Goldman Sachs: Даже новый кредит МВФ не спасет Украину от проблем с госдолгом http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2013/01/24/295388 "Только выплата процентов по государственному долгу составляет $4,3 млрд в год – или внушительные 2,4% ВВП. На нынешний год приходятся пиковые погашения – только по внешним долгам Украине нужно заплатить $9 млрд." "По подсчетам Goldman Sachs, этот компромисс будет стоить Украине 30%-ной девальвации гривны. Но это значит, что ситуация с платежами по долгу лишь ухудшится. А если сделка с МВФ будет достигнута в апреле, то пока Украина получит первый транш, пройдет еще три месяца, три долгих месяца, в течение которых утолять свою потребность в займах по-прежнему нужно будет за счет выхода на открытый рынок." И вся статья в таком духе - я думаю рост цен на РН Киев до уровня космического на за горами.
budivelnik написав:Хлопці - Ви що робите , захар від розриву серця помле. Приведенний графік повністю підтверджує тезу будівельника про дно в 2009 і ріс з того часу.
budivelnik написав:]Хлопці - Ви що робите , захар від розриву серця помле. Приведенний графік повністю підтверджує тезу будівельника про дно в 2009 і ріс з того часу.
Тільки ріст і ніяк інакше. А за такий величезний преіод - з грудня 2012, взагалі гіпер )))))
budivelnik написав:]Хлопці - Ви що робите , захар від розриву серця помле. Приведенний графік повністю підтверджує тезу будівельника про дно в 2009 і ріс з того часу.
Тільки ріст і ніяк інакше. А за такий величезний преіод - з грудня 2012, взагалі гіпер )))))
В гіпер я не вірю , а в те що через пів року обвалішкою буде вважатись особа яка буде прогнозувати стабілізацію ( а не ріст ) ціни - в цьому переконаний.
budivelnik написав:Хлопці - Ви що робите , захар від розриву серця помле. Приведенний графік повністю підтверджує тезу будівельника про дно в 2009 і ріс з того часу.
1 Це копія графіку мегакварталу 2 Поведінка цін в мене - відповідає ( в певних межах) поведінці цін на цьому графіку 3 А що таке доларова інфляція ? У нас що в державі долари множаться ? Доларова інфляція - це добре для американця , який просто більше доларів отримує , а для нас ....
В гіпер я не вірю , а в те що через пів року обвалішкою буде вважатись особа яка буде прогнозувати стабілізацію ( а не ріст ) ціни - в цьому переконаний.
А ті хто будуть прогнозувати падіння, як будуть називатися ? ))))