Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Maxgreen Та, то таке, просто згадалось , але око поки залишу (самому треба) . Музика - зачотна!! Сан - ніхто і не збирався "прощатись", так "хвилинка відвертості" . Всім хорошого дня, і профіта.
Maxgreen написав:ну вот еще, МишОк, кто старое помянет, тому глаз вон! и не стоит благодарностей, хотя конечно и спасибо, но я ни чем, от многих тут, не отличаюсь. учусь рынку вместе со всеми, и честно признаться особо высоких результатов пока не достиг, так, что это лишнее выделять меня из толпы давайте лучше сажем спасибо Сашке, за то что собрал нас всех тут и дает нам возможность учится друг у друга Саша, спасибо!
Да ладно Макс скромничать, твои посты очень интересно читать, умные вещи пишешь, А Сашка вообще молодец,такую ветку замутил.(идеи)
San написав:Стыдно. За вторую сделку стыдно. Надо было держать как минимум до 1.61
Я вот все время выставляюсь ненамного выше, если я купил "лишний" пакет (только для интрадея). Зато если движуха пошла против меня, то стоплюсь не всегда. Стоплюсь руками. Т.е. если бы всегда, то шансы 1 к 1, если невсегда, то еще хуже. + Даже при 1 к 1 комиссии есть. Я уверен, что это плохой подход. Надо менять (написал для себя, чтобы придать форму мыслям).
Сьогоді "ШОПОПАЛО" до обіду нічого не було (в плані т. входу), одну пропустив (пожаднічав стояв 1572, хоча міг зайти по 1565 спокійно ще й з коротким стопом), в рез. так і зробив (на першому овалі). І того: на перших двох спробах від шорта - стоп, наступні 2 спроби лонга (ЗНОВУ!!! ) стоп- перша, і ТІЛЬТ - друга. ну і в кінці знову від шорта - покрив майже ввесь збиток! закрив день в районі нуля http://pixs.ru/?r=2943543 на ніч нічого не переносив (оск. від лонга НЕ ГРАЮ!, а шорти на таких рівнях, ще й збори "Великої сімки"). Краще з понеділка, з новими силами і ідеями. Всім хорошого відпочинку.