-sasha-
Слишком долго?
Я для себя посчитал, получилось 2-3 года. для меня 2-3 года не слишком долго. как и для большинства обывателей, я думаю, которые не вкладывают в дело, а держат на депозите например.
|
|
-sasha-
Слишком долго? Я для себя посчитал, получилось 2-3 года. для меня 2-3 года не слишком долго. как и для большинства обывателей, я думаю, которые не вкладывают в дело, а держат на депозите например.
Все современные авто при сбросе газа и включеной передаче полностью прекращают подачу топлива.
Но и скорость теряют быстро, приходится давить на газульку
Но и скорость теряют быстро, приходится давить на газульку
Можна і не давити... якщо тещу ззаду авто прилаштувати. Економія не стільки у відпущеній педалі газу, як в плавності ходу, рівномірній швидкості. Адже бенз вилітає в трубу не тільки при кік-даунах і різких прискореннях, а й також коли різко гальмуєте, гасите зайву швидкість, на набір якої, до речі, бензин вже спалили. І використали його не на переміщення, а на нагрів гальм. Дві педалі - газ і гальма, інтенсивне користування якими веде до перевитрат пального в однаковій мірі. Треба дивитися не тільки на бампер авто попереду, а й старатися продивитися дорожню ситуацію на кілометр вперед, який там сигнал світлофора, щільність потоку, чи нема заторів, обійти тихохода, якщо ваша швидкість більша і рухатися в своєму ритмі, тільки плавно. Гнати до червоного світлофора і гальмувати вже перед ним до повної зупинки глупо. Краще завчасно, перейти на нижчі передачі, підкотитися без газу або з мінімальним газом до моменту загорання зеленого. Авто буде мати певну швидкість, і ви легко обходите сусідів, котрі "встигли" швидше і стоять, чекають зелений. Їм для набору вашої швидкості потрібен час і додаткові витрати бензину, і в результаті нюхають вихлоп вашого авто. А з горки, якщо машинка надто сильно гальмується без газу на передачі, значить передача вибрана неправильно, втикніть вищу. Якщо і це не допомагає, значить уклін не достатній, щоб використовувати таку економію, і можна легенько підгазувати на високій передачі - так щоб двигуну не було важко (не давати обертам падати нижче 1800-2000 - це межа, нижче якої мізки включають подачу бензи в двигун в будь-якому випадку, з газом чи без). Витискати зчеплення чи втикати нейтраль - табу. Економії не буде порівняно з мінімальним газом, на рівні ХХ в русі. Головне не забувати - педаль гальм, це та ж педаль газу, стосовно витрат пального. Mirax
Очень доступно и понятно. В целом так и езжу, за исключением нейтралки, буду исправлять привычку
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||