Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14351436143714381439 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 20:04

Андрей_В написав:
  turbina написав:Выскочка с миллионом гривен :)

алигарх

Андрій , Ви були найголовнішим фомою-невіруючим на рахунок моїх заяв по :
а - тому що я реально будую
б - тому що ціни на будівельні матеріали будуть рости потихеньку відігруючи девальвацію гривні , по тій простій причині що в ціні цементу ціна газу десь 60-70% , в металі десь 40-50%), а газ то у нас що в гривні , що в доларі - як на дріжжах вверх.

По першому пункту думаю що навіть у Вас запитань не виникає ( тобто Ви підозрюєте звичайно , що я не продавши першу частину з дурі добудовую другу ) , але при цьому в Вас не виникає сумнівів що я будую реально . А для мене все одно чи вірите в продажі чи ні . Бо якщо я продав першу частину , то в мене всього власних на будівництво 650 м2 , а не продав - значить тоді на 1300 м2 :D

По другому пункту
Ясно що цементу по 600 за тонну Ви вже давно не бачили ( ціна 2008-600-800 ) , металу за 6000, також не бачили ( ціна 2006-2200 , 2007-3500 . 2008-7500 , 2009-4000 , 2010 - 5000 , 2011 - 7800), таким чином ми з Вами розходимся тільки в тому , що Ви вважаєте що повинно впасти від 1600 - до 800 , я вважаю що воно вже давно впало до 1600 ( березень 2009 )і тепер потихеньку тягнеться з того часу до 1800 .
Час покаже хто правий в тренді .
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 20:16

домик третью неделю рост рисует.... к чему бы это?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 20:31

budivelnik написав:
  Serg-ik написав:Интересно, а откуда у budivelnika стартовый капитал?
Он так гордится, что строит за свои, без привлечения заёмного капитала. Но при его расчётах полжизни надо копить на 1 комн. квартиру ( и ему тоже) , а он, ударник, клепает 360 кв. метров в год и получает с этого дивиденды. Неужто он был единственным наследником множества бабушек и дедушек?

Жаба тисне ?
На сьогодні в мене трудовий стаж 29 років.
............................
Як думаєте за 30 років людина могла чесно заробити такі гроші , якщо наприклад тільки в 2009 я сплатив податків з прибутку розміром в 1,2 млн грн ?

Опять фантазёр. Ну где ты видел ту жабу, а?
Я только спросил-где взял и всё. не придумывай.
Из ответа ясно,что денег накопил на торговле, а потом решил удариться в строительство. потому как трансформация 30 метров в 280как я понял, не связана со строительным бизнесом, прибыль-от торговли.
1.2 млн-налог на прибыли или все налоги, в том числе пенсионный фонд с фонда оплаты труда?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 20:34

убийца эфира написав:домик третью неделю рост рисует.... к чему бы это?

мантра, самовнушение.
Жаль, журналюг среди нас нет.Вот бы кто устроился в Домик работать, а потом бы рассказал кухню , хотя бы по расчёту индексов: какого курса студент, как выбирает, как считает, как подгоняет результат, что говорят внутри компании.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 20:58

Serg-ik написав:1.2 млн-налог на прибыли или все налоги, в том числе пенсионный фонд с фонда оплаты труда?

Это он столько заработал, и с 1.2 млн заплатил нужное число налогов.
Теперь вопрос - можно ли в месяц "честно" зарабатывать 100 000 грн ?

Если можно - то построив/продав сколько метров ? И с какой доходностью ? 8)

Чтобы не считать чужое - пускай каждый подумает над этим. :shock:
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 21:00

budivelnik написав:
  Андрей_В написав:
  turbina написав:Выскочка с миллионом гривен :)

алигарх

Андрій , Ви були найголовнішим фомою-невіруючим на рахунок моїх заяв по :
а - тому що я реально будую
б - тому що ціни на будівельні матеріали будуть рости потихеньку відігруючи девальвацію гривні , по тій простій причині що в ціні цементу ціна газу десь 60-70% , в металі десь 40-50%), а газ то у нас що в гривні , що в доларі - як на дріжжах вверх.

та не, я верил, токма "технологии" хаял)))

стройматериалы теперь да, немного подпрыгнули
но это не надолго
вторая волна не за горами, и цены на металл и тп уже сейчас готовятся снизится
а при таком вялом внутреннем спросе и цену то не надуешь в пару раз поболее, чем на экспорт, в отличие от 2007-2008 года)))

буитдешеветь
потому как даже при сегодняшних ценах на стройматериалы и рабсилу цены сильно завышены, т.к. большинство объектов на рынке закладывалось и строилось при докризисных ценах, на все, на взятки, землю, итдитп
а цену на новые очереди, заявленные к продаже, но еще находящиеся на этапе котлована, не могут назначить ниже, по вполне понятным причинам - аленя нельзя баловать перспективами низких цен

я щитаю шо цены в области, те которые до 800 баксов метр, продают новостроя, и есть реалии для сталичного РН
конечно разница с городом должна быть, но не в два раза, потому как удаленность не большая и на работу итп вполне досягаемо

т.е. строят, и до 800 продают, продвинутые застройщики, без шлейфа старых долгов и объектов
следовательно рентабельно, как для Киева
потому как в области ну разве шо земля чуток доступнее, а так все одинаково
а в некоторых случаях и дороже

просто, застряли застройщики капытами в дорогом бетоне, вот и все

следовательно, буитдешеветь
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 21:01

ну вы же с головой дружите, в отличие от некоторых, и при этом вбрасываете такую тему, зачем? Вот напишите ваше вИдение по поводу роста, а там и оппоненты подтянутся))
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 21:01

к отпускному сезону
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 21:12

Serg-ik написав:
  budivelnik написав:
  Serg-ik написав:Интересно, а откуда у budivelnika стартовый капитал?
Он так гордится, что строит за свои, без привлечения заёмного капитала. Но при его расчётах полжизни надо копить на 1 комн. квартиру ( и ему тоже) , а он, ударник, клепает 360 кв. метров в год и получает с этого дивиденды. Неужто он был единственным наследником множества бабушек и дедушек?

Жаба тисне ?
На сьогодні в мене трудовий стаж 29 років.
............................
Як думаєте за 30 років людина могла чесно заробити такі гроші , якщо наприклад тільки в 2009 я сплатив податків з прибутку розміром в 1,2 млн грн ?

Опять фантазёр. Ну где ты видел ту жабу, а?
Я только спросил-где взял и всё. не придумывай.
Из ответа ясно,что денег накопил на торговле, а потом решил удариться в строительство. потому как трансформация 30 метров в 280как я понял, не связана со строительным бизнесом, прибыль-от торговли.
1.2 млн-налог на прибыли или все налоги, в том числе пенсионный фонд с фонда оплаты труда?

1 Якось це по свинськи про себе нічого не розповідати , а про мене все хотіти почути , але на відміну від Вас ( який тільки може слюні пускати в загальному , а конкретно про себе - благородно мовчати ) , я можу дати загальні відповіді.
2 Спочатку продалась однокімнатна , потім зявилась торгівля ( спочатку 4 м2 до 15 м2 ) , потім зявилась квартира в 45 м2 ( правда в центрі міста ) , потім торгівля працювала на власне розширення ( з 15 м2 до 60 м2 ) , будівництво працювало самостійно як паралельний бізнес ( з 45 м2 в користуванні до 280 м2 в користуванні + 400 м2 на продаж ) . Таким чином
Спадщина в 30 м2( 4000 доларів станом на 1995 рік ) позволила створити два види бізнесу
Спочатку торговий ( як на мене сьогоднішня ринкова вартість приблизно 0,8-1 млн грн)
Потім будівельний ( як на мене сьогоднішня ринкова вартість 2 млн грн )

На рахунок податків - я не державний службовець і не живу за рахунок платників податків , тому не бажаю різного роду інтернет-опитувальникам викладати інформацію про колір моїх трусів і номери банківських рахунків , але те що я на 100% інтендифікований ( дуже вже про мене багато інформації ( вік , стать , кількість дітей , роки служби , розмір магазину , місце будинку який продаю і так далі ) говорить про те що я не боюсь викладати інформацію повязану як з прибутками , так і з податками по цим прибуткам , а отже я реальна людина яка не має боргів перед державою тому не боюсь надмірної цікавості контролюючих органів , бо приношу для держави матеріальної користі в рази більше ніж десяток/другий тутешніх фінансових геніїв яким всі винні.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 15 сер, 2011 21:22

budivelnik написав:
  flacon написав:Журналист пиарится?

А Ви і Вам подібні думайте коли ставите під сумнів мої досягнення , от мені і не прийдеться раз в три-чотири місяці вже на протязі майже трьох років одне і теж писати .
Згадайте мої слова.
Пройде не більше як два-три місяці і якийсь з молодих та ранніх вискочить з одного місця на лижах з викриком а-ля Паніковський
Та хто такий будівельник ? , що він там збудував ?
А я до цього часу якраз закінчу другу чергу і обовязково виложу фото станом на кінець 2009-2010-2011 , одночасно це і реклама і зайве підтвердження моєї реальності.
Зверніть увагу , старожили мовчать , бо якраз з цим питанням в них сумнівів не виникає , а інші просто лють воду на мій млин, зайвий раз показуючи свою неадекватність.

Не льстите себе уважаемый !!! Вы у старожилов в Black слистах !!! Вы прорываетесь только в цитировании (к сожалению)! Не ужеле это так трудно понять. это ж как 2+2. Хотя с вашей математикой все может быть (см. подпись).
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

#<1 ... 14351436143714381439 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор