Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 169170171172173 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 20:15

Olena_Olena написав:Faceless Волгоградская улица, дом серии БПС, цена со всеми затратами/риелтерами/нотариусом вышла около 60 тыс. у.е.

57 ?

недорого
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 20:18

КГС продолжает "рисовать продажи на заборе" http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-est ... ciya-2415/
http://www.radikal.ru
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 20:27

zahar_
КГС продолжает "рисовать продажи на заборе"

Ай який противний КГС , в одному 50% продаж в другому 40% - і це без всяких там програм , та ще й по 10 400 грн/м2 . та ще й здача в 2014 :D :D :D
І чого це люди навєс не розбирають ....

"Стою на травичці я в лижі обутий ,чи лижі не їдуть, чи я долбонутий." ТМ народна мудрість

То як думаєте захар , хто у нас на лижах ? - Ви теоретик ? чи покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 20:35

yura_ написав:
  Olena_Olena написав:Faceless Волгоградская улица, дом серии БПС, цена со всеми затратами/риелтерами/нотариусом вышла около 60 тыс. у.е.

57 ?

недорого

А тем временем на Ушинского 2к хрущики дешивеют - 50 тыс. долл? http://www.aviso.ua/kiev/view.php?adid=6162396

Ушинского ул., 3,

радиорынок, 4/5-эт. дома, 40/21/6 кв.м, все раздельно, балкон застеклен, паркет, бронедверь, домофон, "чистая" продажа, 400 000грн. Срочно. Тел: (96) 5494749, моб.

Район: Соломенский
Комнат: 2
Цена: 400 000 грн
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 21:12

budivelnik написав:
zahar_
КГС продолжает "рисовать продажи на заборе"

Ай який противний КГС , в одному 50% продаж в другому 40% - і це без всяких там програм , та ще й по 10 400 грн/м2 . та ще й здача в 2014 :D :D :D
І чого це люди навєс не розбирають ....

"Стою на травичці я в лижі обутий ,чи лижі не їдуть, чи я долбонутий." ТМ народна мудрість

То як думаєте захар , хто у нас на лижах ? - Ви теоретик ? чи покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували ?

Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?

Это не "покупці які по 0,5 млн грн за квартирки повиплачували",а филькина грамота из "И вы говорите".

А СВистуны по таким "продажам" потом "тульчинского заправляют" про то что скоро продажи первички догонят вторичку.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 21:15

zahar_ написав:Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?

А Вам хтось показав документи що жодної квартири не продано ?
То якого милого , Ви з таким апломбом викрикаєте що Вас надурили ?
Може якраз це Ви вже другий рік пробуєте когось надурити?

А з КГС - все дуже просто
Вони показують навіть номери квартир які продали.
Що Вам заважає
Провести маленький перепис проданих квартир ( з номерами) , а через деякий час перевірити чи зявились ті номери які у Вас записані - в продажі.
Якщо зявились - значить КГС свистів
Не зявились - захар звіздів.

ПС
Як тільки перепишете - скиньте на якусь з своїх маловідвідуваних гілочках , щоб тамне загубилось і Ви з високопіднятою головою могли через день-тиждень/місяць/рік сказати
Я ж говорив
Або Вам могли сказати - йди і не ....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 22:05

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Вам КГС все документы переслал где показано, что 160 квартир в этом доме продано?

А Вам хтось показав документи що жодної квартири не продано ?
То якого милого , Ви з таким апломбом викрикаєте що Вас надурили ?
Може якраз це Ви вже другий рік пробуєте когось надурити?

А з КГС - все дуже просто
Вони показують навіть номери квартир які продали.
Що Вам заважає
Провести маленький перепис проданих квартир ( з номерами) , а через деякий час перевірити чи зявились ті номери які у Вас записані - в продажі.
Якщо зявились - значить КГС свистів
Не зявились - захар звіздів.

ПС
Як тільки перепишете - скиньте на якусь з своїх маловідвідуваних гілочках , щоб тамне загубилось і Ви з високопіднятою головою могли через день-тиждень/місяць/рік сказати
Я ж говорив
Або Вам могли сказати - йди і не ....

Будивельнык есть информация которая показывает, что в доме на Чавдар 6 в среднем продавалась около 4 квартир в месяц. И за 24 месяца продаж там РЕАЛЬНО продалось около 100 квартир в 149 доме, причём последние 4 месяца дом был уже статусе заселяемого.

Хотя Вам как слабо разбирающемуся оппоненту в расположении в киевской первичке это вряд ли что говорит

Так что если Вы такой большой и в сказки верите что КГС считайте на уровне котлована продал 160 квартир в из 370 в доме по которому однозначно КГС просрочит обязательства, то верьте и дальше.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 22:09

zahar_ написав:Будивельнык есть информация которая показывает, что в доме на Чавдар 6 в среднем продавалась около 4 квартир в месяц

1 Це не інформація - це домисли (фантазії-хотелки і так далі) захара а також його паралельних ніків типу волонтер
2 Постійне повторення фрази що хтось в чомусь погано розбирається - є не що інше як спроба замаскувати свої мізерні знання в галузі.
  zahar_ написав:Так что если Вы такой большой и в сказки верите что КГС считайте на уровне котлована продал 160 квартир в из 370 в доме по которому однозначно КГС просрочит обязательства, то верьте и дальше.

1 Я не бачу потреби такому монстру як КГС прикрашати свої результати по продажам на етапі котловану
2 При цьому я розумію , що для того щоб оправдати фантазію з кодовою назвою навєс , фантазеру який цю фантазію випустив в світ потрібно заперечувати будь-які продажі
3 З приведенної Вами ссилки - я можу зробити припущення що через рік в цих обєктах по цій ціні не буде жодної малогабаритної квартири
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 22:18

zahar_ написав:
  yura_ написав:
  zahar_ написав:Не в лени дело. Просто многим покупателям рЫлы наплели что без их услуг покупателю не обойтись.

и как это может помешать позвонить по объявлению?

реально просто рылы покупану сообщают все свежее и покупан расслабив булки ходит с рылой на просмотры.

3% видимо считаются рынком адекватными за эту услугу

Многие покупатели не уверены в своих силах поэтому и прибегают к услугам рЫл.

В 2009, когда для получения информации об тогдашнем уровне цен на КРЖН давал объявления в Авизо, ни один покупатель не приходил на просмотр без рЫла. Хотя в объявлении было принципе указано что продажа без риелтора.

это когда ты 1к на Демеевской продавал? :mrgreen:
з.ы. я тоже начинаю волноватся за твоё психическое здоровье
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 22:27

Faceless написав:
  budivelnik написав:Зробіть власний експеримент
1 Створіть віртуальну квартирку яку хочете знайти
2 Створіть алгоритм автоматичного пошуку і подивіться що він дав
3 Порівняйте з ручним пошуком по тій самій базі.

Ви недооцінюєте мої можливості по алгоритмам пошуку по БД
Сам пошук, реальний, в будь-якому разі буде з "проробкою" того, що ви отримали після автоматичного пошуку.
Тому
  budivelnik написав:Тому щоб знайти той 1 потрібний товар - все одно потрібно вручну переглянути практично всі 10000

- явне перебільшення.

:D ну ладно еще когда будивельнык в себестоимость додает стоимость своих денег, ну нет ничего удивительного если строитель не знает основ экономики. но когда сквозь цитаты вижу рассуждения об ИТ - :mrgreen: .
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

#<1 ... 169170171172173 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор