Необхідну інформацію шахраї можуть дізнатися, якщо ви робите покупки через Інтернет
Дивися повний текст Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньо номера телефону - МВС.
|
|
Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньо ноПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньо номера телефону - МВС. Може хтось пояснити чому приват не заблокував цю сумнівну послугу як тільки виявилось, що вона так легко приводить клієнтів до втрати грошей??
Ще місяць тому була стаття - з коментарем банку. Там у стилі Азарова сказали, що винні мобільні оператори які дозволяють так легко змінити номер. Агов, представники ПриватБанку (я знаю ви моніторите інтернет), може пояснити чому втрата номера, чи мобілки приводить до втрати грошей з вашого рахунку?? Saltan
О, певно у приваті працюєте? Я як клієнт - можу бути дурним, тупим і пришелепкуватим. Я вам плачу гроші за те що ви мої рахунки ведете. Навіщо банк вводить послугу яка так легко приводить до втрати грошей його клієнтами? Я можу собі вас матюкати за те що онлайн підтримка розпитує всі деталі (прізвище мами, тата, колір трусів), перед тим як зробити елементарну операцію - але я не залишу такий банк. До речі, цікава думку експертів - банк щось відшкодовує в такому випадку? Востаннє редагувалось mju в П'ят 12 жов, 2012 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Re: Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньИмхо пора уже завалить приват кучей заявлений на отключение данной "услуги"
Re: Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньВсё просто, судебные тяжбы могут затянуться на годы. А приХватовская долговая машина ух как быстро раскручивается... По факту большинство жертв добровольно погашают такие долги, даже если готовы судиться и идти до конца. А Изя-банку только этого и нужно. Официальная точка зрения бюрократов банка была озвучена ранее: "Банк всегда прав. Ничего отключать/переключать/менять мы не планируем". Далі буде...
Re: Для зняття грошей з банківського рахунку шахраю достатньПри всём этом НБУ давит народ на повсеместный переход на безналичный расчёт. Вот ещё один пример насколько уязвимы деньги в электронном виде.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||