Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kievlyanka написав:budivelnik график просили же а не цифры
Он не понимает разницы.
Что Вы хотите : прапорщик - он и на стройках в зажопье Львова прапорщик.
А рил який маскується шляхом хамських виказувань до бувшого прапорщика тоді хто ?
Я не шкодую за тим часом який провів в спорті(8 років) , армії(6 років), підприємництві(22 роки) , сімї (25 років) - і всім про це розповідаю А що про себе може розповісти звіздобо/дулястий - рил/КГСівський захар з рисочкою ?
Что Вы хотите : прапорщик - он и на стройках в зажопье Львова прапорщик.
А рил який маскується шляхом хамських виказувань до бувшого прапорщика тоді хто ?
Я не шкодую за тим часом який провів в спорті(8 років) , армії(6 років), підприємництві(22 роки) , сімї (25 років) - і всім про це розповідаю А що про себе може розповісти звіздобо/дулястий - рил/КГСівський захар з рисочкою ?
У "бувшого прапорщика" галлюцинации - кто Вам тут рЫл?
И на всякий случай подучите матчасть - чем таблица от графика отличается?
zahar_ рил - захар_ Якщо проаналізувати його повідомлення , то єдиним наскрізним стержнем є згадування: КГС , Києвгорстрой,Київміськбуд А те що як правила ці нагадування в негативному ключі - так це один з засобів рилів , для яких саме головне щоб назва контори світилась , а в якому контексті - не важливо , платять все одно за кількість згадувань. А для того щоб його швидко не розсекретили , він придумав примітивне рилівське маскування - причипився до найзасвіченішого представника протилежного табору і всі свої повідомлення ствотює як бот по слідуючому алгоритму
budivelnik написав:zahar_ рил - захар_ Якщо проаналізувати його повідомлення , то єдиним наскрізним стержнем є згадування: КГС , Києвгорстрой,Київміськбуд А те що як правила ці нагадування в негативному ключі - так це один з засобів рилів , для яких саме головне щоб назва контори світилась , а в якому контексті - не важливо , платять все одно за кількість згадувань. А для того щоб його швидко не розсекретили , він придумав примітивне рилівське маскування - причипився до найзасвіченішого представника протилежного табору і всі свої повідомлення ствотює як бот по слідуючому алгоритму
хотел подождать индекса домика до завтра, но если вы так уж просите... http://fotohost.org/images/a16195d4-172kB.jpg от чисел будивельника не сильно отличается, а я стараюсь с ним сверяться что бы не закралась ошибка. долларовый депозит сравнялся с золотом, гривневый депозит вне конкуренции. правда я вот думаю, что для пущей чистоты надо взять курс гривны не от нацбанка, а хотя бы от банка россии, он там больше привязан к действительности. еще на сайте домика появилась статистика со средними ценами. можно попробовать пересчитать в них, но мне пока лень да и не уверен я, что картинка принципиально измениться.
potter написав:хотел подождать индекса домика до завтра, но если вы так уж просите... http://fotohost.org/images/a16195d4-172kB.jpg от чисел будивельника не сильно отличается, а я стараюсь с ним сверяться что бы не закралась ошибка. долларовый депозит сравнялся с золотом, гривневый депозит вне конкуренции. правда я вот думаю, что для пущей чистоты надо взять курс гривны не от нацбанка, а хотя бы от банка россии, он там больше привязан к действительности. еще на сайте домика появилась статистика со средними ценами. можно попробовать пересчитать в них, но мне пока лень да и не уверен я, что картинка принципиально измениться.
potter с графиком все хорошо, но почему на нем не отражено падение цены квартиры (1к хрущевки насколько я помню в первоначальном варианте), снижение арендной платы, и рост комуналки?
vidima написав:potter с графиком все хорошо, но почему на нем не отражено падение цены квартиры (1к хрущевки насколько я помню в первоначальном варианте), снижение арендной платы, и рост комуналки?
Аппетит приходит во время еды
potter надо взять курс гривны не от нацбанка, а хотя бы от банка россии, он там больше привязан к действительности.
Курс надо брать вообще не банковский,а только "чёрного" рынка.