выводов: 4 000 х 12 місяців х(15- 20) кв м =720 000 - 960 000 кв м , що практично дорівнює кількості новозбудованного в місті
а теперь если подставить новую цифру в 2500, получим: 450 000 - 600 000 кв.м. И чему это "доривнюе"? Разница ощутимая?
А "викладачем молодших класів" вас не взяли бы, если вы так со всеми общаетесь.
-
faraon
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:39
budivelnik написав:А те чи був хтось розумний і виписував бабку з квартири під час проведення приватизації , чи навпаки не приватизовував квартиру поки дідусь/бабуся - не помруть - це деталі ,
А зачем выписывать?
Приватизация это ПРАВО человека, а не обязанность(можно не участвовать, по желанию), а прописка(уже 10 лет регистрация) это наоборот ОБЯЗАННОСТЬ гражданина ставить в известность МВД о своем месте проживания и на право собственности ВООБЩЕ не влияет.
Если у вас в селе до сих пор еще "прописывают" и "выписывают" для приватизации, то мне вас жалко, и это совсем не детали ибо люди которые мрут, по большей части вообще не собственники, по крайней мере в Киеве.
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:44
Mylex написав:budivelnik написав:2 Ви згодні , що якщо людина є власником житла і помирає , то його власність переходить або в дохід держави у випадку якщо на протязі здається пів-року ніхто не висуне звоїх претензій на цю власність , або у спадщину і ці угоди будуть завірені нотаріально .
У Вас два запитання і два типи відповідей так або ні . Все інше лірика і говорильня.
якщо помирає один із прямих родичів, іншим, що прописані у квартирі, не потрібно нічого нотаріально завіряти
Може ми говоримо про одне і те саме , а може і не розуміємо один одного .
1 Коли Ви живете в державній не приватизованій квартирі , то дійсно у випадку смерті одного з мешканців цього житла нічого оформляти не потрібно , але це тому що мешканці не є власником цього житла , власником житла як було так і залишилась держава
2 Коли квартира приватизована , але при цьому в ній живе і прописана особа , яка помирає , внаслідок того що кількість власників і їх частки не змінились - також нічого оформляти не потрібно
3 У випадку коли квартира була приватизована між усіма проживаючими в ній в однакових частках , то у випадку смерті одного з них теоретично також можна жити нічого не оформляючи , але як тільки захочите продати цю квартиру , чи навіть подарувати дітям/внукам , автоматично виникне потреба доведення Вашого права на власність померлого і цей перехід власності від нього до ьВас потрібно оформляти нотаріально .
Ніби нічого не забув , хоча можливі і якісь варіанти або юридичні викрутаси про які мені не відомо
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:45
Oven написав:Tugarin Zmej написав:вот ещё немного статистики: Строительство жилья в Украине: итоги первого полугодия 2010 Количество введенных в эксплуатацию объектов жилой недвижимости с января по июнь этого года в городских местностях выросло на 18,6% по отношению к первому полугодию прошлого года. В тоже время объем возведенного жилья в сельских местностях вырос на 2,3%, отмечают специалисты портала про объекты строительства и проектирования Домобаза. Так гласят данные, предоставленные Главным управлением статистики в Украине. Удельный вес введенных в эксплуатацию объектов жилого назначения в селах увеличился до 35,7% в этом году. За аналогичный период минувшего года в украинских селах было возведено всего 22,4% жилья. В сообщении отмечается, что за первую половину текущего года объемы жилищного строительства возросли в 22 административных регионах государства. В Львовской и Киевской областях, а также в самой столице за указанное время было построено 31% от суммарного количества возведенных жилых объектов недвижимости. Ещё 23% дала Ивано-Франковская, Хмельницкая и Одесская области, а также Автономная республика Крым. Всего за первые шесть месяцев было введено в эксплуатацию 25 900 квартир. 17 900 из них было построено в городах и 8 000 в селах. как ни крути, а кол-во жилья растет... и здесь дело не в том, что за это жилье люди уже заплатили... многие влазили в бетон с надеждой перепродать потом, т.к. цена на этапе котлована раза в 2 ниже чем после сдачи дома в эксплуатацию. А поэтому, на мой взгляд, очень много этой недвиги будет выставлено на продажу (сужу, в первую очередь, по Одессе) и по ценам, которые будут очень близкими к "котлованным". И главное в этом - никто в накладе не останется... 
В накладе не останется тот, кто строил за свои, кто привлек кредитные деньги в долговой яме.
Достраивают потихоньку, и на рынок выбрасывают.
Предложение растет - спрос падает.
Классический пример начала скопления народа в узком проходе.
Дали буде, и никакие мантры строителей здесь не помогут
Пока что у них надежда на то, что мол недвига жрать не просит итп растишкины бредни.
Ну у кого то не просит, а у кого то даже очень и очень)))
Где начало Аживления? Оно ведь должно было начаться уже в августе))
А в Августе имеем сокращение с самым жарким и застойным Июлем.
Будетдешеветь.
Да и дело в том, что спрос тает на глазах без перспектив его востановления хотябы в обозримом будущем.
Развитые страны собираются аживиться в 2013 году, потом мы следом, с лагом.
Вот господа прадаваны и складывайте 2+2, если с экономикой туго.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 13:58
например вот один из последних ваших выводов:
Цитата... 4 000 х 12 місяців х(15- 20) кв м =720 000 - 960 000 кв м , що практично дорівнює кількості новозбудованного в місті
а теперь если подставить новую цифру в 2500, получим: 450 000 - 600 000 кв.м. И чему это "доривнюе"? Разница ощутимая?
І що кардинально змінює ця суттєва різниця  Особливо якщо глянути що ця цифра виведенна з того що населення Києва становить 3 млн осіб . На 3 мільона осіб - ця цифра правильна , якщо хочете просто допишіть Київ і якийсь з міст супутників Києва і все . Все буде точно і кількість і точність . Так спеціально для Вас ще одна табличка
рік ____померло__Населення України тис_____населення/померлих
2005__781964_______47280,8___________________60,46
2006__758093_______46929,5___________________61,90
2007__762877______46646,0____________________61,14
2008__754462______46372,7____________________61,46
2009__ 706740______46143,7____________________65,29
(60,46+61,9+61,14+61,46+65,29) /5 = 62,05
Так що в мене все більш менш точно , я ділив населення на кількість років , як бачите в середньому виходить 62,05 я брав 62 при чому не рахуючи , а просто з памяті , будь хто , хто хотів отримати кращу точність міг спокійно використовуючи приведенний мною алгоритм порахувати по своєму і отримані результати оприлюднити на цих сторінках , а так отримали тільки хай з нульовим вихлопом на виході , бо ніхто самостійно працювати не хоче , все чекає поки інформація сама на голову звалиться.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 вер, 2010 14:15
За сегодня три предупреждения
Андрей_В - пожалуйста хватит в каждом сообщении использовать негативные уничижительные выражения - это разжигание конфликта, накаление обстановки
budivelnik - за несимметричный ответ - то же самое разжигание конфликта
tau - для обсуждения политики администрации существуют система личных сообщений, по сути обращение к администрации в вашем случае трактовано как разжигание конфликта.
Дальнейшее попытки накаления обстановки - будут пресекаться теми же драконовскими методами.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 14:17
budivelnik написав:tau написав:Ув. модератор! Мне лично кажется, что Будивельник сегодня со своими многочисленными высказываниями про уровень младших классов, качество образования собеседников и пр. в том же наглом тоне забыл, что в школе были оценки не только за успеваемость, а и за поведение. Не поленитесь, напомните товарищу, как в дневник замечания пишут 
Давайте не пересмикувати . Я мав на увазі тільки користувача Фараон , а Андрій_в в мене йде поза конкурсом , і веду я себе з ним так само як і він веде себе зі мною , нагадайте мені , кому я ще крім нього тикаю
По этой логике, если кто-то матерится на улице в присутствии женщин и детей и ему делают замечание, то типа можно сказать "а я не вам матерюсь, а только Васе, потому что Вася матерится мне"?
Я не про тыканье и выканье. На неточности в ваших расчетах со смертностью и наследованием вам указало несколько человек, в принципе развивая одну и ту же мысль. Поэтому либо вы хамили лично одному собеседнику безотносительно темы дискуссии, либо обфукали мнение нескольких человек, в т.ч. меня. И неуважительный тон вы себе позволяете по отношению ко многим, просто с разной частотой.
-
tau
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему