Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4849505152 ... 285>
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 00:05

mju писал(а):Мене цікавить чи варто взагалі цей об'єкт розглядати. В будівельній компанії мені про цей факт не сказали. Скільки добудованих будинків вже стоїть на таких фундаментах?
Я взагалі то хочу знати - чи є це суттєвим фактом.

Как оказывается - все может оказаться существенным фактом.

Ну так кто мешает узнать про гарантию на объект ?
Почему у нас не принято спрашивать про такое ?

Гарантия на новую машину есть - есть, вот и тут должна быть!
1715

С нами с: 03.05.11
Благодарил (а): 37 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 08:13

1715 писал(а):Как оказывается - все может оказаться существенным фактом.

Житло це покупка не на один рік. Коли "гарантійний випадок" настане - забудовника як організації вже може не існувати. І на скільки часу дають гарантію? Рік? Хай тут як виняток дадуть на 10 років. Далі, щоб не сталось, потрібно довести що це гарантійний випадок - а не ремонт сусіда до такого привів. Уявимо що це вдалось довести. А далі? Мені повернуть гроші перераховані до інфляції, щоб я купив теке ж житло? Навряд! Компенсацію, а яку суму?
Пане, ви так говорите про гарантію ніби ніколи не зтикались як "гарантія" в Україні працює на машину.. чи хоча б на телефон.
Це не панацея, хочу сам оцінити ризики.
mju

С нами с: 21.02.09
Благодарил (а): 210 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 10:10

mju писал(а):Мене цікавить чи варто взагалі цей об'єкт розглядати. В будівельній компанії мені про цей факт не сказали. Скільки добудованих будинків вже стоїть на таких фундаментах?

Самі подумайте. Стоїть 3-поверховий будинок. А будувати будуть 12-16 поверхів. Підходить старий фундамент? Ні. Значить, його треба укріплювати. А як вони його укріплять - то є питання. Воно вам треба? Повно інших об’єктів.
ricardo

С нами с: 20.03.09
Благодарил (а): 333 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 20:20

ricardo писал(а):

Самі подумайте. Стоїть 3-поверховий будинок. А будувати будуть 12-16 поверхів. Підходить старий фундамент? Ні. Значить, його треба укріплювати. А як вони його укріплять - то є питання. Воно вам треба? Повно інших об’єктів.

Я розумію що ненависть до цін на нерухомість декому затьмарює розум, але при цьому
1 Перш ніх щось будувати - робиться проект
2 Підганяти(укріпляти) фундамент 3-поверхового під фундамент 16 поверхового - дорожче ніж вартість виграшу від існування старого фундаменту
3 Той хто вважає , що 16 поверховий можна тупо напряму поставити на фундамент 3-поверхового - фантазер і невіглас.
4 В будівництві існує така штучка - як авторський нагляд ( який здійснює проектна організація яка виконала проект ) тому проектантам легше заставити зробити так як запроектовано , ніж починати сушити сухарі
5 Всі скриті роботи ( а фундамент/земля) відносяться до таких робіт (особливо в 12-16 поверхових - а всі такі будівлі згідно законодавства України вважаються експериментальними))- відповідним чином актуються актами на скриті роботи .

Висновок
Перш ніж щось будувати - проект 16 поверхового пройшов трьохрівневу експертизу , тому варіант фінансового банкрутства - може бути , варіант технологічної помилки - мізерний.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 20:31

mju писал(а):
  1715 писал(а):Как оказывается - все может оказаться существенным фактом.

Житло це покупка не на один рік. Коли "гарантійний випадок" настане - забудовника як організації вже може не існувати. І на скільки часу дають гарантію? Рік? Хай тут як виняток дадуть на 10 років. Далі, щоб не сталось, потрібно довести що це гарантійний випадок - а не ремонт сусіда до такого привів. Уявимо що це вдалось довести. А далі? Мені повернуть гроші перераховані до інфляції, щоб я купив теке ж житло? Навряд! Компенсацію, а яку суму?
Пане, ви так говорите про гарантію ніби ніколи не зтикались як "гарантія" в Україні працює на машину.. чи хоча б на телефон.
Це не панацея, хочу сам оцінити ризики.

У вас очень странная позиция, нечто вроде - "все очень плохо, еда не вкуская, бери и умирай".

Например, я по гарантии делал обмен сломавшейся электроники. Не то что банальный ремонт.
2-3 недели ожидания - и у меня новое рабочее устройство. Никаких проблем.

Так что требуйте гарантию, и не охайте что ее вам не приподносят на блюдечке!
1715

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 21:31

dulib

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 21:36

Безвкусица.... :(
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 21:43

Є хороше правило
Критикуєш - пропонуй
Не можеш запропонувати - помовчи.

А по ділу
Нормальний будинок , не знаю правда по яким причинам в проекті передбачена різна поверховість - я б особисто робив кількість поверхів однаковою - але у всьому іншому проект як проект , не супер , але й не ге...
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 21:53

Є хороше правило
Критикуєш - пропонуй
Не можеш запропонувати - помовчи.

Я споживач...по ділу...всі новобудови-це коробки...без смаку....От раніше будували... :roll:
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 16 ноя, 2012 23:08

dulib

Хоть линк дайте почитать - что за дом ? какой город то ?
1715

#<1 ... 4849505152 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор