Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:У Рускому стандарті за "оновленими" умовами "Осені+" теж щомісячно проценти, але ставка на 0,25% вище за "Найкращу пропозицію" Дельти при однаковості решти умов вкладу.
Щось не знайшов у них на сайті "Осінь+". Гаразд, почекаємо до понеділка, може оновлять інформацію.
Козак-характерник козак...вы особый тугодум ??? я был лучшего мнения...это сайт о финансах...уже тошнит от ваших постов..с политикой и видео..никак не относящимися к финансам....может угомонимся наконец ??? хотите о политике ..пойдите на соответсвующий сайт ..достали уже своей простотой... то Дафна тут со смоими тараканами в голове..а вы со своими ??..скаолько можно ?
Mirax написав:Щось не знайшов у них на сайті "Осінь+"
нема, йдіть в нетбанк там вже є.
..так..підтверджую..в інет-банкінгу вже є... 3-6 міс 25.5 %..від 6-12 міс 26.5 % виплати що місяця..без поповнення..жаль без поповнення кращого "стовбового " механізму небуло б навіть мінімальну сумму вкладу понизили до 500 гр..мабудь гроші потрібні
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Суб 27 жов, 2012 21:15, всього редагувалось 1 раз.
TDK написав:В интернет-банке появился депозит Осень 26,5% с ежемесячной выплатой. Налетай, кто смелый!
Ух ты, а у меня как раз в понедельник срок истекает. Собирался в Дельту переводить. Теперь задумаюсь.
В Дельті щомісячна виплата %%. Якщо їх капіталізувати, то більше виходить, ніж 27% річних.
Просто человек в сообщении написал "с ежемесячной выплатой". Впрочем, в Дельте 26.25% дают на 3 месяца, а тут 25.5%, поэтому все же я поторопился "радоваться".
-VICTOR- написав:DjPavel ..в Дельте есть и на 3 и на 6 и на 12 мес. пот 26.25% в РС..от 6 мес до 12 ..26.5 % .. от 3-до 6 - 25.5% вы что то напутали совсем
Ничего не напутал. Я же и говорю, на 3 мес в Дельте - 26.25%. На 3 месяца в РС - 25.5%. Разница 0.75%. Я открывать вклад собирался на 3 месяца