|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 15 вер, 2012 09:44
kievlyanka написав: -VICTOR- написав: gontar написав:Мене не зрозуміли...вивести гроші через інтернет-банкінг можна без комісії в інший банк...але при видачі готівки можуть зняти комісію за кошти які надійшли безготівковим шляхом(в тому банку куди ви перевели гроші)
..ну...у мене кілька інет-банків..усюди ввід-вивід безкоштовний , так є ліміти звичайно ,якщо сумми значні то як варіант вивід на кілька банків. Мені особисто вібвідувати цей банк не є зручно - інет-банк , це швидко і зручно , тому якщо запустять таки інет-банкінг..то.. 
якщо ви будете оформлювати IБ в цьому банку, прошу вас, подiлитися досвiдом оформлення та налаштування, а також використання можливо також i я буду користуватися пiд 27% дякую
Тем более,что распечатать договор оформленный в интернет-банке можно в отделении.Поэтому уж если рисковать гривной...то под максимально возможный %.Эффективная ставка с капитализацией будет 30,60%. 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 15 вер, 2012 19:45
kievlyanka ..та без питань)) відповім на усі питання , поділюсь тим що знаю. Як оформлю договір , відпишусь.  Варто , варто задуматись про наявність інтернет-банкінгу , дуже зручна штука ) і часу економиться дуже багато , я забув давно що таке платити в банку рахунки (черги , комісії , трата часу..ну що я собі ворог ?  )
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 вер, 2012 19:52
gontar а у вас я бачу вже все пораховано  ? ... Мене ще цікавить.. що там за договори будуть...але мабудь за логікою - ті ж самі . ну поживемо побачимо )
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 вер, 2012 19:56
-VICTOR- написав:gontar а у вас я бачу вже все пораховано  ? ... Мене ще цікавить.. що там за договори будуть...але мабудь за логікою - ті ж самі . ну поживемо побачимо )
Так...пораховано...відкрив під 26% на мінімальну суму...але поповнювати не буду.Чекаю інтернет-банкінгу,щоб 27% мати...Але не більше 10 тис покласти...полоскотати нерви... 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 15 вер, 2012 21:26
-VICTOR- написав:gontar ... Мене ще цікавить.. що там за договори будуть...але мабудь за логікою - ті ж самі . ну поживемо побачимо )
Ну якщо за логікою, то можна ще уявити, що максимальні відсотки по ІБ вони можуть пропонувати тільки для нових вкладників... При спортивному бажанні можна й на родичів відкривати, але то "геморойно".
-
Visky
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 вер, 2012 22:19
Visky ..не думаю що тільки для нових...з досвіду - у банків завжди в своєму інет-банкінгу ставки вищі ніж у відділеннях.
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 вер, 2012 00:01
-VICTOR- Правильно. От і можуть з введенням ІБ залишити тільки вклади "мобільні" для нових клієнтів з 26% (в ІБ - 27%). Для інших - з максимальним % 25 (в ІБ - 26%). Але не переймайтеся, це лише моя фантазія з логічних міркувань. В жовтні, а тим більш - у листопаді, а особливо у грудні, ставки скоріш за все стануть вищими взагалі на ринку.
-
Visky
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 16 вер, 2012 11:42
Visky написав:-VICTOR- Правильно. От і можуть з введенням ІБ залишити тільки вклади "мобільні" для нових клієнтів з 26% (в ІБ - 27%). Для інших - з максимальним % 25 (в ІБ - 26%). Але не переймайтеся, це лише моя фантазія з логічних міркувань. В жовтні, а тим більш - у листопаді, а особливо у грудні, ставки скоріш за все стануть вищими взагалі на ринку.
мы на это и надеемся  на высокие ставки, есть под 26%, а хочется перекладываться под 27% и под 28% 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 вер, 2012 14:56
kievlyanka написав: Visky написав:-VICTOR- Правильно. От і можуть з введенням ІБ залишити тільки вклади "мобільні" для нових клієнтів з 26% (в ІБ - 27%). Для інших - з максимальним % 25 (в ІБ - 26%). Але не переймайтеся, це лише моя фантазія з логічних міркувань. В жовтні, а тим більш - у листопаді, а особливо у грудні, ставки скоріш за все стануть вищими взагалі на ринку.
мы на это и надеемся  на высокие ставки, есть под 26%, а хочется перекладываться под 27% и под 28% 
Нам як мед так і ложкою.... 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 16 вер, 2012 15:10
Так які реальні умови лідера автокредитування Ідея банку? На сайті так взагалі можна під 12% прокредитуватись на 7 років від 10% початкового внеску? Як тоді бути з депо під 26%. Де ще 14% заробити?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-