Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1437814379143801438114382 ... 14387>
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:06

Vadim_ написав:
  Xenon написав:
Восстановление Украины обойдется в 1 трлн долл. — премьер-министр Шмыгаль.

Премьер-министр Украины заявил, что для полного восстановления и модернизации страны потребуется 14 лет и около одного триллиона долларов.

Речь идет не только о восстановлении разрушенного, но и об обновлении страны — от энергетики до инфраструктуры и экономики в целом.

Я тоже могу чего нибуть умного пиздануть ,
может оно рассчёт сметы приложит? и откуда оно знает почём тогда будут стройматериалы ,если оно знает что это такое... :(

6 років тому обіцяли на сьогодні подвоєння ВВП
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:07

Xenon написав:
  Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її?
Що на це скажете, товариство?

В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають!
Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?

згоден з тим шо ТЦКашники порушують іноді закони, АЛЕ те що пропонуєте Ви, то вже більше схоже на громадянську війну.
Впевнені що вона зараз нам потрібна?

роми про це знають?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:17

Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її?
Що на це скажете, товариство?

В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають!
Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?

Менталитет действительно впечатляет. Вы 3 года всех звали Вас заменить, а когда вырвались сами, зовёте всех препятствовать поиску замены для Вас.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6458 раз.
Подякували: 21594 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:22

Ласкаво просимо до лав ЗСУ!

Banderlog написав:
  tumos написав:Давайте еще разок пройдемся. )

Ну да, правила обращения с оружием пишут ботаны-теоретики. Реальная жизнь тут не причем. ) Любопытно, какие вы выводы для себя сделали из истории Banderlogа" ?
в нас напевно різні поняття терміну "зобовязані". Для прикладу, є купа правил як має зберігатись зброя в зсу. Так от, нічого з тих правил не діє. Зброя тупо на руках...
Як взагалі можно контролювати правила тб зі зброєю на фронті?
Ета5! :mrgreen: 👍

Ехххххххх... Навіть нема що додати :mrgreen:
Нє, ну якось були в якомусь великому місті, то нам командир казав "ріжок" витягнути з автомата і покласти в кишеню :lol:
А так, звичайно зброя і набої ПОСТІЙНО з тобою!(хіба, якщо в тилу в селі йдеш в магазин, то можеш залишити зброю під наглядом на побратимів)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:23

Сибарит написав:
  ЛАД написав: Так у них же тогда (у 18-ст) туалетов не было. :)

Не то чтобы совсем не было...
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0 ... 0%B0%D0%B7

Подключать горшок к канализации (хоть и локальной) научились ещё раньше. А это уже вполне можно считать туалетом, как, впрочем, и простой горшок в отдельной комнате.
Изобрели унитаз в 18 веке, но сколько-нибудь массово внедрили явно позже.
Но не будем цепляться к мелочам.
Мы же всё-таки просто зануды, а не юристы. :)
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:28

А я і не знав, що світ буває таким жорстоким©))

Сибарит написав:заменить
Так в тому то і справа - я думав, що ловлять, щоб замінити(!!!)
А побачив, що то просто бізнес...

А заміни - і досі не проводять!
(ніхто моїх побратимів не замінює і досі)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:33

Letusrock написав:Пропагандиста-журналюгу Буткевича, який називав всіх критиків тцк та бусифікації "тварюками" та "мразями" - бусифікували :D :D :D
Його дружина тепер постить сльозиві історії що її чоловік напівмертвий інвалід, має проблеми з сітківкою)). І взагалі його раніше в тцк дуже хотіли списати, тільки він сам непогодився а випросив собі статус обмежено придатного, щоб служити на півставки в ГУР.
Це зрада чи карма? ))

Не те і не інше.
Це звичайна дурість.
Бо не потрібно було йому сідати грати в карти з шулерами від влади

Як тільки він покритикував улюблену болонку Ермака - Безуглую, так і опинився в ТЦК

PS. У тебе теж це є(дурість), ти чомусь вважаешь - якщо щось віддати Путіну, то він зупиниться
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:34

slonomag написав:........
Не корректно сравнивать так как там была опция разорвать контракт в любой момент (у обоих сторон). "чемодан-вокзал-любая другая страна которая тебя примет" никто не запрещал насколько я помню историю. Можете поправить если я ошибаюсь.

Никто не запрещал.
Но я не встречал ни единого упоминания о сколько-нибудь массовом "разрыве контракта" ни в Англии, ни в США. Ни в смысле эмиграции, ни в смысле уклонения от мобилизации. О массовом СЗЧ тоже не слышал. Хотя отдельные случаи, наверное, были.
Сравнивать с нашей ситуацией необходимости, надеюсь, нет?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:40

Ой+ написав:
  ЛАД написав:Так у них же тогда (у 18-ст) туалетов не было.

Британець та інший житель заходу 18-ст, 20-ст і 21-ст це дуже різні люди. І впевнений, що виклики війни більшості сучасних зманіжених жителів глобального заходу абсолютно не по плечу. Ну якщо у 18-му ст. 18 річна проста європейська людина вже була спрацьованим матеріалом, у 20 ст. на піку потенціалу, то зараз часто густо це ще глибоке дитинство. Молодість ВООЗ офіційно рахує до 45 років, це якраз вік виходу служивих на пенсію у нас.
Не спорю.
Но я говорил не об этом. И мы, вроде, не настолько изнежены как "більшість сучасних зманіжених жителів глобального заходу". Вряд ли намного сильнее, чем в середине ХХ века в Англии и США. И у нас сейчас призывают с 25 - всё-таки уже не дети.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 16:44

ЛАД написав:
  slonomag написав:........
Не корректно сравнивать так как там была опция разорвать контракт в любой момент (у обоих сторон). "чемодан-вокзал-любая другая страна которая тебя примет" никто не запрещал насколько я помню историю. Можете поправить если я ошибаюсь.

Но я не встречал ни единого упоминания о сколько-нибудь массовом "разрыве контракта" ни в Англии, ни в США. Ни в смысле эмиграции, ни в смысле уклонения от мобилизации. О массовом СЗЧ тоже не слышал. Хотя отдельные случаи, наверное, были.

Вы снова пытаетесь телегу перед лошадью поставить...
Возможно и в этой стране массового "разрыва контракта" не было бы. Возможно летом были бы такие же толпы на въезд, как в феврале - на выезд. Увы: этого мы никогда не узнаем ("благодаря" зеле).
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1437814379143801438114382 ... 14387>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Василь-Рівне і 2 гостей