budivelnik
«Отже прогнози :
Енот _______на 31-06-2011 ------ 9464 грн за кв м по індексу домік.нет
Будівельник на 31-06-2011 ------ 1900 дол за кв м по індексу домік.нет»
Чей пргноз оказался вернее?
|
|
![]() о финансовой грамотности.....budivelnik
«Отже прогнози : Енот _______на 31-06-2011 ------ 9464 грн за кв м по індексу домік.нет Будівельник на 31-06-2011 ------ 1900 дол за кв м по індексу домік.нет» Чей пргноз оказался вернее?
![]() А по-вашому зубоскалити не зрозумівши написане - це признак грамотності ( будь -якої )? 1 Турбіна порівняв мене з шофером , я пояснив Турбіні його помилку 2 Якщо власник кіоска в чинному правовому полі не допускає дефолту свого бізнесу , а Бернанке - допускає проблеми в своєму відомстві - то це зайвий раз підтверджує що продавець шаурми на своєму рівні набагато грамотніший ніж Бернанке на своєму . 3 Я особисто припускаю , що я на порядок фінансово грамотніший в порівнянні з деякими нашими керівниками які ціну на гречку регулювали . ( те що вони при цьому умудрились створити ажіотаж і додатково покласти кілька сот млн грн в свою кишеню - говорить не про їх фінансову грамотність , а швидше про багатий досвід шахрайства)
![]() 1 Тут була суперечка з турбіною Його прогноз 330 , мій 1850 Сьогодні 1480 Чий прогноз вірніший ? 2 Ссилочку пряму будь ласка мені на цей прогноз Єнота
![]()
Вражина А що фінансово грамотний це той у кого розходи вищі над доходами ? Той в кого розходи вищі доходів на протязі тривалого часу - називається банкрот. Вчіть мат- часть.
![]()
Добре Єнот _______- 1183 долари Будівельник - 1900 Домік_________1462 В абсолютних цифрах Нульова точка ( 1900 + 1183 )/2 =1541 - реально 1462 Як бачите не вгадали оба , я не вгадав сильніше . При цьому я й до зараз вважаю ціну на графіку доміка заниженною більше ніж на величину моєї похибки .
![]() Я прочел и понял именно то, что вы и написали. Но если вы думали об одном, а запостили совершенно другое - то это скорее говорит о вашей безграмотности чем о моей невнимательности... Итак... Вы запостили условия того, чтобы человек считался "финансово грамотным". И по этому бреду у него д.б. бизнес (цитату могу привести ![]() А зачем обязательно свой бизнес??? У Бена нет своего бизнеса. У кучи финдиров крупных компаний нет своего бизнеса. И все они безусловно являются финансово грамотными людьми. Почему-то владельцы бизнесов НАНИМАЮТ их, а не владельцев киосков шаурмы или к примеру вас. И почему-то владельцы бизнесов не выполняют эту работу сами, а доверяют проффи! Думаю, что это показатель того, как они относятся к мнимой "грамотности" таких как вы ... ![]()
Є теоретична грамотність , а є реальна Для мене власник кіоску з шаумою ( у випадку його процвітання ) , так само як і двірник ( у випадку чистоти на ввіреній йому території ) - є набагато грамотнішим ( як фінансово так і професійно ) від топ менеджера який розвалив потужну компанію . І пояснення цьому просте Ці двірники/кіоскери і так далі - настільки грамотні що не лізуть туди де працювати ( і приносити вигоду як собі так і навколишнім ) - не зможуть. Тому мене дуже нервує толпа тутешніх студентів яким всі заважають і які на словах грамотні настільки що й державами керувати їм западло , а в реальному життя на сигарети й пиво в тата з мамою стріляють . Тому Кожна людина повинна працювати там , де вона зможе принести максимальну величину користі як для себе так і для суспільства, і тільки це і є максимальним показником грамотності цієї людини . А міряти вміння професора математи з вмінням підмітати - це маразм , при чому в світі потрібно тисячі осіб які вміють підмітати і одиниці професорів математики.
|
|