Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Вчора поставив банківський додаток на новий айфон дружини, треба було терміново зайти, а мій старенький (не айфон) викаблучувався. Зайшов, зробив що треба. Сьогодні отримав пропозицію від банку що збільшення кред ліміту. Збіг? Не думаю.
Пороха по любому Зеля посадить. "Або я її веду в загс або вона мене веде до прокурора" (с) Ну і банку роздерибанить, чого ж добру пропадати ?
Навряд. І справа тут не в тому, є чи нема за що. Бо, по-перше, як так піде, то йому самому ґрати світять, по-друге - він слабкий і беззубий, всі цяцянки про "садити" давно забуті. Тому навряд чи банка така ризикова, та й фонд є для страховки
Так чого байка? Не вірите в людську доброту? Ось так взяв і подарував на 78 лямів, що сам і відобразив у декларації, хоча, напевно, хотів робити таємно, щоб права рука не знала, що робить ліва. І сам давно живе у добрих людей безоплатно, користуючись їх добротою.
Так чого байка? Не вірите в людську доброту? Ось так взяв і подарував на 78 лямів, що сам і відобразив у декларації, хоча, напевно, хотів робити таємно, щоб права рука не знала, що робить ліва. І сам давно живе у добрих людей безоплатно, користуючись їх добротою.
Так фішка в тому кому подарував? Якщо формально подарунок лишається в сімї то це лише формальність...можливо щоб в когось зявились легальні доходи.
Якось примітивно автор мислить https://minfin.com.ua/ua/2021/11/17/75585378/ Хоча податок на витрати і так є. Тут слід взачалі заборонити щось купляти дороге якщо не доведена законність походження коштів. Ні?
Квесторе_поверніться написав:Якось примітивно автор мислить https://minfin.com.ua/ua/2021/11/17/75585378/ Хоча податок на витрати і так є. Тут слід взачалі заборонити щось купляти дороге якщо не доведена законність походження коштів. Ні?
Ключова помилка - відсутність довіри до влади. Спочатку влада демонструє посадку олігархів, реальну боротьбу з корупцією, повернення обличчям до пересічної людини, а потім вже агітує громадян башляти в общак. Навпаки не проканає.
... перестає брехати, влаштовувати за наш рахунок собі перельоти для святкування ювілею, красти, безпідставно звільняти своїх розвідників без прикриття ... Перелік можна продовжувати!