budivelnik написав:Ціна може впасти хоч на 1000% , але при цьому все одно буде плюсовою , в крайньому випадку=0 , а от падіння доходів . деколи навіть на 5% - перетворюють баланс у відємний , тому на могилку рядом - не надійся . поки ти в мене будеш орендувати - я все одно багатший , а орендувати не зможеш - то пінок в 5 точку і на мінус 20-30 градусів взимку на дворі наврядчи протягнеш, а я в цей час в квартирках якось перекантуюсь , а влітку дивишся травичка , щавель , горобці з голубами . але тобі все одно на глибині мінус 2 м.
От уже ЧП Будивэльнык так и продолжает дурить .. ну дык 100% могилок рядом не будет , я себе куплю , а ты в могилку А уж какая инвест-привлекательность
budivelnik написав:Ціна може впасти хоч на 1000% ,.
как это?
даже если имеется ввиду что цена упала с 100уё на 90% до 10уё а потом еще упала на 90% с 10уё до 1уё то это ведь не значит что цена упала на 180% с 100уё до 1 уё
От уже непонятные 90% в 10 раз с пиковых !
Но что радует в последнее время будивэльнык хоть в слух говорит варианты которые могут быть !!!
Востаннє редагувалось obval в Сер 18 лип, 2012 15:46, всього редагувалось 3 разів.
obval написав:На 250% , человек , ты не дооцениваешь маштаб падения цены РН Так что могилки будут рядом .
Ціна може впасти хоч на 1000% , але при цьому все одно буде плюсовою , в крайньому випадку=0 , а от падіння доходів . деколи навіть на 5% - перетворюють баланс у відємний , тому на могилку рядом - не надійся . поки ти в мене будеш орендувати - я все одно багатший , а орендувати не зможеш - то пінок в 5 точку і на мінус 20-30 градусів взимку на дворі наврядчи протягнеш, а я в цей час в квартирках якось перекантуюсь , а влітку дивишся травичка , щавель , горобці з голубами . але тобі все одно на глибині мінус 2 м.
З`їж Снікерс. Бо ти сам не свій коли голодний. Чи вже й на шоколадку не вистачає?
SSerg написав:А ви не намагалися книжки писати? Пророкую вам шалені тиражі. Чого тільки вартуватиме назва: "Чи помре ринок нерухомості якщо Будівельник стане на 25% біднішим". Я вже готовий купити.
Від мене особисто порада. До того, як надрукуєте свої бестселлери, не відкривайте підручники з мікроекономіки, бо все зпаскудите.
Для відповіді про ринок . мені не потрібно писати книжок і відкривати підручник. Я Вам в стані відповідь дати відразу. У випадку зменшення прибутковості будівельників( не одного , а всіх) на 25% , розмір ринку зменшиться на 50% . Сам по собі розмір зменшення - питання дискутивне , але однозначно цей розмір більший 25% .
budivelnik написав:Є проблемка поменшеА ці 8 років будівельники також чекають ? Чи звідки вони кошти беруть на будівництво того що в них 8 років будується і за 1 день , раз в 8 років викуповується.
Ну, 4 вже чекають. Чому б їм ще 4 не почекати? Беруть попкорн засідають у цей форум і починають готувати 6 млн. до "вірного вибору".
как это?
даже если имеется ввиду что цена упала с 100уё на 90% до 10уё а потом еще упала на 90% с 10уё до 1уё то это ведь не значит что цена упала на 180% с 100уё до 1 уё
Хоч Ви не висмикуйте Обвал написав про падіння ціни в 250% - то йому можна , а мені ні ? Хоча падіння до нуля = падінню на 100% , падіння ціни більше ніж на 100% - бути не може апріорі . Тому коли з когось кепкуєте - то починайте з причини - тоді є можливість отримати хороші наслідки.
budivelnik написав:Є проблемка поменшеА ці 8 років будівельники також чекають ? Чи звідки вони кошти беруть на будівництво того що в них 8 років будується і за 1 день , раз в 8 років викуповується.
Ну, 4 вже чекають. Чому б їм ще 4 не почекати? Беруть попкорн засідають у цей форум і починають готувати 6 млн. до "вірного вибору".
Ага , чекають , за 2009-2011 збудували 3,3 млн м2 на суму приблизно в 35 млрд грн, а гроші отримали за рахунок здачі на макулатуру мішечків з під попкорну.
Всім би так вміти чекати - ціни б цій державі не було.
SSerg написав:А ви не намагалися книжки писати? Пророкую вам шалені тиражі. Чого тільки вартуватиме назва: "Чи помре ринок нерухомості якщо Будівельник стане на 25% біднішим". Я вже готовий купити.
Від мене особисто порада. До того, як надрукуєте свої бестселлери, не відкривайте підручники з мікроекономіки, бо все зпаскудите.
Для відповіді про ринок . мені не потрібно писати книжок і відкривати підручник. Я Вам в стані відповідь дати відразу. У випадку зменшення прибутковості будівельників( не одного , а всіх) на 25% , розмір ринку зменшиться на 50% . Сам по собі розмір зменшення - питання дискутивне , але однозначно цей розмір більший 25% .
Чому не на 60, 70 чи 99%. А що таке ринок? Це пропозиція малася на увазі? Якщо при зміні ціни на 25% пропозиція зменшиться лише на 50% - то це спасіння для ринку. Це означає, що кожного другого будівельника влашує ціна на 25% нижче. І ця частина будівельників, отримавши в два рази більше покупців на свій товар, швидше продасть існуюче почне будувати нове. Решта, кого не влаштує, збанкрутує. А бо перекваліфікується в орендодавців.
как это?
Хоч Ви не висмикуйте Обвал написав про падіння ціни в 250% - то йому можна , а мені ні ? Хоча падіння до нуля = падінню на 100% , падіння ціни більше ніж на 100% - бути не може апріорі . Тому коли з когось кепкуєте - то починайте з причини - тоді є можливість отримати хороші наслідки.
1.я не вижу сообщений товарища обвала 2.Вы ведь вроде грамотный человек, потому и написал Вам данный вопрос (а то получилось что Вы на глупость ответили тоже глупостью)