Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1438714388143891439014391 ... 14397>
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:37

Letusrock написав:це почати обіцяти

Ми розглядаємо себе, Україну, як центр, основу, головне.
В більшій системі ж Україна, ми є лише елементом, часткою.
Яка повинна виконати свою функцію.
Для збереження головної частки.

Маріуполь, Бахмут і т.д. ... виконали свою функцію.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:44

detroytred
Я понимаю о чем вы. Поэтому и сказал Бандерлогу, что прежде всего тут должен быть интерес адекватных. Они в своем окружении сами себя должны предохранять от раздолбаев. Иначе ожидание выдернутой чеки или выстрела из оружия, которое не поставлено на предохранитель. Какой процент адекватных я от Бандерлога не услышал.
Востаннє редагувалось tumos в П'ят 11 лип, 2025 11:47, всього редагувалось 1 раз.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:"Эти продажи могут включать наступательное вооружение, а не только поддержку ПВО"...* (С)

також інсайдери кажуть що пакет до 300млн, ну це краще ніж зупинка постачань (від слипинг Джо залишилось недопоставок на 2,8-2,9млрд)

Джо знав, що буде робити Дони, тому під кінець строку у Білому домі почав поставки по 2-4млрд на місяць, він казав, що цього має вистачити Україні на 6-7 міс.
якось так і вийшло
prodigy

Подякував: 3310 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:52

Letusrock написав:
  detroytred написав:Про наступальне -- тільки-но пролунав лише! перший дзвоник:
*Трамп сообщил о новой договоренности между США, НАТО и Украиной по поставкам оружия.
«Мы отправляем оружие в НАТО, и НАТО оплачивает его на 100%. То есть оно идет в НАТО, а НАТО уже передает его Украине»...

перший крок влаштувати у нас буквальну парагвайщину та вічний військовий табір - це почати обіцяти наступальну зброю. оріентовно під контрнаступ-2035

партнерам не потрібна перемога, як і поразка, їх влаштовує "регульований конфлікт" з мінімально можливою допомогою пацієнту на крапельниці, щоб не відкинувся, а медведю було що жувати і щоб не перемикав увагу на зажертий золотий мільярд. А там еліти лякатимуть пересічених та доїтимуть по максимуму (атопутінападьот)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 11:56

Улюблений юрист/адвокат нашої стм))

Багато цікавого він розказує...
Відмічу лише 2 пункти:
1. Він каже - уявіть, якщо тих 1000 дронів пустити на одне якесь місто? А якщо так декілька днів?(що з нього залишиться?) :shock:
2. Каже, що вже десь 230 000 в сзч тільки ОФІЦІЙНО!!!(а скільки ще НЕ офіційно?) :shock:

По другому пункту, я хочу сказати ще раз - за всю історію людства, ще так ніколи РОЗУМНО і ВИГІДНО(для держави) не проводили ДЕмобілізацію!!! :lol:

Тож треба було до такого додуматись! :mrgreen:
Дешево і сердито!© :lol:
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:01

Успіх написав:Тож треба було до такого додуматись! :mrgreen:

щоб давати оцінку потрібно знати що є метою
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:08

Терпіння фронтовиків - не безкінечне!

jump написав:У Запоріжжі чоловік із ножем напав на лікаря – батьки кажуть, він ветеран і шукав справедливості
На місці того ветерана міг би бути Успіх :oops: (так як в мене буває загострене почуття справедливості) :oops:
Бо в мене теж була суперечка з одним військовим лікарем(головним - наче полковник, чи під-полковник) у військовому госпіталі на Личаківській... - тільки я був без ножа і без зброї :mrgreen:
Я тоді просто зціпив зуби і вийшов з кабінету... - взяв себе в руки/стримався, щоб не наробити біди!
А мій тато(який був зі мною) ще на декілька секунд залишився і висказав йому в очі все, що він думає про продажних лікарів!

Як казав, неодноразово, мій один побратим - як погано, що у відпустку з собою НЕ дозволяють брати зброю! >>>
  jump написав:доки до кожної скотиняки у білому халаті не зайде такий зневірений вояка, бажано з вогнепальною зброєю і не завершить людський суд, доти триватиме те свинство
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:11

tumos
Очень много слов. Даже слишком.
При этом грубо, но это ладно. Главное, неумно.
Об армии вы не знаете ничего, кроме инструкций.
Попробуйте потаскать всё, что положено, вам не только футляр, но и автомат бросить захочется. Вы берётесь с апломбом рассуждать о том, чего совершенно не знаете.
Даже на учениях в СА никому не приходило в голову требовать носить автомат в футляре и заводить речь об оружейных комнатах. Потому что даже самые дубовые головы понимали, что всё это для нахождения части в казарме, а не в боевых условиях.
Но до современных "юристов" это не доходит. Приедет такой "юрист" с проверкой на фронт, задолбёт всех своими "инструкциями". Вся часть от командира до Успиха будет сидеть и только писать объяснительные и заполнять какие-то бланки. И хорошо, если у кого-то из офицеров хватит мужества послать его ... лесом. Хотя на фронте ему нарисуют более яркие картинки.
Вы уже даже здесь требуете объяснений от Banderlog"а. :mrgreen:
М-да, думать собственной головой наши юристы не умеют - не обучены и боятся. Инструкция - это всё.
А потом офицеры жалуются на армейскую бюрократию и загруженность бумажной работой.
"а винтовку тебе а послать тебя в бой" - может, тогда хоть что-то поймёте.

Сибарит, я таки был прав. Это не занудство. :)
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:17

Все просто!©

flyman написав:
  Успіх написав:Тож треба було до такого додуматись! :mrgreen:

щоб давати оцінку потрібно знати що є метою

Зекономити кучу бабла!(виплат, які треба робити демобілізованим, якщо б їх офіційно демобілізували)
А так - зекономили >>> і можна "освоювати" зекономлене >>> по віллі на Мальдівах щороку купляти... чи на Філіпінах + філіпінка у подарунок! :mrgreen:
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:33

detroytred написав:Tumos
На мою думку, корінець проблеми по конкретно вашому питанню-предмету, який ви обговорюєте, лежить не в площині саме нього (поводженню зі зброєю), а в глибшій і ширшій проблемі війська --- в командирів-начальників зараз немає інструментів добиватися виконання підлеглими вимог (своїх, а також керівних документів).
........
Вы всё сводите к проблеме дисциплины, но это не так.
Многие инструкции (большинство?) написаны для условий мирного времени и пребывания войск в казармах. Надеюсь, вы прекрасно понимаете, что ни о каких "оружейных комнатах" и специально отведенных местах для чистки оружия на фронте речь не идёт. А многое другое нарушается просто потому, что оружие всегда и у всех на руках и воспринимается совершенно иначе, как обычная и привычная вещь, а не что-то особенное. И точно так же было в "ту" войну в СА, хотя там работала "совдепівська" дисциплина, а не "система домовлянь".
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1438714388143891439014391 ... 14397>
Форум:
+ Додати
    тему