|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 14 сер, 2011 16:43
1715 написав: Андрей_В написав: Roman185 написав:цена меня удивила. По разговорам от знакомых в Ирпене узнал, что квартиры пользуются спросом, продаются
дык а чё бы и нет? ведь покупают киевляне, которые не могут потянуть 1500 баксов за метр в черте города поэтому в области идут продажи, в сталице - нет вывод - цена в области и есть подъемная для среднестатического киевского хомяка буитдешеветь
Однозначно дешеветь! В целом - что и требовалось доказать что в 500 у.е. есть полюбому прибыль. И понятно что большая чем по депо. Иначе - чего бы это человеку пятую точку отрывать от теплого кресла. Я в шоке с тех кто влетел - и переплатил за такой "очень и очень необходимый" товар. ДА ! На который еще нет и гарантии. На машину Лайнос - есть, а тут товар много дороже - и на тебе, НЕТ ! И это - округа Киева. А Будя говорит что в округе Львова готов продать по 700 у.е. Господа хорошие - Там чего - сильно больше денег, чем в столице ?? ДА, напомним: строитель не ответил: 1. для чего он что-либо доказывает в неблагодарном интернете, если у него все очень хорошо раскупается. 2. почему он не строит такие дома, где его вложенные средства могут дать 80% годовых, и где эти же средства оборачиваются за год. А не за уже почти как 3 года, при 13% годовых.
1 Я памятав ці обяви , вони фігурували і раніше , + там не перший поверх , а цокольний , тобто тівень підлоги мінус 1 м від рівня землі , і чекав коли хтось крім мене знайде 2 Нормальні квартири не на технічних поверхах в цього забудовника 800 і вище ( нагадаю , в мене 700 і вище ) Останнє Як тільки один дятел позволить собі поковеркати мій нік , так відразу зявляється ціла толпа дятлів які йдуть тим же шляхом. Перший дятел - турбосцикло , слідуючий - сесксоска , а далі вже й пивний алкоголік підтягнувсяю До речі , алконавте , тепер розумієш що в одному будинку може бути на першому поверсі 500 , а на інших 800 , чи так дятлом і помреш
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 сер, 2011 16:48
budivelnik Охарактеризуйте по потребительским качествам эти три варианта: - цокольный - типовый - мансардный этаж
Отчего типовый этаж имеют такую цену, а два других значительно дешевле.
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2011 16:52
budivelnik написав:Нормальні квартири не на технічних поверхах в цього забудовника 800 і вище ( нагадаю , в мене 700 і вище ) 54750/73 кв.м.=750 за метр за 2к. Полагаю что в 3к метр будет дешевле. Точно такую же цену (750) я вижу в вашей подписи...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2011 16:59
Посторонний 1 Про середню температуру Я якраз і пишу , що в Києві температура ( ціна ) висока і це адекватно , бо в тих хто туди пробивається амбіції/можливості - високі , а люмпену краще або чекати спадщини , або тікати від високої температури( конкуренції ) 2 Про спадщину Спадщину не отримують або круглі сироти , або круглі і_діоти , або ті хто народився від непорочного зачаття Ви тих хто не отримує до кого відносите 3 Про втрату доходів. Якщо для праці в Києві потрібно витрачати 70% того що там можеш заробити на житло і доїзд до роботи , то падіння доходу на 70% при відсутності затрат на доїзд і оренду не погіршують реального життя працівника.А для того щоб втратити більше 70% потрібно дуже сильно постаратись , адже середньостатистично Київ 3000 грн , Україна - 2400 грн , втрата 30% , якщо Ви втрачаєте більше - це просто говорить про ... 4 Про мушкетерів - це просто аби щось ляпнути 5 Про 100 млрд Довожу до відома декого , що велика частина покупок на ринку житла проводиться після продажу свого , і при цьому хтось отримує прибуток( продавець ) а хтось витрачає ( покупець ) При чому на вторинному ринку кількість продавців і покупців , так само як і кількість витрачених/оплаченних грошей - однакова . Таким чином на купівлю житла , чистими витрачаються тільки ті гроші які витрачаються на новозбудоване , для того щоб деякі недалекі особи могли зрозуміти про що йдеться , пропоную операції на ринку нерухомості розглядати як бартер з доплатою . Всього витратили на купівлю житла - 100 млрд грн Всього отримали від продажі житла - 70 млрд грн Влили надлишкових грошей в ринок житла - 30 млрд грн
Так доступніше
6 На рахунок студента Він не винен і не повинен , але точно так само йому ніхто не винен і ніхто йому не повинен нічого надавати . Маєш кошти - вперед на Хрещатик , маєш менше - вперед в Деснянський район , ще менше - 10 км від Києва , зовсім мало - 30 км від Києва.
Ця схема діє всюдт від алкоринку ( елітка-нормльний -шмурдяк -тверезий ), авторинку ( бентлі-мерседес-ауді-кореєць-китаєць-ЗАЗ-велосипед-пішки ) І ніхто чомусь не плачеться і не переконує нікого що будь-який студент за 5 років повинен на мерс заробити , бо в таврії в нього задниця болить.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:04
Alex_Yu написав:budivelnikОхарактеризуйте по потребительским качествам эти три варианта: - цокольный - типовый - мансардный этаж Отчего типовый этаж имеют такую цену, а два других значительно дешевле.
Цокольний - перший , на рівні , або нижче рівня землі . Особливих проблем не має , за виключенням престижності ( колись в таких двірники жили ) , рівень вікон може бути на рівні землі ( або й нижче ), можливі проблеми з вологістю Типовий - все що вище 0,7 метра над рівнем замлі ( не замете снігом  ) Мансардний Як правило скошені стіни , вікна в стелі , над житлом не має технічного поверху ( проблеми з перегрівом влітку і переохолодженням взимку + проблеми даху )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:07
jde написав: budivelnik написав:Нормальні квартири не на технічних поверхах в цього забудовника 800 і вище ( нагадаю , в мене 700 і вище ) 54750/73 кв.м.=750 за метр за 2к. Полагаю что в 3к метр будет дешевле. Точно такую же цену (750) я вижу в вашей подписи...
Отже В мене 1 повер гараж - 500 за м2 ( там цоколь -500 за м2) В мене квартири 3 кімнатна 82 м2 - 700 , двохкімнатна 62 м2 - 800-850 Різниця між мною і ними В мене вже готове , там через рік , в мене 12 км від центру Львова , там 20 км від околиць Києва. Нормальні ринкові варіанти . Радує те , що цінові пропозиції а-ля мої - для декого вже мрія , дивишся скоро й мене почнуть в приклад ставити.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:25
budivelnik По тому объявлению что я приводил выше(где именно была разбивка цена на цоколь, типовый и мансардный этаж), 750$ за типовый этаж. И Ирпень, судя по моей карте это 12км до Киева, ну или 20 если брать точку отсчета центр города. Вообще давно читаю ветку, но ничего не писал. Мнения по поводу цен разделились чуть ли не до войны. Как по мне все зависит от ситуации в стране, - ухудшится(дефолт, девальвация, падение средней зарплаты по заповеднику) цену поползут вниз пропорционально ухудшению. Но так как в покращення как то не очень верится дорожать уж точно не должно. Что сейчас происходит? Явно не улучшение, а потихоньку сползаем куда-то вниз... Значит и цены на недвижимость в среднесрочной перспективе туда же.
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:45
Alex_Yu написав:budivelnik По тому объявлению что я приводил выше(где именно была разбивка цена на цоколь, типовый и мансардный этаж), 750$ за типовый этаж. И Ирпень, судя по моей карте это 12км до Киева, ну или 20 если брать точку отсчета центр города. Вообще давно читаю ветку, но ничего не писал. Мнения по поводу цен разделились чуть ли не до войны. Как по мне все зависит от ситуации в стране, - ухудшится(дефолт, девальвация, падение средней зарплаты по заповеднику) цену поползут вниз пропорционально ухудшению. Но так как в покращення как то не очень верится дорожать уж точно не должно. Что сейчас происходит? Явно не улучшение, а потихоньку сползаем куда-то вниз... Значит и цены на недвижимость в среднесрочной перспективе туда же.
Спробуйте без якихось фобій ( росте/падає ) , звернути увагу на цифри в моєму підписі . Там ріст , і ріст ціни при падінні обємів виробництва . Чому так - а все просто . Спочатку девальвація гривні ( запаси нереалізованого житла + запаси матеріалів номіновані в гривнях ), отже ціна в доларах падає , в гривні стоїть , після вичерпання запасів виготовленних з енергоносіїв закуплених по курсу 5 , починається гривневий ріст цін на будматеріали , а далі ріст на товари ( житло ) які виготовленні з цих матеріалів .Те що лаг кілька років - не дивно . Впали обєми виробництва в 2 рази ( отже піврічний запас буд матеріалів був розтягнутий на рік + рік-два термін самого будівництва . В момент продажу , той хто збирається будувати й далі , перераховує ціну з урахуванням цін на буд матеріали на сьогодні , бо продати будинок в 100 000 цегли , по ціні по якій можна буде купити всього 80 000 - маразм.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:46
Alex_Yu написав:budivelnik По тому объявлению что я приводил выше(где именно была разбивка цена на цоколь, типовый и мансардный этаж), 750$ за типовый этаж. И Ирпень, судя по моей карте это 12км до Киева, ну или 20 если брать точку отсчета центр города. Вообще давно читаю ветку, но ничего не писал. Мнения по поводу цен разделились чуть ли не до войны. Как по мне все зависит от ситуации в стране, - ухудшится(дефолт, девальвация, падение средней зарплаты по заповеднику) цену поползут вниз пропорционально ухудшению. Но так как в покращення как то не очень верится дорожать уж точно не должно. Что сейчас происходит? Явно не улучшение, а потихоньку сползаем куда-то вниз... Значит и цены на недвижимость в среднесрочной перспективе туда же.
В Ирпень же нет прямой дороги - поэтому надо ехать по Гастомельскому шоссе. Или через Капитановку-Дмитровку (но так еще дальше) За счет круга будет 17-18 км точно. А по ценам то точно - ползем потихоньку вниз. Сейчас очухаются от несбывшегося дефолта США (надо же  ) и снова начнут снижать. Интересно как будет выглядеть осеннее оживление в этом году? Неужели как оживление падения? У кого какие мысли по ценам на "сезон"?
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 сер, 2011 17:52
jde написав:Неужели как оживление падения? У кого какие мысли по ценам на "сезон"?
будет асеннее разочарование и буитдешеветь
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-