МММ-2011. Доход от 20% до 60% в месяц!!!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
  #<1 ... 248249250251252 ... 353>
Повідомлення Додано: Пон 28 тра, 2012 22:18

TYHON
Обидели мышку - написяли в норку...

А еще такие как мы виноваты в крахе ммм.
Потому что не вступили. :!:
И вот потому что не верим - вы не сможете "ходить по воде" и скоро утоните ...
"бульбашки" уже пошли ...
dfenix

Подякував: 192 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 тра, 2012 23:00

TYHON написав:Кстати Фрииша , я приглашаю тебя со всеми тролями и тролихами в Севас ..., 28.05 вывел часть небольшую старого замеса и с 1 .06. в Севасе на ночной охоте :)))

А не врешь, Тишенька? :) Тебе же верить - себя не уважать. Выложи скрины.
А то тут вот Mitch, тысячник из Симферополя, пишет от 23.05:
"Моя тысяча сейчас в минусе.
Нас переведут в специально созданным миллион, чтобы закрыть перед вкладчиками долги.
Всем десятникам моей тысячи - бросить все дела и заполнить эту табличку.
Иначе ваши люди останутся без денег."

П.С.Тиша! Погоди! А как ты вообще посмел что-то вывести?! Ты что, не смотрел последнее обращение? Там Маврун ясно и четко очертил моральный кодеск строителя апокалипсиса. И дал указание не выводить.
Ты понимаешь, что наделал? Ты же "украл у бабушек"! Ты же "шел по воде, и в конце ушел под воду"! Ты же предал мессию.
Нет, я не могу в это поверить...
Востаннє редагувалось Free в Вів 29 тра, 2012 00:02, всього редагувалось 1 раз.
Free

Подякував: 3 раз.
Подякували: 447 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 тра, 2012 23:01

Да и вообще, что, Маврун новую таблетку принял? :) Глисты разволновались.
Free

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 02:49

magnet написав:На финансовом форуме человек более 90% постов в теме посвященной МММ) уж как-бы это выглядит эээ, хмм... ну чтоли проплаченным трудом.

Вы не допускали мысль, что у человека может просто не быть времени писать во всех темах, потому что ему надо РАБотать?! В отличие от адептов.
Человека зацепила тема - он в ней пишет. Это проблема? У меня тоже до МММ на этом форуме было несколько сообщений, хотя регистрация еще 8 годом. И что? Я тоже проплаченный? А я и не знал! :lol: Куда за деньгами подъехать? А то пишу-пишу ... :mrgreen:
Не придумывайте того, чего нет.
Killer75

Подякував: 6 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 03:13

Re: МММ-2011. Доход от 20% до 60% в месяц!!!

... следовало бы ввести мораторий на 2 месяца ....
ВСЕМ ВСЕ ПЛАТИТСЯ
... у нас проблемы ...
МЫ МЕНЯЕМ МИР
... подождите чуть-чуть ...
НАЧАЛОСЬ ЗАМЫКАНИЕ

Интересно что же еще прозвучит в сообщениях Мавроди? Курс! Ждем новости о курсах. С ними он еще не игрался :))))
Killer75

Подякував: 6 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 09:58

Итак, уважаемые коллеги, вот и мораторий на выплаты. "Добровольный" на "1-2 месяца". Теперь ячейки сами по себе. Маврун умывает руки.

Разворовано у них все.

П.С. Killer75, вот и дождались. :)
Правда, радости что-то не особенно.
Free

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 10:24

Re: МММ-2011. Доход от 20% до 60% в месяц!!!

Просто залишу тут зразок листа у прокуратуру, думаю, вже час писати.
Такого числа-місяця-року ПІБ запропонував мені участь у прибутковій справі, обіцяючи виплачувати 40% на місяць від вкладеної суми. Про ризики я попереджений не був, ПІБ гарантував мені стовідсоткову надійність. Також він обіцяв віддати гроші з накопиченими відсотками на першу ж вимогу. На підтвердження він показував мені відео, де люди (можливо, його подільники) розповідали про отримані гроші. Також, кілька моїх знайомих (...) вклали гроші і отримали їх з обіцяними відсотками. Такого числа-місяця-року я переказав гроші на банківський рахунок № ..., що належить ПІБ. У призначенні платежу він переконав мене поставити (пожертвування | дарування | ...), посилаючись на те, що інакше платіж можуть заблокувати. Такого числа-місяця-року я написав заяву на ім'я ПІБ з вимогою повернути мені гроші з відсотками, на що той відповів відмовою, таким чином заволодівши моїми грошима, зловживаючи моїм довір'ям. Крім того, я підозрюю, що він діяв у складі організованої групи за попередньою змовою, тому що він стверджував, що є членом ('десятником') якоїсь структури, що називає себе «МММ-2011». За його словами, у діяльності групи брали участь також (ПІБ - сотник, ПІБ-тисячник і т.д.). Нанесений збиток в розмірі ххх гривень для мене є великим розміром. Прошу за вказаними фактами провести перевірку і порушити кримінальні справи відносно ПІБ і інших винних осіб відповідно до КК України. Про результати перевірки прошу повідомити мене письмово у встановлені законом терміни, а також прошу забезпечити доступ (можливість зняти копії) до матеріалів перевірки.
slonic32

Подякував: 46 раз.
Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 10:28

Signalman, ты живой?
yura, а ты? Как дела?
Вылезайте уже из подполья. Теперь можно.
Free

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 11:08

Free написав:Signalman, ты живой?
yura, а ты? Как дела?
Вылезайте уже из подполья. Теперь можно.

Для наших правоохоронців прямо непочатий край роботи.
Тільки це повинно робитися тихо.
Гроші люблять тишу.
Юра, Вам успіхів. Надіюсь 334 моїх долари виплатили.
ДУМАЮ НАВПАКИ, КОНСПІРАЦІЯ І ЩЕ РАЗ КОНСПІРАЦІЯ.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 тра, 2012 15:12

я в "приятном шоке", што не вложил месяц назад весь свой скарб, "все что нажито непосильным.." 25тыс.$ все мои накопления за 7 лет!!! К счастью позвонил в последний момент по скайпу знакомому био-энерго-информо-терапевту и он пораскинув на картах Таро и помедитировав, сообщил, что риск очень большой и в том духе, что Мавроди и его команда уже в 20х числах апреля каждый день ломали голову когда "бабос отжимать"...потом включили майскую акцию +50% для "свежей крови"...не прошел месяц как начался агонирующий Феникс... тщательно пережевываем попкорн, ждём новых вкусняшек =)))))
hereiam

#<1 ... 248249250251252 ... 353>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє