Правило Захара "Стоимость квартиры равна 100 арендным платам" - откуда взялось? С какого потолка? Математическое обоснование, пожалуйста, в студию))))
|
|
![]() Ви не в курсі ? ![]() Це ж кожен обвалішка знає 100 орендних плат= через 8 років і 4 місяці купуєш таку саму квартирку - це супер і це так у всіх розвинутих країнах а 120 орендних плат = через 10 років купуєш таку саму квартирку - це не припустимо , бо це явний признак бульбашки і пряме підтвердження того , що завтра буде па300. Особисто для мене слабо зрозуміло чим 8 років 4 місяці так сильно відрізняється від 10 років у світлі тривалості життя 72 роки , але обвалісти володіють потаємними знаннями . яких мені не осягнути.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?каким образом? научите Востаннє редагувалось yura_ в Нед 14 жов, 2012 00:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?ну вот моя кв в прошлом году стоила 155 арендных плат, типа пузырь... а в этом уже 125 арендных плат, типа пузырь сдувается (аренда подросла, правда и сама цена тоже несколько повысилась) как аренда дорастет до 100 арендных плат то перепуганные алени заложат душу в банк и купят свое жилье, потому что выгоднее уже платить за свое чем арендовать ![]() Це дуже складна математична задача , яку навряд чи можна пробувати віришити , особливо серед непідготовленної аудиторії , яка включає в себе не тільки математичні , але й економічні аспекти і за вирішення цієї задачі світить як мінімум нобелівка в трьох галузях - прикладна математика - мікро і макроекономіка - філософія. Спрощено ж її можна вирішити тільки шляхом припущень і однієї математичної дії ( при чому суть цієї математичної операції може осягнути виключно свіжий і нічим не забруднений розум дитини приблизно в 2-3 класі. Отже - спочатку припущення Припускаємо що орендна плата - це виключно плата власнику за користування житлом і комунальні в неї не включені , тоді : 100 місячних плат = ціні квартири , таким чином , якщо провести складне перетворення повних місяців в неповні роки - можна отримати 100 місяців / 12 місяців в році = 8 повних років і 4 місяці в залишку. Після чого можна константувати що За 8 років і 4 місяці той хто здає житло в оренду накопичить суму достатню для купівлі такого ж . При цьому , якщо припустити , що цей олень який під час дикого обвалу цін не скинув нафіг нікому не потрібну нерухомість , ще й догадається кошти отримані від оренди покласи на депо в банку ( а таку складну річ робить тільки найпродвинутіший обвалішка і жодному оленю-домовласнику така складна операція - не доступна ) , то за рахунок процентів по депо , цих 8 років і 4 місяці - можна скоротити до 7 років ( але це вже настільки складне пояснення що я навіть не ризикну приводити на цих сторінках його доведення).
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?а можно указать в истории РН незалежной чтобы 8...10 лет цена на бетонометры была фиксированной как и аренда? или формула действует только если доход от аренды нужно дополнительно крутить на депо? чото это только в теории квартиры размножаются делением каждые 8-10 лет ![]() Глупые европейцы не знают, что самая "тихая гавань":) для приумножения средств это халупы засройщиков на КРН.
Эти недалёкие денежные мешки вкладывают средства в зажопинскую недвижимость депресионного Берлина
![]() Что-то УЭ не слышно - видать у Аркада скупаеЦа: шаромыги заманивают в сети уже 15% дисконтом
![]() zahar_ а потом они эти скидки, разницу по акции раскидают на оставшиеся квартиры
![]() 1) продают сразу хаты при 100% оплате накрутив сверху 2)продают квартиры с учетом продажи со скидкой первых квартир 3) на остаток можно накидывать позже любое подорожание материалов ![]()
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Мы уже давно в курсе Ваших "мені не осягнути". А 12 лет сильно отличаются от 10? А мужики-то - тупые, не понимают разницы. ![]()
|
|