Арбузов вважає необхідним ухвалення Радою законопроекту про

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 34567>
Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 15:45

SeTh написав:Вибачте, а хто в нас наймасовіший споживач закордонних енергоносіїв

Мова не про "наймасовіший"... Зрештою цей "наймасовіший" перекладе вартість імпорту на населення, ч/з продукти харчування, тепло, електроенергію та автомобільне паливо. За все завжди платить пересічний.

SeTh написав: То не наші с вами проблеми :wink:

Як знати...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 16:07

zeleniy написав:
  SeTh написав:Вибачте, а хто в нас наймасовіший споживач закордонних енергоносіїв

Мова не про "наймасовіший"... Зрештою цей "наймасовіший" перекладе вартість імпорту на населення, ч/з продукти харчування, тепло, електроенергію та автомобільне паливо. За все завжди платить пересічний.

SeTh написав: То не наші с вами проблеми :wink:

Як знати...

Основне питання було "як це стосується готівкового доляра, що лежить особисто в мене під подушкою?"
SeTh

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 16:20

АК написав:Але ця влада навіть на це не спроможна, тому на це розраховувати не варто.

Вы правы. Власть, которую мы имеем последние 20 лет, на такое не способна. Может и к лучшему.
Marcus_Junius_Brutus

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 16:21

SeTh написав:Кордон вже зараз так би мовити на замку - ще Юля постаралася.

Вы это серьезно? :lol:
Marcus_Junius_Brutus

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 16:26

Пусть лучше зРада отменит НДС - как самій не єффективній налог, гляди и в бюджете сотни миллионов гривен прибавятся! Но махинации с возмещением НДС прерогатива регионалов, поэтому они его НИКОГДА не отменят. А мы так и будем оплачивать их нетрудовые доходы.
Meser

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 16:36

SeTh написав:Основне питання було "як це стосується готівкового доляра, що лежить особисто в мене під подушкою?"

Ну, якщо ви його зібрались там тримати аж до кінця світу - ніяк не стосується...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 17:10

Re: Арбузов вважає необхідним ухвалення Радою законопроекту

“Этот закон, я настаиваю, будет хорошо защищать интересы людей. Мы сначала сделаем разъяснения, чтобы люди увидели, какие будут позитивы от этого закона. И когда это будет сделано, мы будем поддерживать (рассмотрение и принятие Радой данного документа)”, – отметил Арбузов."

Список людей к закону прилагается? Это для его формирования закон отозвали?
Украина она же тоже для людей. И все этих людей знают пофамильно.
mullerfather

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 17:47

Marcus_Junius_Brutus написав:
  SeTh написав:Кордон вже зараз так би мовити на замку - ще Юля постаралася.

Вы это серьезно? :lol:

Вполне. Я четко написал "так би мовити" и дальше описал еще нюансы. Вы дочитали мой пост? :wink:
SeTh

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 17:51

zeleniy написав:
  SeTh написав:Основне питання було "як це стосується готівкового доляра, що лежить особисто в мене під подушкою?"

Ну, якщо ви його зібрались там тримати аж до кінця світу - ніяк не стосується...

Я можу купити машину б/в 1 місяць за готівкові бакси (чи євро). Думаю навіть нову у сірих дилерів. Можу квартиру за готівкову валюту. Можу "сірий" телевізор за готівкову валюьту... Попит буде - буде й пропозиція - я про це писав. До чого мені заводи Ахметки з його енергоносіями? Відповідь дайте, а то я бачу відмовки вже вдруге, а сам не розумію :roll:
SeTh

Повідомлення Додано: Пон 26 лис, 2012 18:01

А ведь факт покупки валюты в банке подкрепляется распечаткой, заверенной как банком, так и клиентом, купившим валюту. Следовательно, если покупка валюты была совершена чисто, таким же образом клиент имеет полное право и продать валюту, тот же объем, что указан в распечатке, и не платить 15%+1% за продажу валюты. Достаточно лишь предъявить кассиру эту самую распечатку, которую кассир отметит как прошедшую повторно через кассу. Но почему-то такое простое решение Арбузову в голову не пришло. Отчего же ВСЕ, в частности законопослушные граждане Украины, обязаны платить суммы со средств чистых, то бишь уже обложенных налогами при получении зарплат??! Нельзя и черный рынок (менял) и рядовых граждан с зарплатой в пару тысяч гривен под одну гребенку! Это, как минимум, повлечет хаос и беспредел в этом секторе услуг... да и не только в этом
don

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 34567>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор