|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 10 лип, 2025 10:03
BIGor написав: Hotab написав:Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.
Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше. Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат)
Хотаб, можливо діло в сумі грошей. Мені казали що коли кладеш по 10 тис. (з доками про походження) - то нічого не питають, бо саме стільки можна легально ввозити за раз (а лидина може їхати з родичами і дітьми - це все легально). Коли всю суму одним "чемоданом" то дійсно треба доки. Тому якщо треба ввезти 100 тис. - проканає. 5 млн - не проканає.
Питання радше в тому, коли це робив Бетон і коли Hotab. Десятку можна вносити без жодних документів. Oszczędności. Якщо принести сотку і дати договір купівлі-продажу квартири в Україні, то про те, як гроші перетнули кордон з великою долею ймовірності спитають. Чи вистачить їм пояснень, що довго возив через кордон десятку, яка не потребує декларування? Може, а може й ні. Якщо гроші фізично перетинають кордон, то заповнити декларацію на польській стороні і поставити печатку не така вже й проблема.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лип, 2025 00:21
gonchik74 Думаю питання не в таймінгу. Не було суттєвих змін з моменту введення ВП Бітон вірно про спец переклад документів каже. Я це все знав. Ну як «знав».. Дізнався кілька тижнів тому. Може Бітон підкаже нормальне місце для присяжного перекладу?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:46
Hotab написав:Може Бітон підкаже нормальне місце для присяжного перекладу?
Та ці контори на кожному куті є. Обирайте місто і шукайте в інтернеті. Можна вислати скан, а оригінал надати вже потім при отриманні перекладу.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 615 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лип, 2025 10:55
Hotab написав:gonchik74 Думаю питання не в таймінгу. Не було суттєвих змін з моменту введення ВП Бітон вірно про спец переклад документів каже. Я це все знав. Ну як «знав».. Дізнався кілька тижнів тому. Може Бітон підкаже нормальне місце для присяжного перекладу?
Таймінг - це часова затримка сигналу) А питання саме в тому, що на початку повномасштабного, в 22-му, коли, як мені здається, Бетон купляв свою двуху, взагалі ніяких підтверджуючих могли не спитати. Реально було 50 за один візит покласти. А чим далі - тим гірше. А формальних змін дійсно не було. Змінилось ставлення. До речі про присяжний переклад - пару місяців тому перекладав договір купівлі-продажу. Обʼєкт специфічний і умови продажу, отже і договір вийшов на надцять сторінок. Переклад 1000+ зл. Перекладачка, побачивши вираз мого обличчя, запропонувала перекласти найбільш суттєві моменти, які вмістила на два аркуші і 300 зл. І в банку, і на кордоні переклад прийняли. Може комусь стане в нагоді.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:00
W drugim kwartale 2025 r. ceny mieszkań na rynku wtórnym w 17 największych miastach spadły średnio o 2,4 procent rok do roku, podczas gdy na rynku pierwotnym odnotowano wzrost cen o 4,1 procent.
W drugim kwartale 2025 r. liczba wniosków o kredyt hipoteczny wyniosła 111,7 tys. i tym samym pierwszy raz od czwartego kwartału 2023 r. przekroczony został poziom 100 tys.
То вже політ у прірву чи ще ні?
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:38
Vadim_ написав:2025年第二季度,全国17个最大城市的二级市场房价平均同比下跌2.4%,而一级市场房价则上涨4.1%。 2025年第二季度,抵押贷款申请数量达到11.17万份,自2023年第四季度以来首次超过10万份。 Ми на польському форумі? Пиши мовою або москальською, так як тут багато детей застоя и перестройки
А що саме незрозуміло носієві мови? "kwartał", "rok do roku", "wzrost", "procent" чи "kredyt hipoteczny"?
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 лип, 2025 12:58
gonchik74 Залежно від контексту, “таймінг” може означати: 1. Розклад або графік — наприклад: “Який таймінг виступу на конференції?” (Тобто: скільки триває виступ і коли він починається.) 2. Вибір правильного моменту — як у спорті чи переговорах: “У нього ідеальний таймінг для удару.” (Тобто: він зробив дію у найкращий момент.) 3. Часові рамки — у плануванні: “Потрібно уточнити таймінг проєкту.” (Тобто: скільки що займе часу і коли має бути виконано.)
На рахунок затягування гайок , то так, стає суровіше. Раніше кеш простіше приймали. Принаймні сімʼя з 3-4 чоловік спокійно заносила 30-40 куів на один рахунок «отця»
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 11 лип, 2025 22:18
Дякую всім хто відписався відносно переказу коштів.
Таке питання, грибок на підлозі в підвалі, чи варто розглядати будинок для купівлі ? Будинку 90 років. Добротний, цегляний, побудований при розквіті рейху. Я так розумію грибок від неналежного провітрювання ? Чи можуть бути інші причини, на приклад високі грунтові води та ін. ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3077 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 12 лип, 2025 00:42
Hotab написав:Бетон Такое чувство, что здесь вообще никто никогда не покупал квартиру за границей.
Ты можешь что угодно заявлять пафосно, но я тебе говорю то, что мне озвучили лично в банке Монтенегро и в Польше. Если ты занес мешок кеша, и у тебя не спросили как он из Украины попал в Польшу (а только честность его происхождения), значит ты выглядишь очень честно. Можно садиться играть в «верю-не верю» (мне 10% откат)
Никакого пафоса. Только личный опыт покупок квартир в Польше с внесением наличных на польский счёт. Ничего больше. Между тем, что говорят в банке и тем, что делают есть большая разница. Мне говорили много чего. Возможно, дело во времени, действительно. Я это делал в 2022 П.с. Я вносил большие суммы
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 12 лип, 2025 10:30
И никто в Европе просто так не приймае. Я писал о присяжном переводе происхождения денег. Это дольше и дороже и заверено минюстом.
Я указал только что декларацию не нужно. А если ты по 10 куе возил? Какая декларация?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 396 раз.
-
-
Профіль
-
-
2