Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 163164165166167 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 15:07

Frant написав:
  kievlyanka написав:что им заняться больше нечем ? :lol:

Так не на форумам же по недвижости им околачиваться?)))

а что им в ЖЭКах могут сказать? если они сам ЖЭК работает по 3 часа в день :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 15:23

yura_ написав:
  airmax78 написав:Не могу понять - что, продавцы недвижимости настолько дремучи, что не в состоянии запостить свое объявление на Авизо или Сландо? При чем объявлений от хозяев действительно нет

я размещал, и в авизе бумажной и на их сайте. И объявы по аренде и объявы по продаже. Звонят действительно в основном посредники. Покупаны видимо крайне ленивы. Те несколько покупанов что звонили напрямую были матерыми обвалишками и ушли ни с чем.

airmax78 народ у нас в своем большинстве дремучий.
yura_ это уже очень интересно!
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:00

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cellar написав:yura_ это уже очень интересно!

я думаю покупан находит 2-3 адекватные рылы по 2-3 объявам и дальше не звонит, за него это делают рылы (за свои 3%).

вот и получается что объявыот от хозяев есть в открытом доступе, но искать их покупанам лень
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:08

yura_ написав:
  cellar написав:yura_ это уже очень интересно!

я думаю покупан находит 2-3 адекватные рылы по 2-3 объявам и дальше не звонит, за него это делают рылы (за свои 3%).

вот и получается что объявыот от хозяев есть в открытом доступе, но искать их покупанам лень

Не в лени дело. Просто многим покупателям рЫлы наплели что без их услуг покупателю не обойтись.

А я вот когда покупал сам мониторил рынок, сам нашёл объявление квартиры которую в последствии и купил.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:13

"Мы сказали, что мы готовы, для тех, кто имеет европейскую зарплату и доходы, мы готовы для них, для этой категории населения, установить тарифы такие, которые соответствуют себестоимости этих товаров", - сказал Азаров.

МВФ нам не нужен, но тарифы поднимать уже готовы :)
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:13

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

zahar_ написав:Не в лени дело. Просто многим покупателям рЫлы наплели что без их услуг покупателю не обойтись.

и как это может помешать позвонить по объявлению?

реально просто рылы покупану сообщают все свежее и покупан расслабив булки ходит с рылой на просмотры.

3% видимо считаются рынком адекватными за эту услугу
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:38

yura_ написав:
  zahar_ написав:Не в лени дело. Просто многим покупателям рЫлы наплели что без их услуг покупателю не обойтись.

и как это может помешать позвонить по объявлению?

реально просто рылы покупану сообщают все свежее и покупан расслабив булки ходит с рылой на просмотры.

3% видимо считаются рынком адекватными за эту услугу

Многие покупатели не уверены в своих силах поэтому и прибегают к услугам рЫл.

В 2009, когда для получения информации об тогдашнем уровне цен на КРЖН давал объявления в Авизо, ни один покупатель не приходил на просмотр без рЫла. Хотя в объявлении было принципе указано что продажа без риелтора.
Востаннє редагувалось zahar_ в П'ят 18 січ, 2013 16:51, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 16:46

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Всё больше и больше рЫл показывают "дулю" Франту с его непадишивело и тайлеру с его "зеркало КРЖН Авизо" (показавшим 1% роста за 2012 и "дно" в 2011) http://realty.3doma.ua/news/2034891-za_ ... _na_4.html
В 2012г. средняя заявленная стоимость квадратного метра жилья в столице снизилась на 4,4% до уровня $2117. По сравнению с 2010г., она упала на 9,4%. Кроме того, в течение года также снижалась реальная стоимость квартир.

Якось так прикольно в захара падає
То він з слиною в роті викрикує що середня в 1704 на доміку - вплив заманух які завищують реальну ціну , то тепер впало на 9% і при цьому стало 2117

Може варто спочатку подумати - а вже потім писати ?

Снова будивельнык "я не добачаю"? Хто сказал что приведенная информация из БД Домика?

А додуматься пройтись по ссылке чтобы не задавать глупые вопросы? http://realty.3doma.ua/news/2034891-za_ ... _na_4.html
Как сообщили в компании Real Druzi, на протяжении всего года число квартир, представленных к продаже, динамично росло

Спеціально для молодого і юного ніка на цьому форумв - захара
В 2009-2012 роках різні організації показували різний алгоритм повідінки ціни
В тих в кого ціна була вища від 2100 - писали що ціна щороку падає
В тих в кого нижча від 1600 - писали що ціна кожного року - росте.

Тому , на лице пряма маніпуляція захара
Він взяв не авізо на який орієнтується Тайлер , а бог знає кого , в кого ціна вище 2100 - тому й не дивно що в цих ціна падає ( все відповідно до алгоритму озвученному вище мною)

Тому
Може краще копіпастити - ніж фігньою займатись , або передруковувати з розумним виглядом дурні новини?

ПС
Так щоб перевірити мій алгоритм - спробуйте знайти організацію , з заявленою ціною в 1700 і в якої падає :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:07

Faceless написав:
  yura_ написав:3% видимо считаются рынком адекватными за эту услугу

Если допустить, что тут есть рынок :)

А може давайте так
Хто краще в стані оцінити вартість послуги ? Той хто користується нею раз в житті , чи той хто користується нею 2-20 разів в рік ?
Ясно що чим більше людина користується - тим краще вона може оцінити вартість цієї послуги .
При цьому , ті хто користуються послугою більше ніж раз в місяць - як правило створюють свою структуру.( Пояснення дуже просте , як правило з отриманої комісії 50% йде на зарплату працівника , а 50% на розвиток фірми)
Тому для такого як я ( 2 угоди в рік :D , утримувати свого рієлтора - не має резону) а для КГС - платити чужому - не серьозно.
От і виходить
Роздрібний покупець ( який в 70% являється одночасно і продавцем) шукає людину(організацію) яка одночасно зробить дві угоди
а - продасть вже існуюче
б - купить те що потрібно
Такий як я - є оптовим продавцем , тому мені вигідніше замовити послугу за 2-3% ніж роздрібному покупцю оплачувати 4-5% ( адже покупець дивиться не на ціну м2 чи квартири , а враховує всі платежі в тому числі і нотаріальні+рієлторські ), таким чином такий як я , фактично за рахунок покупця отримую послугу від рієлторів на продаж ( покупець при цьому нічого не губить , адже у випадку коли б він домовлявся то заплати в би в 1,5-2 рази більше)
Такий як КГС - має свою структуру яка продає його обєкти.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 17:15

kievlyanka написав:
  Frant написав:
  kievlyanka написав:что им заняться больше нечем ? :lol:

Так не на форумам же по недвижости им околачиваться?)))

а что им в ЖЭКах могут сказать? если они сам ЖЭК работает по 3 часа в день :wink:

нарисовать схему?
Oven

#<1 ... 163164165166167 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми