Козак-характерник написав:Здається мені, скоро градндіозний шухєр будк і червоні соплі.
А де ж альсезон? Ну хоча б 2..3 тижня, ну шоби Кефір до 5К догнати і Солану до 300...Ща ото Діда заляже на пляжу погрітися під 120К до осені і тута таки Кефір забродить ))
Альтсезон - це слово-замануха, шоб хомки вклалися в щось, окрім бітка. Забудьте! Так звані альтсезони роблять лише на какашках, щоб стригти бідолах. Якщо кефір дасть 2 ікси навіть від поточної ціни - це курЯм на сміх. Кефір - та сама какаха, як і усі, тільки брендована. Я повністю вийшов з кефіра на 3050. Реальна тема - торгувати біток, а не чекати іксів. 50% - біток 50% - тезер. Можна і шортити, і лонгувати не ковтаючи корвалола від маніпуляцій маніпуля. Дотримуючись ризик - менеджменту звісно. Спот і хеджування фючами - тема. Продавай і покупай частинами. Не жаднічай! Поки всі чекають так званий альтсІзон, можна вже подвоїти депо торгуючи. Думайте - багатійте!
Козак-характерник Давно тебе читаю. А ти можеш показати PNL за весь період?? а то тільки балачки про торгувати в обидві сторони, навжухати маніпуля, подовїти депо, так все в тебе легко торгується. А по факту відкрив обидві позиції на копійки(сам пишеш на морозиво) з однаковою маржою що по ітогу вийдеш в нуль чи в 1-2 бакси + або-)) Не козак а засланий казачок якийсь з Донбасу))
SAndriy1 написав:Ви там готуйтесь бігти продавати ефіри по беззбитку
Я готовий виходити у беззбиток. Але сумніваюся, що дотягнуть ціну ефіра до 3264. Зараз якийсь фад вийде і на вихідні різко вниз. І я знову у дупі.
Вы нам обещаете что выйдете на 3264 ? Ваша эпопея и нам уже добавила седины. Вангую что при достижении 3264 вы резко передумаете выходить.
Виталий - честный человек. Он добросовестно пересидел просадку в битке и честно, как и обещал, вышел по безубытку на 25 или 26 тысяч долларов. После чего биток сделал х3 за несколько месяцев Это какая-то клиника. Советовали человеку подождать месяц - купил бы себе машину или белый билет)))