zahar_ КГС продолжает "рисовать продажи на заборе"
Ай який противний КГС , в одному 50% продаж в другому 40% - і це без всяких там програм , та ще й по 10 400 грн/м2 . та ще й здача в 2014 І чого це люди навєс не розбирають ....
"Стою на травичці я в лижі обутий ,чи лижі не їдуть, чи я долбонутий." ТМ народна мудрість
То як думаєте захар , хто у нас на лижах ? - Ви теоретик ? чи покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували ?
zahar_ КГС продолжает "рисовать продажи на заборе"
Ай який противний КГС , в одному 50% продаж в другому 40% - і це без всяких там програм , та ще й по 10 400 грн/м2 . та ще й здача в 2014 І чого це люди навєс не розбирають ....
"Стою на травичці я в лижі обутий ,чи лижі не їдуть, чи я долбонутий." ТМ народна мудрість
То як думаєте захар , хто у нас на лижах ? - Ви теоретик ? чи покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували ?
Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?
Это не "покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували",а филькина грамота из "И вы говорите".
А СВистуны по таким "продажам" потом "тульчинского заправляют" про то что скоро продажи первички догонят вторичку.
zahar_ написав:Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?
А Вам хтось показав документи що жодної квартири не продано ? То якого милого , Ви з таким апломбом викрикаєте що Вас надурили ? Може якраз це Ви вже другий рік пробуєте когось надурити?
А з КГС - все дуже просто Вони показують навіть номери квартир які продали. Що Вам заважає Провести маленький перепис проданих квартир ( з номерами) , а через деякий час перевірити чи зявились ті номери які у Вас записані - в продажі. Якщо зявились - значить КГС свистів Не зявились - захар звіздів.
ПС Як тільки перепишете - скиньте на якусь з своїх маловідвідуваних гілочках , щоб тамне загубилось і Ви з високопіднятою головою могли через день-тиждень/місяць/рік сказати Я ж говорив Або Вам могли сказати - йди і не ....
zahar_ написав:Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?
А Вам хтось показав документи що жодної квартири не продано ? То якого милого , Ви з таким апломбом викрикаєте що Вас надурили ? Може якраз це Ви вже другий рік пробуєте когось надурити?
А з КГС - все дуже просто Вони показують навіть номери квартир які продали. Що Вам заважає Провести маленький перепис проданих квартир ( з номерами) , а через деякий час перевірити чи зявились ті номери які у Вас записані - в продажі. Якщо зявились - значить КГС свистів Не зявились - захар звіздів.
ПС Як тільки перепишете - скиньте на якусь з своїх маловідвідуваних гілочках , щоб тамне загубилось і Ви з високопіднятою головою могли через день-тиждень/місяць/рік сказати Я ж говорив Або Вам могли сказати - йди і не ....
Будивельнык есть информация которая показывает, что в доме на Чавдар 6 в среднем продавалась около 4 квартир в месяц. И за 24 месяца продаж там РЕАЛЬНО продалось около 100 квартир в 149 доме, причём последние 4 месяца дом был уже статусе заселяемого.
Хотя Вам как слабо разбирающемуся оппоненту в расположении в киевской первичке это вряд ли что говорит
Так что если Вы такой большой и в сказки верите что КГС считайте на уровне котлована продал 160 квартир в из 370 в доме по которому однозначно КГС просрочит обязательства, то верьте и дальше.
zahar_ написав:Будивельнык есть информация которая показывает, что в доме на Чавдар 6 в среднем продавалась около 4 квартир в месяц
1 Це не інформація - це домисли (фантазії-хотелки і так далі) захара а також його паралельних ніків типу волонтер 2 Постійне повторення фрази що хтось в чомусь погано розбирається - є не що інше як спроба замаскувати свої мізерні знання в галузі.
zahar_ написав:Так что если Вы такой большой и в сказки верите что КГС считайте на уровне котлована продал 160 квартир в из 370 в доме по которому однозначно КГС просрочит обязательства, то верьте и дальше.
1 Я не бачу потреби такому монстру як КГС прикрашати свої результати по продажам на етапі котловану 2 При цьому я розумію , що для того щоб оправдати фантазію з кодовою назвою навєс , фантазеру який цю фантазію випустив в світ потрібно заперечувати будь-які продажі 3 З приведенної Вами ссилки - я можу зробити припущення що через рік в цих обєктах по цій ціні не буде жодної малогабаритної квартири
zahar_ написав:Не в лени дело. Просто многим покупателям рЫлы наплели что без их услуг покупателю не обойтись.
и как это может помешать позвонить по объявлению?
реально просто рылы покупану сообщают все свежее и покупан расслабив булки ходит с рылой на просмотры.
3% видимо считаются рынком адекватными за эту услугу
Многие покупатели не уверены в своих силах поэтому и прибегают к услугам рЫл.
В 2009, когда для получения информации об тогдашнем уровне цен на КРЖН давал объявления в Авизо, ни один покупатель не приходил на просмотр без рЫла. Хотя в объявлении было принципе указано что продажа без риелтора.
это когда ты 1к на Демеевской продавал? з.ы. я тоже начинаю волноватся за твоё психическое здоровье
budivelnik написав:Зробіть власний експеримент 1 Створіть віртуальну квартирку яку хочете знайти 2 Створіть алгоритм автоматичного пошуку і подивіться що він дав 3 Порівняйте з ручним пошуком по тій самій базі.
Ви недооцінюєте мої можливості по алгоритмам пошуку по БД Сам пошук, реальний, в будь-якому разі буде з "проробкою" того, що ви отримали після автоматичного пошуку. Тому
budivelnik написав:Тому щоб знайти той 1 потрібний товар - все одно потрібно вручну переглянути практично всі 10000
- явне перебільшення.
ну ладно еще когда будивельнык в себестоимость додает стоимость своих денег, ну нет ничего удивительного если строитель не знает основ экономики. но когда сквозь цитаты вижу рассуждения об ИТ - .