у него они до сих пор есть, а в 90-е, да в нашем регионе, это было обыденное явление...
|
|
![]()
А не про какие то залипушки, я про факт из жизни ![]() у меня лицо интеллегентное - мне трястись не нужно ![]() ну а с вискарем я не дергался никогда ![]() я тут могу дешевле брать ![]() ![]() вы что не поняли откуда я? я с Одессы ![]() у нас все есть как в Греции... даже вчерашние объедки для Франта ![]() ![]()
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламПро переміщення готівки і банківських металів через митний кордон України
Постанова Правління Національного банку України від 27 травня 2008 року N 148 "банківські метали - це золото, срібло, платина, метали платинової групи, доведені (афіновані) до найвищих проб відповідно до світових стандартів у зливках та порошках, що мають сертифікат якості, а також монети, що вироблені з дорогоцінних металів з пробами для вітчизняних монет не нижче ніж для золота - 995, для срібла - 999, для платини і паладію - 999,5 і в іноземних монетах з дорогоцінних металів з пробами не нижче ніж для золота - 900, для срібла - 925, для платини та паладію - 999;" 4. Переміщення банківських металів 1. Фізична особа має право ввозити в Україну і вивозити за межі України банківські метали вагою, що не перевищує 500 г, у вигляді зливків і монет на умовах письмового декларування митному органу в повному обсязі. 2. Фізична особа має право вивозити за межі України банківські метали вагою, що перевищує 500 г, у вигляді зливків і монет на підставі індивідуальної ліцензії на вивезення за межі України банківських металів (далі - ліцензія) (додаток 1) та за умови письмового декларування митному органу. ====================== Которые в чем-то не уверены - так завсегда же можно прочесть инструкцию ... ![]() монтимер еще раз, разговор был за прошедшие 6 лет ![]() и что глупого сделали люди? увеличив свое состояние более чем в 2 раза? вот люди стоявшие в диких очередях перед банками в 2008-2009 в надежде вернуть хотябы вложенное - вот это было глупость ![]() я не говорю уже о людях хранивших деньги в Гривнах ![]() по курсу 5 ложили в надежде на больший процент ![]() потом по курсу 8 с трудом вытаскивали и еще и радовались ![]() а это 62% потери "денег" только на курсовой разнице ![]() а вы говорите глупость ![]()
![]() Сашун
Саша разговор был о ювелирных изделиях на 1кг ![]() а не банковских металлах ![]() или для вас это одно и тоже?
![]() кое в чем увеличили и в 10 за 6 лет ![]() диверсификация вложений ключ к успеху ![]() ну это уже другая ветка ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
|
|