Faceless написав:Ваша позиція зрозуміла. Я вважаю, що переоцінку нерухомих активів проводити тут недоцільно, принаймні, якщо актив споживається (в ньому живуть).
Я не настоюю на тому що обовязково всі повинні переоцінювати те чим володіють , кожного разу. При цьому Просто пропоную зрозуміти , що кількість так званих обвалістів - мізерна. А якщо точніше то обвалістів по життю - взагалі не має . Є 1-10% населення , які фантазують на тему Завтра все впаде до па 300 =10 000 за квартирку , я візьму кредит під 3% річних - куплю три , а після завтра , все вернеться до ціни в 100 000 і я одну продам і куплю круту тачку . в другій буду жити , а третю здам в оренду під 500-1000 в місяць...
А не буде ніякого зїзда , адже навіть в процитованих вами повідомленнях від Юри , фігурує ціна в 60 000-65 000 , а Ви знайшли по 67000 , та й то кімнати не окремі. Так що в черговий раз показали ріст на 3-10% в порівнянні з тим діапазоном який шукав Юра.
А не буде ніякого зїзда , адже навіть в процитованих вами повідомленнях від Юри , фігурує ціна в 60 000-65 000 , а Ви знайшли по 67000 , та й то кімнати не окремі. Так що в черговий раз показали ріст на 3-10% в порівнянні з тим діапазоном який шукав Юра.
Вы не прочитали слово - ТОРГ? Это что "я не добачаю" или что-то другое?
Объект аккурат вписывается в те условия что озвучил Юра
yura_ написав:я буду покупать сразу как увижу нужный вариант, на сегодня это
zahar_ написав:Вы не прочитали слово - ТОРГ? Это что "я не добачаю" или что-то другое?
Присутність слова торг в ціні в 67 000 - не говорить про те що все вкладеться в 60-65000 Ще раз , для людини з словарним запасом з чотирьох слів і покрученими дулями руками За 60-65 Юра і так бачив місяць тому і мріяв що там буде і слово торг . Ви не знайшли за 60-65 , а знайшли за 67 . Тому шукайте й далі , тим більше що підозрюю що варіанти Ви як завжди не прозвонювали ,тай з географією напевно не все в порядку .
Cricetus cricetus написав:Овен недавно заявил, что обвалом он считает резкое снижение на 10%
А чем, собственно, не обвал? Если так упадет в течение месяца (не ближайшего, а вообще) - ИМХО, самый натуральный обвал, особенно после 3х лет топтания на месте.
Cricetus cricetus написав:Овен недавно заявил, что обвалом он считает резкое снижение на 10%
А чем, собственно, не обвал? Если так упадет в течение месяца (не ближайшего, а вообще) - ИМХО, самый натуральный обвал, особенно после 3х лет топтания на месте.
Юра тут накопав ріст в 6-7% на протязі місяця Так яким словом цей фономен назвемо ?
zahar_ написав:Вы не прочитали слово - ТОРГ? Это что "я не добачаю" или что-то другое?
Присутність слова торг в ціні в 67 000 - не говорить про те що все вкладеться в 60-65000 Ще раз , для людини з словарним запасом з чотирьох слів і покрученими дулями руками За 60-65 Юра і так бачив місяць тому і мріяв що там буде і слово торг . Ви не знайшли за 60-65 , а знайшли за 67 . Тому шукайте й далі , тим більше що підозрюю що варіанти Ви як завжди не прозвонювали ,тай з географією напевно не все в порядку .
zahar_ написав:Понимаю - "баба-яга против". Во-первых 2 тыс. -ТОРГ более чем реальный. Во-вторых, Вы невнимательно прочли условия юры - у него в условии 3-4 этаж, а 1 ему не подходит.
Так і мені зрозуміло що в математиці чотирьохслівного 67 це менше ніж 60-65 , бо торг .....