|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лип, 2012 16:55
yura_ написав: SeTh написав:Тут есть риски, например в лице прокурора - надо учитывать. Пока вся сумма на руках не появится, я бы не ввязывался, а то всякое может случится.
во первых я не работаю в госструктуре, во вторых, назовем это бонусами
ст. 189 УК Украины (вымогательство)
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 17:00
Serg-ik написав:Да там вообще бредятина. Что кладовка, что коммерческая площадь-почти одинаковая цена.
Просто они, видимо, применили радикально новую для РН концепцию: One price fits all (c). 
-
Посторонний
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 17:02
Oven написав:ст. 189 УК Украины (вымогательство)
фигасе... а ничо что бонусы менагеры сами предлагают?
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 17:05
yura_ написав: Oven написав:ст. 189 УК Украины (вымогательство)
Та не надо волноваться - я стебаюсь  Хотя работодатель не всегда лоялен к неформалоьным бонусам своих работников.
-
SeTh
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 17:22
yura_ написав: Oven написав:ст. 189 УК Украины (вымогательство)
гаишникам тоже "сами предлагают"...
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 20:32
budivelnik написав: roman tr. написав: alexandrslob написав:Роман, вопрос лично к Вам: Вы разделяете (в целом) такую точку зрения: Большая часть объемов возведенной в Украине недвижимости (да и не только недвижимости) за пероид 2003-2007 года построена не за счет украинцев или заработанных украинцами а возведена за счет других товарищей, и взяты (деньги) через разные механизмы (типа банков, кредитов и т.д.)?
не разделяю
А я можу під запитання-відповідь підвести цифрові викладки 1 ціна нерухомості , якщо грубо то складається з 4-ох основних пунктів а - виплати за створення продукту ( зарплата+прибуток) - приблизно 30% б - податки державі___________________________________ - приблизно 30% в - вартість матеріалів_______________________________ - приблизно 30% г - відсотки за користування коштами__________________ - приблизно 10% 2 Таким чином , як мінімум 80% вартості житла - це складова яка створюєтья виключно в Україні і за рахунок праці українців (п.а+п.б+60% від п.в + 20% від п.г)
Шановний Будівельник! я вас поважаю як трудягу, але дещо здивований Вашою відповіддю. Можливо Ви не докінця зрозуміли питання. Я й без Вас знаю стільки приблизно у % йде на податки, фонд оплати, иатеріали та ін. (хоча працюю в іншій галузі). Питання трохи глибше- хто дав/заробив всі ці гроші, направлені на такі шалені темпи розвитку будівництва. Любий дурень взявши кредит і заплативши будівельнику ніби-то направляє їх на вартість матеріалів/ФОТ/податки/прибуток будівельника (по вашій формулі). Але то ж не його кошти. От і питання- хто за все платить. У мене є підозра, що не Українці.
-
alexandrslob
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 21:04
alexandrslob написав: budivelnik написав: roman tr. написав:не разделяю
А я можу під запитання-відповідь підвести цифрові викладки 1 ціна нерухомості , якщо грубо то складається з 4-ох основних пунктів а - виплати за створення продукту ( зарплата+прибуток) - приблизно 30% б - податки державі___________________________________ - приблизно 30% в - вартість матеріалів_______________________________ - приблизно 30% г - відсотки за користування коштами__________________ - приблизно 10% 2 Таким чином , як мінімум 80% вартості житла - це складова яка створюєтья виключно в Україні і за рахунок праці українців (п.а+п.б+60% від п.в + 20% від п.г)
Шановний Будівельник! я вас поважаю як трудягу, але дещо здивований Вашою відповіддю. Можливо Ви не докінця зрозуміли питання. Я й без Вас знаю стільки приблизно у % йде на податки, фонд оплати, иатеріали та ін. (хоча працюю в іншій галузі). Питання трохи глибше- хто дав/заробив всі ці гроші, направлені на такі шалені темпи розвитку будівництва. Любий дурень взявши кредит і заплативши будівельнику ніби-то направляє їх на вартість матеріалів/ФОТ/податки/прибуток будівельника (по вашій формулі). Але то ж не його кошти. От і питання- хто за все платить. У мене є підозра, що не Українці.
1 Мушу Вас розчарувати - я вже давно не трудяга , а скоріше білий комірець , який ближчий до працівників інтелектуального напрямку + кровосіся по класифікації більшості ( єдине що не з бюджету , а з своїх працівників) 2 На рахунок кредитів Тут штука двосічна , будете здивовані , але до 2008 року , обєм виданих кредитів був меншим ніж обєм депозитів в банківській системі України . Чи Ви вважаєте що в банки України на депо іноземці гроші вкладали 3 На рахунок любий дурень Якщо людина вклала своїх 70%( нехай навіть отриманих від продажу свого попереднього житла ) і отримавши в банку 30% кредиту - купила за ці кошти більше/або краще - чи можна назвати її дурнем ? 4 Таким чином Якщо один українець поклав кошти на депо , які взяв другий українець і оплатив працю третього українця ( при чому для роботи третього потрібно всього 20% імпортних енергоносіїв) - то де програш для всіх ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лип, 2012 21:15
Oven написав:"Под Киевом будут строить контейнеры для хранения радиоактивных отходов на 100 лет" В Славутиче (Киевская область) открыли комплекс по производству металлических бочек и железобетонных контейнеров для хранения радиоактивных отходов Чернобыльской атомной электростанции. Об этом на своей странице в Facebook написал глава МЧС Украины Виктор Балога. Все... цены рванут вверх - дно пройдено...
а ты хоть знаешь где находится Славутич "Киевской области"?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 21:28
Oven написав: yura_ написав: Oven написав:ст. 189 УК Украины (вымогательство)
гаишникам тоже "сами предлагают"...
как вы до сих пор живете в украине, если вам даже взятку гаишнику страшно дать? вы не приспособлены для комфортной жизни на этой территории. если бы лично меня так обложили враги со всех сторон, я бы свалил..
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лип, 2012 21:38
Унуноктий написав: Oven написав:"Под Киевом будут строить контейнеры для хранения радиоактивных отходов на 100 лет" В Славутиче (Киевская область) открыли комплекс по производству металлических бочек и железобетонных контейнеров для хранения радиоактивных отходов Чернобыльской атомной электростанции. Об этом на своей странице в Facebook написал глава МЧС Украины Виктор Балога. Все... цены рванут вверх - дно пройдено...
а ты хоть знаешь где находится Славутич "Киевской области"?
э...э... где-то там... ближе к Бобруйску? Нет? Может под Полтавой, это киевская область? Может под Чугуевом? Опять не угадал? Но до твоего дома ровно 120 км.
Востаннє редагувалось Oven в Сер 18 лип, 2012 21:46, всього редагувалось 1 раз.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему