Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
roland__skywalker написав:какие у вас мысли почему "Дельта один з небагатьох, який достатньо добре резервується. Порядку 28% від кредитного портфеля в резервах"
Це показник того, що відносно чесно показує свої проблеми. Ви думаєте, що в інших банках, які на ринку споживчого і готівкового кредитування вони в середньому не одні й ті ж? Але там резерви набагато менші, не буду показувати пальцем, гроші люблять тишину. Резерви це також спосіб не показувати прибутки з відомих причин. А якщо приходить час кризи, то зразу ж ті, що погано резервувались стають менш стійкі. Грошики то починають виносити, а резервів (якщо не підкине НБУ) то немає.
tatop написав:Де Ви взяли цю цитату? На сайті АУБа прибуток Дельти 12 млн грн.
Это данные НБУ: google.com/search?&q=НБУ+определил+прибыльные+убыточные+банки+2012
Вашу інфо найшов на сайті http://www.prostobank.ua/depozity/novos ... _2012_goda Там чомусь Родовід банк з їх -39 млн збитків вже й за банк не вважають. Повне співпадіння з сайтом АУБа крім Дельти. Представники Дельти це Ви нахомутали?
Востаннє редагувалось tatop в Чет 10 тра, 2012 11:06, всього редагувалось 1 раз.
вы забываете одну важную вещь - формирование резервов не есть абсолютная панацея. В случае с ДБ это,как по мне, скорее отмаза. Банк работает в убыток. Это факт. Какие из этого делать выводы это уже другой вопрос.
roland__skywalker написав:вы забываете одну важную вещь - формирование резервов не есть абсолютная панацея. В случае с ДБ это,как по мне, скорее отмаза. Банк работает в убыток. Это факт. Какие из этого делать выводы это уже другой вопрос.
с такими ставками как у них были....даже депозитчики понесли в другие банки я тоже пока отнесла по 25%
П.С. если прочитать ветку немного раньше, я уже говорила, что по результату 1 квартала у Банка будет маленький минус.....
roland__skywalker написав:вы забываете одну важную вещь - формирование резервов не есть абсолютная панацея. В случае с ДБ это,как по мне, скорее отмаза. Банк работает в убыток. Это факт. Какие из этого делать выводы это уже другой вопрос.
Представники Дельти, чому я тут маю за цифри суперечливі віддуватись. Люди стверджують що банк працює в збиток. Коментуйте. Підтверджуйте, спростовуєте. А то завтра підуть грошики виносити.
Представники Дельти, чому я тут маю за цифри суперечливі віддуватись. Люди стверджують що банк працює в збиток. Коментуйте. Підтверджуйте, спростовуєте. А то завтра підуть грошики виносити.
если смотреть аналитику на сайте АУБ - Дельта по всем показателям откатилась на 11-12 места
а я это уже сделала позавчера
П.С. жду когда Дельта придумает пополняемый депозит
Востаннє редагувалось kievlyanka в Чет 10 тра, 2012 11:26, всього редагувалось 1 раз.
если смотреть аналитику на сайте АУБ - Дельта по всем показателям откатилась на 11-12 места