|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Вів 08 лип, 2025 11:25
Faceless написав:А якого року провели?
хз. прочитал сегодня) flyman написав:а єслі він "Галя"?
галя с парковки? нет спасибо, в интернете пока ещё есть варианты получше.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 08 лип, 2025 11:30
Успіх написав:Хоча, в сусідньому будинку у вікні вечером/вночі моя дружина вже щось тричі бачила пару, яка "рухалась"😅😁 Напевно, такі люди, спеціально не зашторюють штори на вікнах... або просто - в пориві страсті - забувають))
Може ще не звикли що в новобудовах де 1к відчувається як 3к забудова трошки щільніша за середньовічноєвропейську але без стічних канав під балконами з вертикальною каналізацією самопадом. Але ж це Львів, там в "австрійках" вхід через сусідський балкон транзитом через спільний сральник. Не пробували поради давати для покращення соціалізації та комунікативних навиків?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 08 лип, 2025 12:43
Успіх написав:Тож, тут можна уточнити/сформулювати питання трохи по-іншому: якщо ви "мельком" побачили голого сусіда у вікні, чи не захочете ви ще раз глянути у вікно і краще роздивитись сусіда?😁
Если бы вы увидели своего соседа голым у окна, захотели бы Вы воспользоваться биноклем?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6455 раз.
- Подякували: 21589 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 08 лип, 2025 13:13
Wirująświatła Чем ещё похвастаешься
Якщо психолог розцінює таке повідомлення, як «хвастає», то це значить він заздрить? 😅 Що каже вулична психологія про це?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 08 лип, 2025 13:19, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2422 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 08 лип, 2025 13:16
Сибарит написав: Успіх написав:Тож, тут можна уточнити/сформулювати питання трохи по-іншому: якщо ви "мельком" побачили голого сусіда у вікні, чи не захочете ви ще раз глянути у вікно і краще роздивитись сусіда?😁
Если бы вы увидели своего соседа голым у окна, захотели бы Вы воспользоваться биноклем? скоріше всього -ні).  в масі своїй люди не в дуже хорошій формі. А я не особо бодіпозітівний) Жінки в нас бистро вянуть, кавалєргарда вєк нє долог.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 08 лип, 2025 14:54
ЛАД написав:Эта задачка легко разобьёт и вашу крутость. Если вам так хочется услышать ответ, то мой: " Не знаю". И так ответит любой честный человек. Никто не знает заранее, сможет ли выдержать пытки. Ещё и зависит от их жёсткости/жестокости. Так что перестаньте задавать этот не особо умный вопрос.
На цю задачку МУЖНЬО відповів один форумчанин на іншій гілці! І я з ним погоджуюсь/поставив +1 за чесність і мужність відповісти! Бо тут, на форумі, багато хто проявляє свою вдавану крутість/блатоту... - а я своєю задачкою хотів показати, що це лише їхні фантазії! Бо, потрапивши в полон до відморозків, яким "вседозволено", то КОЖЕН буде шовковим!(або - мертвим) Хоча, умовний Хотаб міг посперечатись і сказати, що він би НЕ підкорився! Але!!! Але в мене тоді є парочка уточнюючих нюансіс  після яких я знову запитаю - "ну що? А тепер що скажеш?" Hotab написав:нагібатєль/обламувач крутих складними питаннями
Ну ти ж злився Хоча можеш відповісти і зараз на це питання, чи злиєшся вдруге?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 08 лип, 2025 16:26
Успіх написав:Ну ти ж злився
он постоянно злится
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 08 лип, 2025 16:28
Успіх Хоча можеш відповісти і зараз на це питання, чи злиєшся вдруге?
Щоб шо?  Мені цікавіше, коли тебе виставляють дурачком , ігнорячі твої придуркуваті питання. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2422 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 08 лип, 2025 18:09
Успіх написав: ЛАД написав:Эта задачка легко разобьёт и вашу крутость. Если вам так хочется услышать ответ, то мой: " Не знаю". И так ответит любой честный человек. Никто не знает заранее, сможет ли выдержать пытки. Ещё и зависит от их жёсткости/жестокости. Так что перестаньте задавать этот не особо умный вопрос.
На цю задачку МУЖНЬО відповів один форумчанин на іншій гілці! І я з ним погоджуюсь/поставив +1 за чесність і мужність відповісти! ........
И что вам "чесно і мужньо" ответили? Мой ответ вас не устраивает? И я там рассказал анекдот. Тоже как бы намекает. Кстати, жду ваш ответ.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5342 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 08 лип, 2025 18:22
Banderlog написав:........ кавалєргарда вєк нє долог.
Вы написали строчку, а у меня теперь полдня в голове песня крутится. Так что получите.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5342 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-