За 24,5 года в США рост денежной базы в 4.8 раза , на КРН за 7-10 лет рост цены на м2 в 15 раз ...
Есть что умного сказать ?
Последний раз редактировалось obval Пн 04 июн, 2012 12:25, всего редактировалось 4 раз(а).
obval
Добавлено: Пн 04 июн, 2012 12:15
turbina писал(а):Если написана правда, то они не реагируют на натыскання кнопки скарга разными му***.
Зверніть увагу - ще один вискочив Я про нього за останні 1000 повідомлень - жодного разу не згадав . от його й образило і він навіть не маючи що сказати , все одно вискочив засвідчити своє шанування у тільки йому притаманній формі.
Саме за такі повідомлення , я б .... і обривав. Нічого розумного не сказав , просто , прийшов і вякнув і вважає себе найрозумнішим .
Деградує гілка , серьозні опоненти затаїлись , а не серьозні ,в словарному запасі маючи десяток -другий слів - цей запас давно використали і пішли по сотому колу.
budivelnik писал(а):На рахунок ігнору - це чудово , і я б ним скористувався , якби цей ігнор був двохстороннім , тобто Якщо один - закинув в ігнор іншого - то таким чином вони оба не можуть читати повідомлення один одного( тут таке своєрідне виховання один одного ).
Пропозицію адміністрації я давав - не знаю по яким причинам , але вона не пройшла.
конечно не прошла и не пройдет такая тема.
Манипулятора должны видеть все кто захочет для принятия соответствующих мер!
budivelnik писал(а):Я про нього за останні 1000 повідомлень - жодного разу не згадав . от його й образило і він навіть не маючи що сказати , все одно вискочив засвідчити своє шанування у тільки йому притаманній формі.
Обратите внимание!!! Я сказал про правило в общем для всех, а одного это образыло!
turbina
Добавлено: Пн 04 июн, 2012 12:34
budivelnik писал(а):
turbina писал(а):Если написана правда, то они не реагируют на натыскання кнопки скарга разными му***.
Зверніть увагу - ще один вискочив Я про нього за останні 1000 повідомлень - жодного разу не згадав . от його й образило і він навіть не маючи що сказати , все одно вискочив засвідчити своє шанування у тільки йому притаманній формі.
Саме за такі повідомлення , я б .... і обривав. Нічого розумного не сказав , просто , прийшов і вякнув і вважає себе найрозумнішим .
Деградує гілка , серьозні опоненти затаїлись , а не серьозні ,в словарному запасі маючи десяток -другий слів - цей запас давно використали і пішли по сотому колу.
да просто уже обсуждать особого нечего; все давно высказали свое мнение. на форуме домика таже история - почти никто не пишет. Ибо за последние 3 года на РН особых изменений нет - сделки сейчас идут как и 2 года назад; цены в каком-то сегменте просели и на 20%, а гдето вообще не подешевело. А обсасывать одно и тоже 4й год - смысла нет. Посмотрим что будет после девальвации и выборов; то что девальвация будет сомнений особых нет; есть только вопрос какая она будет, и упадут ли цены в долларах после неё - вот тут есть сомнения. Лично я думаю что даже при 2-3х кратной девальвации средние цены по Киеву ниже 1000 не упадут. Ну а там - поживем увидим.
budivelnik писал(а):ПС мені просто набридло тиснути кнопку скарга, толку натискання нуль , особливо коли виникають підозри що найкрикливіші якраз і є працівниками цих сторінок.
Если написана правда, то они не реагируют на натыскання кнопки скарга разными му***.
Буде мозг в армии за стукачество повредили. Ну или что там было вместо него.
sesk
Добавлено: Пн 04 июн, 2012 13:08
"Бедный йорик" "С"
"підрахуй" себя уже на домике пиарит и свой полуфабрикат рекламирует
budivelnik04.06.2012 12:41 напевно прочитали мій кошторис на хлопський розум на фінанс уа і звідти мінімальну ціну м2 вивели
"підрахуй" себя уже на домике пиарит и свой полуфабрикат рекламирует
budivelnik04.06.2012 12:41 напевно прочитали мій кошторис на хлопський розум на фінанс уа і звідти мінімальну ціну м2 вивели
Зверніть увагу 1 Рекламую я його там вже третій місяць 2 Тут - не я почав рекламувати мною зроблене - це захар 3 Так що у випадку коли комусь заманеться звинувачувати мене в рекламі - то швиряйте капці в захара , це він бука-бяка . зайвий раз поважним обвалістам моїми досягненнями очі мозолить.
ПС А вася - тут як тут .
я в першу чергу показав, що ти забрехався. а коли постійно брешеш, ..... брехня і стає очевидною.
Цікаво а цей зможе щось сказати про РН Києва , чи також буде обговорювати мої досягнення Як бачите - не може , щось побелькоче , потім його повідомлення витруть , і зникне вася а може й рома( хто їх там розбере ) знову на місяць-другий
Агов , адміністрація , тут вася в черговий раз пробує склоку розпочати на гілочці в якій йому це робити прямо заборонили і після заборони вже разів з пять за це банили , а йому все нейметься. Видно що дурні не вчаться навіть на своїх помилках.
Последний раз редактировалось budivelnik Пн 04 июн, 2012 13:27, всего редактировалось 1 раз.