|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 07 вер, 2012 23:40
ALEX66 написав: gontar написав: ALEX66 написав:gontar Мутнее договора я в жизни не читал ... Очень хитрые ребята работают в этом банке ... 
Мутность компенсируется 26% с капитализацией... 
Все это фигня - надо в доллар переходить , скоро девал будет 10 -15 % как минимум , а Вам по депо 26 % за пол-года дадут только 13 % ... Какой смысл открывать сейчас депо в гривне ?
Я открыл в Идее на мин.сумму 1000....чтобы после девала конвертнуть и доложить под 26%...  Только я европатриот. 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 07 вер, 2012 23:45
gontar После девала ставки по грндепо и так будут высокие ... А Идея может запретить пополнять депо , если сочтет это невыгодным для себя ...
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 вер, 2012 23:48
ALEX66 написав:gontar После девала ставки по грндепо и так будут высокие ... А Идея может запретить пополнять депо , если сочтет это невыгодным для себя ...
Возможно...но деньги уже работают под 26%...и от 1000 не обеднею.Пусть лишний столбик будет. 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 вер, 2012 00:19
ALEX66 написав:gontar После девала ставки по грндепо и так будут высокие ... А Идея может запретить пополнять депо , если сочтет это невыгодным для себя ...
так и будет..вопрос стоит в проворности принятия решения нами и быстроте реакции на меняющиеся условия... 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 вер, 2012 10:27
А в мене з цим банком в Івано-Франківсьому відділенні по вул.Галицькій 53-Б вийшла наступна ситуація.Вчора закінчувався основний термін - 1 місяць вкладу "Індивідуальний" під 25%,я зібрався його закривати - думаю закрию і перейду на "Мобільний" на 5 місяців під 26%.Подав заявку через сайт,через деякий час дзвонить менеджер банка і повідомляє,що на "мобільний" я перейти не маю права,тому що я ще не закрив договір,а мобільний тільки для нових вкладників.Я відповідаю - добре,я закриваю вклад,перестаю бути вашим клієнтом і після цього як новий клієнт оформляю мобільний вклад під 26%. Для цього ж на наступний день,сьогодні прийшов в відділення банку,закрив договір,а мені все одно відмовили відкрити вклад "мобільний" мотивуючи тим,що я вже був їхнім клієнтом. Ось така ситуація,клієнти,які роками були вкладниками цього банку мають нижчий статус,ніж ті,кого вони хочуть заманити вперше.
-
Mylord
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 вер, 2012 11:49
Mylord А что мешало открыть депозит "зручний" или "зручний плюс" под 26%? А под "мобильным" на сайте черным по белому написано, что только для новых клиентов... Не понятно, на что вы жалуетесь.
-
zuker1111
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 вер, 2012 12:04
zuker1111 написав:Mylord А что мешало открыть депозит "зручний" или "зручний плюс" под 26%? А под "мобильным" на сайте черным по белому написано, что только для новых клиентов... Не понятно, на что вы жалуетесь.
ну написано положим не так как вы говорите "Вклад відкривається клієнтам, які відкривають новий вклад." я бы сказал , что для тех , кто окрывает очередной..новый вклад и мне еще две недели тому может три ....колцентр сказал что всем окрывают ..и новым и старым клиентам..
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 вер, 2012 12:19
-VICTOR- написав: zuker1111 написав:Mylord А что мешало открыть депозит "зручний" или "зручний плюс" под 26%? А под "мобильным" на сайте черным по белому написано, что только для новых клиентов... Не понятно, на что вы жалуетесь.
ну написано положим не так как вы говорите "Вклад відкривається клієнтам, які відкривають новий вклад." я бы сказал , что для тех , кто окрывает очередной..новый вклад и мне еще две недели тому может три ....колцентр сказал что всем окрывают ..и новым и старым клиентам..
Точно - новый вклад! Раньше, вроде, для новых клиентов было. Я когда вклад у них открывал, они интересовались, не являюсь ли я их клиентом.
-
zuker1111
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 вер, 2012 14:20
zuker1111 написав:А что мешало открыть депозит "зручний" или "зручний плюс" под 26%?А под "мобильным" на сайте черным по белому написано, что только для новых клиентов...Не понятно, на что вы жалуетесь.
Щоб Ви зрозуміли: Зручний - 26% на термін 12 місяців,в мобільному на 5 місяців. Зручний +,на відміну від мобільного - виплата відсотків в кінці терміну. І коли я стану "новим клієнтом" для цього банку?Через тиждень,рік?Чи якщо я вже колись з ним мав справу,то ніколи?Хоча справді,мова йде не про нового клієнта,а про новий вклад,який я збирався відкрити після закриття попереднього. Мені неприємно те,що клієнти,які роками обслуговувалися в цьому банку мають нижчий статус у порівнянні з потенційними.
-
Mylord
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 вер, 2012 14:42
ALEX66 написав:А Идея может запретить пополнять депо , если сочтет это невыгодным для себя ...
по словам знакомого, у него сёня закончился гривневый вклад на приличную сумму. выдали сразу после его отказа от пролонгации. он с деньгами пару часов поездил и опять завёз в то же отделение, но уже пополнив другой ещё действующий депозит. пополнение приняли без вопросов.
-
zanachka
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
|