|
Експерти вважають реалістичним залучення Україною $17 млрд н |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 07 січ, 2013 22:46
Чим далі ми відходимо від Бога, Від розуміння Шляху і Мети, Тим більше озираємось убого, Не в змозі власний страх перемогти.
Ми загубились в просторі і часі, І дивлячись на себе в дзеркала, Ми бачимо розгублені гримаси, Позбавлені надії і тепла.
Нам страшно аж до холоду на скронях, Невіглаством припертим до стіни, Ми в порох світ розтерли на долонях, А на сумлінні — жодної вини.
Ми молимось і б‘єм поклони тупо, Не знаючи розкаяння і сліз, Та душі наші — наче шкаралупи, З яких поцупив Дух лукавий біс.
Хтось в героїн тікає, хтось у владу, Що більше доза, то страшніше гріх, Але жорстока дійсність, як розплата, А в ній все менше радощів і втіх.
Глобальний страх, мов стиснута пружина, І вже лягає палець на курок, Все важче, важче стримувати джина, Що грає в мозку інфернальний рок.
Та є одне для страху найстрашніше: Невідворотна мить на тій межі, Коли приходить предковічна тиша, Як музика очищення душі.
Лише тоді — просвітлено і ніжно, Позбувшись тіла й переживши смерть, Душа заплаче звільнено і втішно, Кайдани страху викинувши геть.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 січ, 2013 23:37
Все це реально, але є один ньюанс: експерти вважають апріорі бажання чиновників зробити краще країні, що в нашому випадку ну ніяк враховувати не можна, більше того, треба навпаки.
-
andriypyvovar
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 00:38
R2
Игорь Мансуров, наверное бывший грузчик, раз делает такие "экспертные прогнозы". 17 ярдов и в Украину - смешно, ин.банки, ин.бизнес сворачивают деятельность, а какие-то инвесторы хотят занести 17 ярдов. Или это "семейные" деньги?
-
ddv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 10:22
и все ради курса 7,993... феерично
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 10:50
Козак-характерник написав:Чим далі ми відходимо від Бога, Від розуміння Шляху і Мети, Тим більше озираємось убого, Не в змозі власний страх перемогти. Ми загубились в просторі і часі, І дивлячись на себе в дзеркала, Ми бачимо розгублені гримаси, Позбавлені надії і тепла. Нам страшно аж до холоду на скронях, Невіглаством припертим до стіни, Ми в порох світ розтерли на долонях, А на сумлінні — жодної вини. Ми молимось і б‘єм поклони тупо, Не знаючи розкаяння і сліз, Та душі наші — наче шкаралупи, З яких поцупив Дух лукавий біс. Хтось в героїн тікає, хтось у владу, Що більше доза, то страшніше гріх, Але жорстока дійсність, як розплата, А в ній все менше радощів і втіх. Глобальний страх, мов стиснута пружина, І вже лягає палець на курок, Все важче, важче стримувати джина, Що грає в мозку інфернальний рок. Та є одне для страху найстрашніше: Невідворотна мить на тій межі, Коли приходить предковічна тиша, Як музика очищення душі. Лише тоді — просвітлено і ніжно, Позбувшись тіла й переживши смерть, Душа заплаче звільнено і втішно, Кайдани страху викинувши геть.
Забули назву. Вона красномовна. "Страх".
-
АК
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 78 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 13:44
Мои мысли (если они кому -то интересны)- Вот и наступил конец гимнастического трюка называемого ШПАГАТОМ, только в отличии от гимнастов - наше руководство умудрилось сесть на 3 - стороны (т.е. растянуть еще одно место, что между ног). С одной стороны курс нельзя уронить - побегут депозиты (результат = стране пипец), сдерживать нельзя - промышленность умрет (точнее уже умерла = результат = стране пипец), + ОЧЕНЬ НУЖНЫ ДЕНЬГИ, насколько я понял из 24 лярдов - живыми деньгами осталось только 8 лярдов (я не финансист). УЖЕ в этом году нужно отдать 9-вять (это тоже, как я понял). Где их взять, если в прошлом году проели 8 = вот и вырисовывается сумма 17. Голословный ОПТИМИЗМ чиновника - поставил жирную точку всей "экспертной братии" института им. Охрименко. ВЫВОД (мой- еще раз хочу заметить = я не финансист) - у правительства НЕТ ПЛАНА "В".
-
ilya
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 13:51
ilya Да ну... план Б есть всегда! Вопрос в том, даст ли народ и/или оппозиция (не к ночи будь помянута) этому плану осуществится!
А так вариантов масса - вот на вскидку: - приватизация всего что ещё не приватизировано - ПРОДАЖА СЕЛЬХОЗ ЗЕМЕЛЬ - это вообще жирнющий кусманище и просто огроменные бабки! - продажа трубы - вступление в ТС на очень сладких условиях - многократный девал опять же (вы же понимаете, что кодла свои ресурсы хранит не в гривне... да и не в Украине)
Так что, повторюсь, нам есть куда ещё падать!
-
stewardtz
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 506 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 14:05
stewardtz Насколько я знаю = по земле мораторий, и там все плохо все уже поделено. А что еще ( на 17 лярдов) не приватизировано... Да такой цифры даже в ЗОЛОТОМ 2007 от приватизации не было. Поэтому - вероятны Ваши 3-4 пункты, точнее - единственно возможные!!! так как первые - требует наличия инвестиционного капитала, а его нет и не ожидается. А данные пункты (Девал и сдача всей Украины включая женщин и детей - дяде Вове Путину) - и есть отсутствие плана, может и есть план "спасения интересов семьи" - но играть с ВВП в азартные игры- "глупая самоуверенность", точнее "слабоумие". Пример Беларусь - полная изоляция, но в отличии от "Бацька" наш гарант получит изоляцию с кучей "Злых Олигархических Тарантулов". И кто кого съест - гамлетовский вопрос.
-
ilya
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 14:15
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 січ, 2013 14:16
ilya 1. Приватизация: укрзализныця, опз, турбоатом, пару облэнерго - для русских есть очень лакомые кусочки и они с удовольствием сложат сюда деньги!!! И я ж не говорил, что один пункт покроет все 17 млрд! 2. А кто сказал, что мораторий нельзя снять!? Я согласен, что земли все давно поделены между своими, но учитывая, что там тоже идёт борьба внутри самой кодлы - "свои" могут и поменяться. Да и земли не так уж и мало!
-
stewardtz
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 506 раз.
-
-
Профіль
-
-
|