Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3536373839 ... 44>
Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2011 18:58

glade
я часом потрапляв на оголошення від власників у газеті. Їхні оголошення трохи відрізняються від загального стилю. Як правило вони подають лише перший раз оголошення, тому що намальовується якийсь маклер який вже продовжує далі сам займатися квартирою. Якщо це "чистий продаж" то власник навіть може довірити ключ маклеру.

чи оголошення на стовпах дієві - не підкажу, бо не пробував. Коли цим цікавився говорили що такі оголошення дуже швидко зникають: може двірники їх зривають, а може хто інший
stasiv

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 09:24

glade Я клеїв оголошення на конкретних під'їздах , напр, "куплю 1-2 кім. квартиру на Рубчака, будинок 16 або 18, посередники - навіть не ризикуйте дзвонити". Оголошення я замовляв на клейкому папері, формат А3 в" Фотоновій" - десь біля 5 грн коштує, виходить біля 12 оголошень на сторінку. Зривають, хоча поряд ріелторські висять, їх не зривають. Як же це так - хтось квартиру купує без посередників, непорядок. Після чиновників - вони найбільш паразитна гілка українського суспільства. Як би ж вони дійсно вели купівлю-продаж через нотаріуса, БТІ, юристів. А так фактично торгують базами абонентів, і працюють там всі підряд- вчителі, студенти, інженери. Рівень юридичної грамотності - на рівні тренінгу " продавати квартири? Ми вас навчимо за 2 дня".
Якби держава ввела якесь ліцензування, тої шушери поменше було б.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 09:29

ostrig написав:glade Я клеїв оголошення на конкретних під'їздах , напр, "куплю 1-2 кім. квартиру на Рубчака, будинок 16 або 18, посередники - навіть не ризикуйте дзвонити". Оголошення я замовляв на клейкому папері, формат А3 в" Фотоновій" - десь біля 5 грн коштує, виходить біля 12 оголошень на сторінку. Зривають, хоча поряд ріелторські висять, їх не зривають. Як же це так - хтось квартиру купує без посередників, непорядок. Після чиновників - вони найбільш паразитна гілка українського суспільства. Як би ж вони дійсно вели купівлю-продаж через нотаріуса, БТІ, юристів. А так фактично торгують базами абонентів, і працюють там всі підряд- вчителі, студенти, інженери. Рівень юридичної грамотності - на рівні тренінгу " продавати квартири? Ми вас навчимо за 2 дня".
Якби держава ввела якесь ліцензування, тої шушери поменше було б.

Все просто як божий день . Ви наклеїли разово і більше свої оголошення не поновлювали . Рієлтори поновлюють постійно бо це їх робота , тому й виходить .
Ви наклеїли , через день-тиждень наклеєне Вами зірвали , а рієлторські свої поновили.
Останнє
А чому Ви проти посередника рієлтора і мовчите про інших посередників ? Їх же море:
банк , касири в білетних касах , всі продавці вроздріб ( та й гурт також ) і так далі.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 11:00

budivelnik На своєму під'їзді клеїв постійно, раз в 2-3 дні, зривають. (Є підозра, що в під'їзді живе ріелтор :D )
По друге, я йду в банк, і там сидять професіонали - я даю паспорт, і мені все розказують, показують, допомагають. А продавця хліба - як посередника, можна розглядати чисто гіпоетично.
Ви писали, що будуєте, у Вас не має часу кожному "олігарху" 3 20 000 баксів розказувати-показувати, Вам простіше все віддати на відкуп посередників, не сперечаюсь. Але думаю, Ви працюєте з кваліфікованими маклерами, а не тим збродом, єдинною роботою яких є вчасно перехопити реального власника, переконати його більше не подавати оголошень, а далі - пробувати то все втулити "алєням". В мене одногрупник колишній теж нерухомістю займався - освіти юридичної "0", толком де БТІ знаходиться - не знає.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 13:40

Та знайти власника от не проблема, так само як і не проблема кинути ріелтора. Будь-який власник який зацікавлений в продажі не зможе відмовитись від Вашої пропозиції, що Ви готові купити завтра без ріелтора або ріелтора оплачує власник а не покупець.

На сьогодні проблема значно більша і полягає в тому, що власники продають свої квартири по кілька років і не готові знижувати вартість її до адекватної ціни.
Реальний пирклад. Квартира продається 2 роки. Тоді міг продати за 50 але хоітв 55. Сьогодні може продати за 40 але хоче 45, але ми то з Вами знаємо куди рухається ситуація....

Доречі, про другу кризу..як думаєте, реально? Беручи до уваги те що європейські автоконцерни зменшують випуск авто щоб не було забагато під час другої кризи.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2011 16:12

galician Достеменно про рецесію чи "другу хвилю" можуть знати сорос, вол стріт чи інші фінансові акули. Нам же про настання рецесії підкажуть фондові індекси. Відкриваю новини на сьогодні:
Лідери країн ЄС досягли прогресу у домовленості щодо рекапіталізації банків. У відповідь європейські фондові індекси відреагували зростанням
rbc.ua/ukr/newsline/show/fondovye-torgi-v-evrope-24-oktyabrya-2011-g-otkrylis-povysheniem-24102011112200 Вікриваємо новини по Україні:
Украинские фондовые индексы в понедельник на открытии торгов демонстрируют активный рост

bin.ua/news/finance/stockmarket/122300-ukrainskie-fondovye-indeksy-nachali-nedelyu.html Висновок кожен робить сам.
Востаннє редагувалось stasiv в Вів 25 жов, 2011 10:24, всього редагувалось 1 раз.
stasiv

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 09:48

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Ну, фондові індекси мені мало що говорять, якщо чесно. В греціїї студенти пару машин спалять, і ті індекси вниз підуть. А ми - на жаль, не Європа...
Чи буде криза - така, як в 2008 - не знаю, думаю, різкого падіння не буде на квартири. Мене особисто влаштовує теперішнє сповзання - якщо буде по 1-1,5 % в місяць, то через рік щось придбаю. Власники непроданих квартир трошки на аренді на Євро 2012 зароблять, а потім утримувати квартиру буде все дорожче і дорожче, нікуди вони не дінуться. ІМХО
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 10:26

ostrig щодо утримання квартир маєте рацію. А Звідки у вас цифри сповзання 1%/міс? Питаю бо динаміку по львову мені визначати тяжко. Орієнтуюсь лише по київських індексах.
stasiv

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 10:42

Додам трошки інфи.
Вже кілька місяців, дивлюсь за певними квартирами, що є на ринку. Не продаються вони взагалі, але ріелтори по всякому намагаються заманити тебе позвонити. Як приклад міняють площі в оголошенні, помиляються щодо поверху на якому квартира чи навіть подавати 1 кімнатну квартиру як двокімнатну лиш би більше було її в оголошеннях.
І що головне, власники не готові торгуватись.

Хто вкурсі реальних продаж?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2011 13:36

Цифра в 1-1,5% я взяв з гілки "Когда начнется обвал нереальних цен на жилье в Киеве". Там хтось раз в тиждень дає динаміку зміни цін , здається з сайту ДОМИК.ЮА. Вся проблема - що реальних продавців тут же перехоплюють дармоїди=ріелтори. Іх , до речі, тут на форумі, теж немало, тенденції відслідковують. Я чекаю на випадок, щоб хтось з реальних продавців попав. Через перевірених знайомих інфу подаю, що шукаю.
ostrig

Профіль

#<1 ... 3536373839 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор