Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7576777879 ... 285>
Повідомлення Додано: П'ят 25 січ, 2013 09:52

Re: Нерухомість у Львові

mju написав:На рахунок 3 пункту не дуже розумію. Маю досвід закупів по гуртових і по роздрібних цінах - різниця дуже суттєва. Для будівельної галузі то не діє? Я не спосіб оплати мав на увазі, а сам факт "гуртовості".

Гурт від роздрібу - відрізняється сумою
Але матеріалів на одну квартиру для ремонту потрібно на суму від 50 000 грн
Тому різкого перепаду в ціні від суми 50 000 до суми 500 000 - не має , дай бог щоб 3 % . При цьому у продавця . у випадку продажу за готівку є можливість зекономити на податках ( він може просто не показувати цю продаж ) , то у випадку продажу через банківський переказ - ця операція однозначно буде зафіксована у багатьох точках , а тому її ховати не можна. Таким чином економія 3% за рахунок ціни буде перекрита оподаткуванням цієї операції
  mju написав:На рахунок четвертого пункту, ККД одного майстра, що робить 10 квартир по черзі і 10 мастрів, що роблять 10 квартир одночасно - суттєво відрізняється. Тут має бути економія в часі, відповідно і в грошах. Про податки це все добре, але мені доводилося на мінімалці з конвертом працювати.
Це не конвеєр , і майстру який вміє працювати з плиткою ( якщо він хороший майстер і має замовлення) - легше зробити менше для кінцевого клієнта , ніж гнати вал через посередника ( в данному випадку інтегралбуд)
  mju написав:Взагалі цей пунк дуже спірний, з нього можна зробити висновок, що мені ніякий забудовник не потрібен і я сам можу придбати ділянку і щось там будувати. А в останньому твердженні я дуже сумніваюся.

Якось то все тре підсумувати. Думаю заради цікавості зателефоную туди і спитаю які квартири є і по якій ціні, може ще щось про ремонт розкажуть.

Видно Ви так і не ознайомились з моїми табличками де я розписував формування ціни для себе і на продаж.
Ознайомтесь - будете приємно( або не приємно ) здивовані.
  budivelnik написав:І така сама табличка де в першій стрічці ціна кв метру , а у всіх інших - % до ціни в першій стрічці
Загальна ціна ___________ 450 _ 731 _ 1170 _ 1760
1 Вартість матеріалів _______ 55 __ 34 __ 21 __ 20
2 Заробітна плата ___________ 33 __ 21 __ 13 __ 14
3 Вартість земельної ділянки __ 22 __ 14 ___ 7 ___ 9
4 Прибутку _________________ 0 __ 14 ___ 13 __ 11
5 Відчислень місту __________ 0 ___ 1 ___ 9 ___ 11
6 Податків _________________ 0 ___ 7 ___ 21 ___ 20
7 Вартості грошей ___________ 0 ___ 7 ___ 13 __ 11
8 Вартості продажу __________ 0 ___ 3 ___ 3 ___ 3

Перша стрічка - це ціна м2 в доларах , а далі по стовпчиках ( у відсотках до ціни)
Приватного будинку для себе = 450
Приватного будинку на продаж =731
Багатоповерхового будинку на продаж
Багатоповерхового в Києві
Ясно що все відносно , але якесь загальне враження звідки ноги ростуть ця табличка дає
Але будівництво одного і того ж обєкта для себе чи на продаж , має різницю в ціні як мінімум 20% ( ясно що для себе дешевше)
І цих 20% якраз і виникають внаслідок того , що будуючи для себе і за свої кошти , ви не враховуєте
а - затрати власного часу
б - вартість грошей
в - прибуток який Ви створили не перетворюється в грошову форму - бо для Вас прибуток - це саме житло яким Ви користуєтесь , а у випадку продажу - вам потрібно отримати прибуток від покупця в грошовій формі , бо Ви передаєте йому те що створили і благами буде користуватись він . А тому є прибуток . є-податки
ПС
При цьому вартість грошей - з точки зору податкової це також прибуток( додана вартість ) яка повинна бути оподаткована

ТОму
Чим більше ви робите самі і чим менше купуєте в інших - тим дешевше для Вас обходиться товар ( при умові що Ви володієте засобами і технологіями створення цього товару)
Для того щоб робити ремонт - професійні навики має майстер , а інструменти доступні в будь-якому магазині по доступним цінам
Для будівництва - інструменти також доступні . але вартість крана чи бетономішалки/вібратора/сварки і так далі - окупити на одному обєкті не можливо , тому

Ремонти робити самостійно( минуючи ланку посередник у вигляді будівельної організації) - можна і вигідно
Самостійно будувати - можна , але відмовитись від послуг фахівців - не вийде , а так як Ви замовник разовий , то вартість користування інструментами з Вас знімуть по повній.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 січ, 2013 21:02

в - прибуток який Ви створили не перетворюється в грошову форму - бо для Вас прибуток - це саме житло яким Ви користуєтесь , а у випадку продажу - вам потрібно отримати прибуток від покупця в грошовій формі , бо Ви передаєте йому те що створили і благами буде користуватись він . А тому є прибуток . є-податки

будівельнику, я вас дуже прошу, не розповідайте про оподаткування.
так ви створюєте враження розумної людини, а коли починаєте про оподаткування, то цей образ одразу розвіюється.

не платять в Україні податки, і прибутковий в тому числі.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 27 січ, 2013 22:15

vasul_lviv написав:не платять в Україні податки, і прибутковий в тому числі.
1Якщо цей податок не платите Ви - це не говорить про те що його не платять інші
2 Бюджет України - приблизно 300 млрд грн - як думаєте він з податків утворюється чи від сирості ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 січ, 2013 23:17

vasul_lviv написав:будівельнику, я вас дуже прошу, не розповідайте про оподаткування.
так ви створюєте враження розумної людини, а коли починаєте про оподаткування, то цей образ одразу розвіюється.

не платять в Україні податки, і прибутковий в тому числі.

Принципово не згоден. Податки мінімалізують, уникають, але платять. Якщо у вас зп у конверті, а офіційна мінімалка 800грн то вже з неї ви заплатили податку ~530грн. Навіть якщо ви працюєте повністю на чорно, то з кожної буханки хліба який придбали - 25% ПДВ.
Тобто - якщо ви своїми руцями не заповняєте декларації і не переводите на рахунок податкової гроші - це ще не значить, що ви не платите податки. Ви просто не помічаєте. І владі такий стан справ вигідний. Я за те щоб люди самостійно платили податки.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 січ, 2013 23:26

mju
+1

податки якраз в своїй більшості платять громадяни (фізособи). Як пруфлінк, аналіз буджету-2013 http://frankensstein.livejournal.com/368810.html

Видно, что 60,6% доходов бюджета идут с косвенных и прямых налогов с населения. Таможенные пошлины, НДС и акцизы – всё это, в итоге, ложится на карманы покупателей, которые приобретают конечный продукт или услугу. Т.е. граждане Украины оплачивают это из своего кармана.
tester

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 10:36

tester написав:mju
+1
податки якраз в своїй більшості платять громадяни (фізособи). Як пруфлінк, аналіз буджету-2013 http://frankensstein.livejournal.com/368810.html
Видно, что 60,6% доходов бюджета идут с косвенных и прямых налогов с населения. Таможенные пошлины, НДС и акцизы – всё это, в итоге, ложится на карманы покупателей, которые приобретают конечный продукт или услугу. Т.е. граждане Украины оплачивают это из своего кармана.

Не 60,6% а 76,3 % ( доходи юридичних - також не беруться з повітря , а створюються працівниками цих юридичних фірм)

Коли в 2009 році . я вперше зявився на цих сторінках , то всі мої пояснення починались з оподаткування.
Суть їх заключалась в слідуючому
Будь яка кінцева ціна товару в середньому складається з
40% - вартість комплектуючих
30% - дохід/зарплата
30% - податки.

Так як комплектуючі це також якийсь товар , то після спрощення , можна написати
50% - дохід/зарплата
50% - податки ( це до речі підтверджується держбюджетом в якому бюджет + пенсійний =40-50% ВВП)

Єдина проблема , що державні чиновники , створили ситуацію в якій
Населення вважає що податки повинні платити підприємці ( і при цьому не уявляє , що підприємці - це тільки ланочка в передачі зароблених населенням коштів на податки в державу)
Тому
До держави - претензій мало ( держава хороша - підприємці винні)
До підприємців - претензій багато ( але що вони можуть зробити , якщо створюють матеріальні цінності працівники , а підприємці повинні тільки збирати і передавати частину створенного в державу у вигляді податків)

Тому і виникають ситуації
Людина виготовляє/вирощує яблуко , віддає це яблуко на продаж , але сама може купити за гроші отримані за виготовлення цілого яблука - всього 1/3 яблука.
Ніби й не справедливо.
Але якби той хто виготовив сам все і купив, то щоб їли
пенсіонери-лікарі-вчителі-армія-міліція-діти-держслужбовці.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 16:31

Пока budivelnik сказывается "в нетях" и не вводит свой объект в эксплуатацию в сельской местности под Львовом 13 сельских застройщиков львовской области кому надо было ввести дома в эксплуатацию сделали это http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publis ... =244277216

Торік сума кредитів під індивідуальне житло "Власний дім" на Львівщині склала 1,8 млн. грн.
30.01.2013 | 12:30
Львівська ОДА

У 2012 році кредитуванням охоплено 50 сільських забудовників, що ведуть будівництво у 15 районах області. Загальна сума наданих кредитів з усіх джерел фінансування складає 1,76 млн. грн., в тому числі з обласного бюджету 969,7 тис. грн. (при плані 1000,0 тис. грн.). Про це поінформував голова Львівського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Зиновій Древняк 29 січня під час засідання Спостережної Ради Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі під керівництвом першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича.

За словами Зиновія Древняка, у 2012 році введено в експлуатацію 13 житлових будинків загальною площею 1,8 тис.кв.м, а в 11 сільських садибах здійснено влаштування інженерних мереж (газифікація, тепло- та водопостачання). До бюджету позичальниками повернено 1,14 млн. грн, які скеровані на кредитування наступних позичальників.

Також під час засідання члени Спостережної Ради поставили ряд завдань на 2013 рік, а саме:

- розширити інформування мешканців сільських територій області щодо умов Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім”, зокрема, через засоби масової інформації;
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 18:47

zahar_
У 2012 році кредитуванням охоплено 50 сільських забудовників, що ведуть будівництво у 15 районах області. Загальна сума наданих кредитів з усіх джерел фінансування складає 1,76 млн. грн., в тому числі з обласного бюджету 969,7 тис.
Як мене радує захар
А як мене радує інформація яку він приводить
Сумуємо
50 сільських забудовників , за отриманих 1,76 млн грн -
у 2012 році введено в експлуатацію 13 житлових будинків загальною площею 1,8 тис.кв.м

50 забудовників = 1800 м2 = 36 м2 на забудовника в рік :D
Один будівельник - 190 м2 в рік, без копіки державних кредитів - виставив на продаж товарної продукції на 440 м2 х 700 доларів + 140 м2 х 400 доларів =3 млн грн (1 млн грн або 190 м2 в рік (2010/2011/2012))

І кого потрібно в приклад ставити :D
Чи може це прихована форма любові захара до досягнень будівельника ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 30 січ, 2013 20:10, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 20:09

budivelnik написав:
zahar_
У 2012 році кредитуванням охоплено 50 сільських забудовників, що ведуть будівництво у 15 районах області. Загальна сума наданих кредитів з усіх джерел фінансування складає 1,76 млн. грн., в тому числі з обласного бюджету 969,7 тис.
Як мене радує захар
Сумуємо
50 сільських забудовників , за отриманих 1,76 млн грн - щось там збудувала
Один будівельник , без копіки державних кредитів - виставив на продаж товарної продукції на 440 м2 х 700 доларів + 140 м2 х 400 доларів = 3 млн грн ( 1 млн грн в рік )

Тех 13 "сільских забуновників" что ввели в эксплуатацию дма которые построили.

А будивельнык не ввёл свой дом в эксплуатацию. Говорит что ему что-то мешает.

Поэтому наверное покупатели пока и голосуют гривней против его "товарної продукції", хоть по 700 долл. за кв.м хоть по 612 долл. за кв.м.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 січ, 2013 20:18

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
zahar_
Як мене радує захар
Сумуємо
50 сільських забудовників , за отриманих 1,76 млн грн - щось там збудувала
Один будівельник , без копіки державних кредитів - виставив на продаж товарної продукції на 440 м2 х 700 доларів + 140 м2 х 400 доларів = 3 млн грн ( 1 млн грн в рік )
Тех 13 "сільских забуновників" что ввели в эксплуатацию дма которые построили.
А будивельнык не ввёл свой дом в эксплуатацию. Говорит что ему что-то мешает.
Поэтому наверное покупатели пока и голосуют гривней против его "товарної продукції", хоть по 700 долл. за кв.м хоть по 612 долл. за кв.м.
Смішний захар
Ну заважало мені 580 м2 ввести в 2012 , так введу їх в 2013 і таким чином на 30% покращу статистичні досягнення всіх 50 будівельників в 2013 :D :D :D
Вам то яка різниця ?
Ви б мене похвалили , бо одна організація будівельник , в кризу працювала краще ніж 5 організація які Ви привели разом взяті.

На слідуючий раз коли будете себе на посміховисько виставляти - прикиньте хоч на калькуляторі.

ПС
При чому обєми виконаних мною робіт - обмеженні виключно власними ресурсами. Якби влада виділила мені тих самих 1,7 млн грн кредитів , то я за них збудував би ще 400-500 м2 :D :D :D , от тоді взагаліб було сміху.
Один будівельник будує половину того що будують 50 інших забудовників, а захвр внаслідок притаманної тільки йому обмеженості в розумових здібностях - і далі хвалить тих хто працює
а - за державні кошти
б - виконує в 5 разів менші обєми робіт
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 7576777879 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему