Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
obval написав:А ещё лучше , пускай посчитают уровень "стерилизации грошей"
Я розумію , що поняття стерилізація в обвала викликає тільки одну картину . Тому спеціально для нього і попростіше 1 Додай до вислову стерилізація - два слова - грошової маси 2 Наявність капітальних споруд - збільшує вартість держави-і це дозволяє державі випускати в обіг додаткову грошову масу 3 90% вартості капітальних споруд - створюється в україні , українськими руками , з українських ресурсів. 4 Таким чином Для того щоб вивести з ринку грошову масу через авто - потрібно збільшити імпорт (70% вартості - забугорні вкладення , 30% вартості - українські) Тому забирання з ринку грошей через житло - в 7 разів більш ефективне в порівнянні закіпівлі імпортних товарів.
Якщо дочитав до кінця - вже молодець А якщо й зрозумів - то можеш радіти , є шанс що будуть з тебе люди.
Внес небольшие изменения в графики. Пересчитал гривну по курсу банка России, сейчас он составляет 8.0973грн за $. На мой взгляд этот курс болше отражает действительность чем стационарный курс нацбанка. График депозита в гривнах стал немного криволинейным, и не так быстро начал расти в гору. Золото и серебро понемножку восстанавливают свои позиции. Да и доходы от аренды по чуть чуть растут. http://fotohost.org/images/a15338d6-165kB.jpg
Lucky_Strike написав:а як щодо 2012? у мене спір зі знайомим про те, хто отримає більший прибуток: я з депо чи він з рентою квартири
Так а что вам мешает самим пересчитать? тем боле что вы знаете точные значения по аренде и депозиту. з.ы. аренда всегда будет выигрывать у депозита, если не учитывать падения цен на недвижимость. собственно это основной камень преткновения, между мной и будивельником, который не дает этой теме заглохнуть уже второй год.
potter написав:з.ы. аренда всегда будет выигрывать у депозита, если не учитывать падения цен на недвижимость. собственно это основной камень преткновения, между мной и будивельником, который не дает этой теме заглохнуть уже второй год.
1 А коли це будівельник розповідав що оренда завжди виграє в депозиту ? 2 Будівельник завжди розповідав що володіння нерухомістю у вигляді заощаджень - це найкращий з консервативних варіантів 3 Депозит це однозначно ризикованіший ніж нерухомість по тій простій причині що Ви передаєте свої кошти і не маєте можливості в будь-який варіант їх забрати ( у випадку банкротства банку чи ще якихось форс-мажорів ) - а тому за ризикованіші операції банк повинен заплатити більші відсотки 4 При цьому Гроші передані банку дають прибуток в наприклад 15% , але при інфляції в 10 % , тіло ( сума грошей) дешевшає на 10% , в той час коли нерухомість - це товар , а тому при інфляції грошей - товар дорожчає . Таким чином прибуток від володіння нерухомістю в довготривалій перспективі - більший , для кращого розуміння, це можна показати по формулі прибуток по грошам=відсотки по депо - розмір інфляції прибуток по нерухомості = орендна плата Таким чином орендна плата < відсоткам по депо орендна плата> відсотки по депо - розмір інфляції.
budivelnik написав:1 А коли це будівельник розповідав що оренда завжди виграє в депозиту ? 2 Будівельник завжди розповідав що володіння нерухомістю у вигляді заощаджень - це найкращий з консервативних варіантів
1 каждый месяц в табличке у вас аренда в лидерах по сравнению с депозитами и золотом. только с того времени недвижимость обесценилась процентов эдак на 15 и вы все равно не хотите это учесть. 2 а я считаю что из консервативных вариантов золото лучше, тем более что пол кило можно в любой момент с собой забрать, в отличии от недвижимости. а еще цена входа в золото намного ниже чем в недвижимость, и это тоже имеет большое значение для людей не входящих в 2-5% "самых одаренных и успешных" обитателей неньки.
http://fotohost.org/images/a1fde263-173kB.jpg Спасибо Бернанке за пятничную речь. И хоть ничего нового он не сказал, рынки как то неадекватно на это отреагировали, хотя и позитивно для золота и особенно серебра С приходом осени, я надеюсь все вернется на круги своя. И золото вернет себе утраченные позиции. Ну не могут деньги которые существовали тысячелетиями, быть хуже чем наша валюта. Курс гривны медленно но уверенно сползает с 8.10 до 8.12. Как и индекс домика с 1402 до 1400. Недавно видел интервью с Рубановым. Роста цен на недвижимость этой осенью никто не ожидает. Даже ждут понижение на 1% в месяц "в связи с девальвационными ожиданиями населения". Эта осень обещает быть интересной.
/viewtopic.php?p=1384597#p1384597 Спасибо Бернанке за пятничную речь. И хоть ничего нового он не сказал, рынки как то неадекватно на это отреагировали, хотя и позитивно для золота и особенно серебра С приходом осени, я надеюсь все вернется на круги своя. И золото вернет себе утраченные позиции. Ну не могут деньги которые существовали тысячелетиями, быть хуже чем наша валюта. Курс гривны медленно но уверенно сползает с 8.10 до 8.12. Как и индекс домика с 1402 до 1400. Недавно видел интервью с Рубановым. Роста цен на недвижимость этой осенью никто не ожидает. Даже ждут понижение на 1% в месяц "в связи с девальвационными ожиданиями населения". Эта осень обещает быть интересной.