Тот же Киев, знаю знакомых которые имеют точки в центре и на окраине. Как не удивительно, но на окраине доход в 3 раза выше, т.к. нет конкуренции.
|
|
Додано: Чет 08 сер, 2024 21:13
Шах і мат!©Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 09 сер, 2024 00:25, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Чет 08 сер, 2024 21:20
Які шанси в людини бути успішноою якщо вона задає такі запитання....? Долярчик - спробуй прочитати моє повідомлення і там чорним по білому написано те що ти питаєш. ПС відповів не долярчику, це пропаща людина відповів воїну ЗСУ
Додано: П'ят 09 сер, 2024 07:55
От і все, що потрібно знати про будівельного "професіонала")Пропащу людину ти щодня бачиш, коли підходиш до дзеркала! Це раз, а друге - це якийсь сюр/розрив шаблона - що будівельник здає в оренду чужій людині під "будівельні матеріали"! 🤦🏻 Сам же ж ти в будівельній сфері варився нанадцять років, але самому додуматись відкрити магазин "будівельних матеріалів" мізків не вистачило! А чужа людина взяла і зробила це!
Додано: П'ят 09 сер, 2024 09:50
Яж казав - пропаща людина.. Дурнику - той хто займається всім і вся - той не має нічого. Але до тебе це видно ніколи не дійде. ПС Я навіть в будівництві старався не займатись внутрянкою ..уявляєш ..це 50% від ВАРТОСТІ ... але на створенні конструктиву комунікація/стіни/стеля - зміг добре заробити. А все тому що НІКОЛИ не пробував відкусити шматок більший ніж можна пережувати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|