Thomson Reuters GFMS Global Head: "Buy This Gold Dip" As $2,000/Oz Possible Klapwijk suggested that a brief dip below $1,600 is on the cards but the global macro environment still favours investment, notably zero-to-negative real interest rates and he would not rule out further easing by either the ECB or the Fed before year end.
добре, що знайшлося шо сказати. можливо, не у доброму настрої. буває )) але хотілося б ближче до теми, а не просто виказування свого хве
ваші зауваження по суті, будь ласка.
Ну отак відразу переходити на особистості і обговорювати свій настрій зокрема, я б не дуже волів.
А по суті, які можуть бути зауваження у невтаємничених в секретні тактики? Ми по старому, на падінні продаватимемо відскоки, на рості купуватимемо просадки.
добре, що знайшлося шо сказати. можливо, не у доброму настрої. буває )) але хотілося б ближче до теми, а не просто виказування свого хве
ваші зауваження по суті, будь ласка.
Смысл вот в чем - если вы считаете, что будет 1540, зачем покупать по 1635?
дуже просте запитання.
цілі на $2.200, скромно, термін 2-3 кв. 2013 року. дно ловити бажання не має : тройко траншів на падінні на планових технічних рівнях, решту тільки в плюс на рості.
сьогодні ціна 1635 (була вчора), а завтра хто зна яка. зараз міракс розумний та язикатий, а завтра буде більш стриманим. та, сподіваймося, толерантним ))
краще ділитися зауваженнями щодо фундаменту та аргументів. тактику кожний розробляє свою, мої рекомендації - мій ризик - одна з альтернатив.
ЛОБ написав:шкода, що всі критики порозбігалися, як тільки золото відросло на скромні 60 баксів ))
сподіваюся, спекуляції щодо (не) впровадження КУЕ.3 продовжаться. а можливості прикупити золота & срібло ще випадуть.
Де ж Ви були з рекомендаціями продавати золото на 1690? Незафіксований прибуток, як відомо, прибутком не є. А заднім розумом ми всі башковиті. Плюс, не забудьте з 3,7% росту відкашляти банкірам маржу 2% - 3,5%. Якщо знайдете таку низьку маржу на такому волатильному ринку.
Викупляти просадки в загальному понижувальному тренді-корекції - це прикольно, але, напр., я пас.