|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:31
Штош йдемо далі.
"3.3.28. Банк, на власний розсуд і без попереднього повідомлення, має право відмовити Клієнту в можливості прив'язки картки Клієнта до будь-яких ресурсів, сервісів чи платформ, які Банк вважає підозрілими або такими, що можуть нести потенційні ризики для безпеки коштів Клієнта чи репутації Банку.
Також Банк має право обмежити або заборонити прив'язку картки з інших обґрунтованих причин відповідно до внутрішньої політики безпеки Банку або чинного законодавства України."
Переслати ти тепер скільки тобі треба не можеш, давай ще платити будеш тільки там де цього банк забажає.Шото ти комуналкі забагато платиш.
Про банківську тайну якої вже нема і згадувати не хочеться.Бо банки повписували в договора що вони можуть передавати будь-яку інформацію про клієнта, будь-кому і будь-коли без згоди клієнта.Здавалося б тут то і повинн втрутитися НБУ, але ні, йому пофіг.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 15:42
chipmunk написав:Я в Сенсі якось через Дію зарегався по закордонному, то зі звичайним в одному відділенні спокійно обслуговували, в другому нє шмаглі, в третьому більш опитного менегера кликали
Можна однією дією обійтись, але там потрібно операцію через дія-підпис підтвердити, а це серйозний виклик для мене - сто разів можна кліпати та посміхатись безтолку. А ліміти це неприємно. Я планував отримувати за ОВДП здебільшого на сенс, а тоді розкидати по необхідності. Тепер прийдеться готівку знімати і розносити 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 1084 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 31 січ, 2025 16:31
moveton написав:Да и до последних законов у них довести свой счёт до исполнительной службы проблем не было потому, что суды штамповали им согласия по искам по упрощённой системе не глядя.
Но у нас и отменяются такие приказы простым заявлением. Конечно, без согласия владельца счёта и решения суда деньги не спишут, чаще угрожают судебным разбирательством, что само по себе существенно, ну а потом могут продать долг коллекторам. А в суде в первую очередь решается не вопрос долга, а какие меры предприняты сторонами для урегулирования. То есть, если вы ничего не должны, а компания утверждает, что должны, и у вас нет доказательств того, что вы оспаривали этот долг, то решение будет не в вашу пользу. И это иногда приводит к вообще идиотским ситуациям. Недавняя история -- у женщины угнали автомобиль, загнали его в какой-то склад, поснимали запчасти и оставили. Владелец склада выставил счёт за хранение по номеру машины. И никому нельзя было ничего доказать. Ваша машина? Храниться на складе? Пожалуйста, заплатите. Кто привёз, как привезли -- не наше дело. Без вмешательства СМИ избавиться от "долга" почти не реально. Не заплатить -- реестр должников, кредитный рейтинг и продажа коллекторам. На суд легко можно потратить десятикратную стоимость хранения, и никто ничего не вернёт.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 624 раз.
- Подякували: 480 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:49
-
greenozon
-
-
- Подякував: 518 раз.
- Подякували: 1702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
6
Додано: Пон 03 лют, 2025 03:15
Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
-
Visky
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 155 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 04 лют, 2025 12:33
Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇ТОП-3 найпопулярніших електронних сервісів серед населенняЧи користуєтеся ви цими сервісами? Які ще корисні сервіси можете порадити? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 434 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лют, 2025 12:52
Visky написав:Прошу підказати у кого з банків є безкомісійні: зарахування безготівкових $ і видача з каси одразу, без відстоювання на рахунку або на депо?
Сенс зараховує без комісії, для видачі потрібно замовити за два робочі дні
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 20:55
Navegantes Супер, дякую! Раніше у багатьох банків було без коміс., але хто її ввів, як Газ, хто додав відстій, як ПУМБ, а хто і зник, як Конкорд. Проте, як я розумію, в Сенсі без комісії буде, якщо цей процес проходить через картку в $, але вона в умовно-платному пакеті Вайт, що не дуже влаштовує. На даному етапі мені треба поки надати реквізити контрагентам і я не знаю коли будуть і чи будуть зарахування. Якщо її відкрити зараз, то на порожній карт. рахунок з наступного міс. Сенс нараховуватиме коміс., якщо не відмінив це правило (?). Чи можна в Сенсі відкрити лише рахунок в $, без карти (раніше у мене був р/рах, але вони його закрили), а коли на нього зайдуть кошти відкрити картку в $ в пакеті Вайт, перекинути туди $ і зняти в касі (все без коміс.), бо зняття з р/рах було з коміс?
-
Visky
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 155 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 лют, 2025 21:38
Visky написав:Navegantes Супер, дякую! Раніше у багатьох банків було без коміс., але хто її ввів, як Газ, хто додав відстій, як ПУМБ, а хто і зник, як Конкорд. Проте, як я розумію, в Сенсі без комісії буде, якщо цей процес проходить через картку в $, але вона в умовно-платному пакеті Вайт, що не дуже влаштовує. На даному етапі мені треба поки надати реквізити контрагентам і я не знаю коли будуть і чи будуть зарахування. Якщо її відкрити зараз, то на порожній карт. рахунок з наступного міс. Сенс нараховуватиме коміс., якщо не відмінив це правило (?). Чи можна в Сенсі відкрити лише рахунок в $, без карти (раніше у мене був р/рах, але вони його закрили), а коли на нього зайдуть кошти відкрити картку в $ в пакеті Вайт, перекинути туди $ і зняти в касі (все без коміс.), бо зняття з р/рах було з коміс?
Так, вірно стосовно картки $. У мене картка доларова вийшла в нуль два місяці тому, і нарахувань комісій жодних не було. Є гривнева Вайт, але там достатньо 10 платежів зробити на місяць і вона буде безкоштовна. Я закидую 10 х 10 грн на інтернет/мобільний. Щоб аж зовсім безкоштовно вийшло, як ви хочете, то це малоймовірно, я так думаю. До того ж може бути комісія посередників при доларовому SWIFT. У моєму випадку на рахунок заходить "сума мінус 10 баксів" (це не комісія Сенсу). Доларовий рахунок навряд чи вам відкриють...
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лют, 2025 00:22