Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1438614387143881438914390 ... 14397>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:18

То ми воюємо, чи коники з пластиліну ліпимо?

detroytred написав:Хоч 50к...

Партнери нададуть своє. Вироблене в них.
Нікуди не дінуться. Вони в лижні. В своїй лижні.
Так само, як ми в своїй
Чи правильно я зрозумів Вашу думку: - на нас запустять 1К дронів - нам дадуть зброї/ракет, щоб відбити тих 1К? Як запустять 5К - нам дадуть стільки, щоб і тих 5К відбити? І так далі в тому ж дусі?

п.с.
А наввипередки дати більше "зайвих" таурусів і т.п. - щоб ми приструнили/змусили педерацію до перемир'я - такий варіант не розглядається взагалі?
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:26

Успіх написав:
  detroytred написав:Хоч 50к...

Партнери нададуть своє. Вироблене в них.
Нікуди не дінуться. Вони в лижні. В своїй лижні.
Так само, як ми в своїй
Чи правильно я зрозумів Вашу думку: - на нас запустять 1К дронів - нам дадуть зброї/ракет, щоб відбити тих 1К? Як запустять 5К - нам дадуть стільки, щоб і тих 5К відбити? І так далі в тому ж дусі?

п.с.
А наввипередки дати більше "зайвих" таурусів і т.п. - щоб ми приструнили/змусили педерацію до перемир'я - такий варіант не розглядається взагалі?

1. Нам дають стільки, скільки потрібно не для відбиття УСІХ ракет-шахедів, а стільки, аби це не вплинуло на здатність тримати фронт, країну, суспільство в стані опору ворогу.

2. Поки! Варіант примусу рфії до перемир'я розглядається через призму виснаження рфії нашою обороною.
Про наступальне -- тільки-но пролунав лише! перший дзвоник:
*Трамп сообщил о новой договоренности между США, НАТО и Украиной по поставкам оружия.
«Мы отправляем оружие в НАТО, и НАТО оплачивает его на 100%. То есть оно идет в НАТО, а НАТО уже передает его Украине»...
Что важно!
Трамп предоставит дополнительное вооружение для Украины, воспользовавшись своими президентскими полномочиями...
Что еще раз важно!
"Эти продажи могут включать наступательное вооружение, а не только поддержку ПВО"...* (С)
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:29

Справедливість там, де дотримуються правила: "як всі, то всі

Сибарит написав:Для того, чтобы быть свободным, нужно быть достойным свободы.
Тут вже Флаймен натякав на "роми"...
Тож таки хочеться почути відповідь - а цигани в нас хто?
Достойні свободи?😁
На яких правах в нас цигани?
І головне - які вони мають обов'язки перед нашою країною, раз в ній проживають?

І не думайте, що зараз вони живуть, як колись в шалашах/в полях... їздять на конях/кібітках...
Вони зараз чудово живуть на орендованих квартирах, як і чудово їздять на ГТ, чи своїх авто!
Тобто - на всі 100% юзають НАШЕ все і вся!!!

Як так?© ;)
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:30

Лижня... Для Трампа:

*Тем временем... дочь Келлога добуквенно повторила то, что я говорил много раз, спрашивая при каком Президента США вошли во Вьетнам и при каком вышли и кого помнят...

The Times.
"Моббс предсказала, что если случится что-то "катастрофическое", или Украина потеряет значительно больше территорий при Трампе, то эта война может стать его "афганским сценарием"...

Она добавила, что историки будут разбирать не то, как началась война РФ против Украины, а то, как она закончилась...* (С)

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:48

ЛАД написав:Так зачем вы задаёте вопросы ещё и мне? Я уже спрашивал, вам недостаточно было их слов, которые вы, по-моему, трактуете не совсем так, как они писали? Но это пусть он пишут, если захотят.

Я задаю вопросы вам, потому что вы пишите мне. Мне ваше трактование их высказываний не надо. И уж тем более указаний читайте таких-то. Свои мысли высказывайте.
  ЛАД написав:Могу, но как называется официально, не знаю. Грубо говоря, футляр. Почти как для скрипки. :)

Показали свое понимание пункта сути приказа. Вижу что с моей помощью частичное осознание пришло. Или нет ?
  ЛАД написав:На п.8 вы не обратили внимание?
8) проводити чищення зброї у невідведених для цього місцях
Вряд ли во многих окопах вы найдёте "відведені для цього місця". Не, конечно, может командир ткнуть в любую точку и назвать её "відведеним для цього місцем", но вряд ли на передовой это делается.

Да что вы все гадаете. Ни один из служащих не указал причины, препятствующие исполнению в их случаях. Обсуждаемо по мере озвучивания. По вашей писанине
скажу так. Они что 24/7/365 в окопе сидят ?
  ЛАД написав:О "6) залишати зброю без нагляду, а також передавати її іншим особам" Успих, по-моему, тоже писал, как они оставляли оружие побратимам, чтобы сходить в село.

Вы имеете понимание зачем надо оставлять оружие побратиму при посещении села ? Я не знаю. Успих не озвучил. Ваши гадалки не предлагайте.
  ЛАД написав:
Вы даже не в состоянии понять иронию Сибарита относительно кобуры и автомата. Насколько я помню Сибарит крутит баранку в ЗСУ. Выйдя из амт, если следовать 70-й инструкции, необходимо автомат
носити на автоматному ремені в положенні «на плечі», «на грудях», «на ремні», «за спиною».
С юмором у вас проблемы, пожалуй, больше, чем у меня.

С пониманием юмора у меня все в порядке. У вас проблемы с пониманием сути приказа и соответственно зачем цитата была озвучена.
  ЛАД написав:Но, думаю, нередко нарушаются.

Еще раз. Ваши гадалки не имеют никакого значения в теме необходимости исполнения требований по обращению с оружием.
  ЛАД написав:Проблемы с оружейной комнатой нет никакой, т.к. нет оружейных комнат. А если бы даже были, какой идиот стал бы забирать у солдат на передовой оружие.
Может, вы ещё потребуете танки и пушки в парк загонять? Тоже "положено".

Проблема не с оружейной комнатой, а исполнением приказа в этой части. Взялись писать, так прилагайте усилия. Что вы все про окоп талдычите.
Ни Сибарит, ни Бандерлог в окопе не сидят. Конкретику не они не озвучивали. К примеру, может главная проблема - это необходимые требования к самой оружейке. Если понимаете о чем я.

ЛАД написав:P.s. Пока писал, вам ещё и Banderlog ответил. Наконец убедитесь? Или будете и дальше об инструкциях рассказывать?

Вам как представителю быстрых поверхностных суждений, исходящих из гаданий, его ответ достаточен. Мне нет.
  ЛАД написав:И как писал Banderlog, что вы сделаете? Из армии выгоните? Или хотя бы на губу отправите? :)

Предолжение Бандерлогу было. Ответ для меня непонятный. Я не услышал от него хотя бы процентное соотношение между теми кто знает требования и не знает (между исполняющими и не исполняющими). Какие требования нарушаются чаще всего. Проводится ли контроль знаний, если нет - в связи с чем. Если отвечать в вашем стиле - быстро и особо не задумываясь. Оторву без царя в голове наградить почетной командировкой в "фортецю Бахмут". Довести до личного состава.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:01

Сибарит написав:
  Успіх написав:Хіба ми не вільний народ вільної країни?©

А тобі хіба вже стукнуло 60, що тебе не забрали разом з ними?

Для того, чтобы быть свободным, нужно быть достойным свободы.

Кто же режет курицу, которая несёт золотые яйца? Когда будут наняты новые работники, можно будет заглянуть ещё раз 😁
Это Вам ответ, не требующий разглашения личной информации. Ваш вопрос совершенно бестактнн.

M60+ і Ж рішає
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:«Мы отправляем оружие в НАТО, и НАТО оплачивает его на 100%. То есть оно идет в НАТО, а НАТО уже передает его Украине»...
Что важно!
Трамп предоставит дополнительное вооружение для Украины, воспользовавшись своими президентскими полномочиями...
Что еще раз важно!
"Эти продажи могут включать наступательное вооружение, а не только поддержку ПВО"...* (С)
А нато про це знає, чи я щось пропустив і НАТО вже відкрито підписалося за захист України? Наскільки пам'ятаю, нам допомогають країни, учасники НАТО а не конкретно альянс НАТО. Фіцо та Орбан :D підтримують? Знов Трамп щось ляпнув
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:21

Tumos
На мою думку, корінець проблеми по конкретно вашому питанню-предмету, який ви обговорюєте, лежить не в площині саме нього (поводженню зі зброєю), а в глибшій і ширшій проблемі війська --- в командирів-начальників зараз немає інструментів добиватися виконання підлеглими вимог (своїх, а також керівних документів).

Якщо б мали змогу по зброї, то змогли б по усім іншим питанням.
Порушення масові та системні...
Всіх на перевиховання "під Бахмут" не відправити...
Тим паче, що це ніяк не буде перевихованням.
Тим паче, що туди відправляють й так, не в якості покарання.

Тому отака начебто фігня, як вимога командиром-начальником віддання військового вітання підлеглим... була не дурницею, а підтриманням рівня військової дисципліни.

Зараз військо побудовано на принципі домовляння. Командирів-начальників з підлеглими.
Індивідуальним домовлянням.
Командиру просто нафіг не потрібно домовлятися ще й за якісь другорядні речі.
Вистачає сил-впливу домовитись лише за найголовніше - те, що стосується функцій підрозділу або його особисто.

Якщо кратко, то немає системи командир-підлеглий. На рівні солдат, сержантів -- молодших офіцерів.
Є система домовлянь.
Бо совдепівську викинули, а типу американську сержантську систему не створили.
Ота ситуація з Маркусом, його започаткуванням тому яскравий приклад.

А індикатором та вінцем оцієї всієї ситуації є СЗЧ. Можливість масового СЗЧ.
По суті негласна домовленість... ще й за негласної підтримки ще й всіма іншими інституціями, окрім армійської.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Про наступальне -- тільки-но пролунав лише! перший дзвоник:
*Трамп сообщил о новой договоренности между США, НАТО и Украиной по поставкам оружия.
«Мы отправляем оружие в НАТО, и НАТО оплачивает его на 100%. То есть оно идет в НАТО, а НАТО уже передает его Украине»...

перший крок влаштувати у нас буквальну парагвайщину та вічний військовий табір - це почати обіцяти наступальну зброю. оріентовно під контрнаступ-2035
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:36

У Запоріжжі чоловік із ножем напав на лікаря – батьки кажуть, він ветеран і шукав справедливості

Десантник, доброволець, який з 2022 року воював під Авдіївкою. Внаслідок поранень отримав численні осколкові ураження, має серйозні проблеми із зором та хребтом, проходив тривале лікування у госпіталях.

У коментарі "Суспільному" мати розповіла, що під час проходження військово-лікарської комісії, яка тривала близько 4–5 місяців, родина утримувала сина лише на пенсії батьків. У підсумку чоловікові запропонували третю групу інвалідності, але цивільну – попри бойові поранення та наявність нагород.

Пряма мова матері: "В мене пенсія 3 тисячі. І коли йому зателефонували, сказав, ми даємо третю групу пожиттєво, але цивільну. В нього нагороди, нехай би третя, але військова... А зараз він ніхто сліпий, хворий, на три тисячі. Ну і от... поки ми сюди добігли, він вже розгромив кабінет. Просто зайшов, каже: "я просто хочу подивитися вам в очі, що ви мені скажете. Як ви з бойовим пораненим військовим, за що ви так?".

Деталі: Родина вважає, що така несправедливість і відчуття безвиході стали причиною зриву.
https://www.pravda.com.ua/news/2025/07/10/7521188/

"оновлення" мсек від зелених гнид :shock:

доки до кожної скотиняки у білому халаті не зайде такий зневірений вояка, бажано з вогнепальною зброєю і не завершить людський суд, доти триватиме те свинство :oops:
Востаннє редагувалось jump в П'ят 11 лип, 2025 11:37, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

#<1 ... 1438614387143881438914390 ... 14397>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор