|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 06 лют, 2013 18:57
budivelnik написав:Якщо не цікавлять - то навіщо Ви мені відповідаєте
Бо ви фантазуєте про мене тому я зобов"язаний був це спростувати. budivelnik написав:Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова.
Ви вкотре неуважні. Нас цікавить місто Львів а не хутір під Львовом чи область. Перечитайте кілька раз бо Ви офтопите вкотре. budivelnik написав:Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?
Питання "как то по ... написано" бо якщо першому пирйде гаплик то другому він відразу і гарантований а як ймовірність - ріст боргів в очікуванні перших.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 19:14
galician написав: budivelnik написав:Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова.
Ви вкотре неуважні. Нас цікавить місто Львів а не хутір під Львовом чи область. Перечитайте кілька раз бо Ви офтопите вкотре.
Щоб Ви краще розуміли 1 Є поняття де-юре , а є поняття де-факто Де-юре - я знахожусь за межею Львова Де-факто - відстань від мене до центру - менша ніж з того самого Сихова ( я вже мовчу про кінець Зеленої 2 Я мовчу про відстань від Виників / Брюхович/Дублян/Зимної Води/Сокільники/Солонка/Давидів і так далі - при чому Виники і Брюховичі - де-юре відносяться до Львова. 3 Можливо Вас цікавить тільки Львів , але є дуже багато людей з смаками відмінними від Ваших ( і як не дивно готових заплатити від 0,4 млн грн за 3 кімнатну квартиру ) і на мій погляд однією з причин які до цього спонукають є різниця в ціні (0,1-0,6 млн грн) з аналогічною квартирою яка знаходиться у Львові galician написав: budivelnik написав:Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?
Питання "как то по ... написано" бо якщо першому пирйде гаплик то другому він відразу і гарантований а як ймовірність - ріст боргів в очікуванні перших.
Та не питання по .... написано , а з розумом в когось напряг Якщо комусь прийде гаплик і він не зможе купити наприклад в мене зайвих для мене 3-6 квартир , то в мене є варіант здачі цих квартир в оренду , а в того в кого ні житла ні грошей на оренду - що залишиться робити ? Тому Поки товстий схудне - худий здохне.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 19:27
budivelnik написав:Є поняття де-юре , а є поняття де-факто
Цікавий маркетинговий хід. Я собі уявляю як потенційні покупці би реагували на це і як Ви їх на таврії поміж дач катаєте до центру. budivelnik написав:Я мовчу про відстань від Виників / Брюхович/Дублян/Зимної Води/Сокільники/Солонка/Давидів і так далі - при чому Виники і Брюховичі - де-юре відносяться до Львова.
Біля Вас хліб і бинт немає де купити а ви про відстань тут говорите. Тим більше там живуть в особняках а не в економ квартирах. budivelnik написав:Якщо комусь прийде гаплик і він не зможе купити наприклад в мене зайвих для мене 3-6 квартир , то в мене є варіант здачі цих квартир в оренду
мати варіант і отримувати з того варіанту дохід це дві різні речі. як ваше де юро і де факто  Квартири в Вас без ремонту - вкласти в ремонт - не відіб"єш за 5 років оренди. Відразу зростає вартість економ житла для потенційного ніщєброда- шукача халяви. Та й хто захоче винаймати житло на хуторі де немає ні магазину, ні аптеки, ні сусідів. Далі вважаю немає смислу обговорювати Вас і ваш товар. Давайте продовжимо про Львів
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 19:34
galician 1 Як не дивно це звучить , але я коли потрібно показати потенційному покупцю - можу його прихопити практично з будь-якої точки Львова і прокатати на Таврії до будику. Що тут поганого - я не розумію 2 Сьогодні до магазинів з хлібом-бинтами - 1,5 км. Може це і задалеко , але на 90% територій українських населених пунктів - ситуація така сама 3 Якщо в мене є 2 млн на те щоб збудувати , то повірте що я знайду ще 0,05 млн на кожну квартирку щоб довести її до житлового стану.
ПС З моментів прокатати на таврії і далеко до магазинів - як я розумію Ви в мене були, але з чим тоді повязана Ваша злість - мені не зрозуміла . адже жоден з туристів які за останні пів-року переглядали в мене житло не мав до мене жодних претензій по якості чи ціні.
Правда є в мене одне припущення Швидше за все Ви були серед тих фантазерів які думали що їх будуть припрошувати .а коли поспілкувавшись побачили що просити я не збираюсь - то у Вас злість і зашкалило.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 19:49
Злості немає абсолютно. Ви брешете а я спростовую. А всі фрази де ви пишете що можете скажу так: Якщо можете то зробіть а якщо не можете то мовчіть.
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 19:52
galician написав:Злості немає абсолютно. Ви брешете а я спростовую. А всі фрази де ви пишете що можете скажу так: Якщо можете то зробіть а якщо не можете то мовчіть.
Я бачу особливо спокійно і врівноважено звучить брешете. Але коли вже перейшли до таких парламентських висновків То я б попросив якось конкретизувати Ваші претензії до мене у світлі світлі заявок про невідповідність приведенної мною інформації Так в чому я не правий ? В тому що Ви бідний і додому Вам далеко . а я не хочу за свій рахунок Вам допомагати ? Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 20:11
budivelnik написав:Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?
Вам легше відповісти, враховуючи Вашу активність на форумі. Я нажаль не можу нічого сказати бо працюю і складаю гроші аби мене нарешті припрошували в вас на оглядинах квартир на кільцевій. А пригадуєте нестиковку в кількості заселених квартир, про газові показники, чек, кількість фіранок на вікнах. Вас тоді всі звинувачували ..пошукаєте самі?
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 20:19
galician написав: budivelnik написав:Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?
Вам легше відповісти, враховуючи Вашу активність на форумі. Я нажаль не можу нічого сказати бо працюю і складаю гроші аби мене нарешті припрошували в вас на оглядинах квартир на кільцевій. А пригадуєте нестиковку в кількості заселених квартир, про газові показники, чек, кількість фіранок на вікнах. Вас тоді всі звинувачували ..пошукаєте самі?
1 Як я розумію певна затримка в часі була повязана з пошуками того що Ви назвали брехня. Як видно пошуки закінчились нічим 2 Слово всі - це те саме що ніхто. Під Вашим словом всі - захований тільки один персонаж під ніком василь_лв Спочатку він мене звинувачував у відсутності будинку потім звинувачував у фотошопі потім звинувачував що фіранки я повісив і так далі і тому подібне. Станом на сьогодні , по першій черзі будинку мене вже практично навіть василь не чіпає і всі перейшли до другої. Я заявляю що там продано 3 квартири ( з шести) і три гаражі ( з семи). Перевірити це елементарно. Заробити 2 х 2 грн ( на 131 маршрутку Ашан-Рясна-Руська) і напроситись на перегляд і побачивши які квартири я пропоную , запропонувати мені продати щось з тих що я не пропоную+ паралельно взнавши що в першій черзі будинку планування квартир в трьох рівнях висловити бажання купити там - подивитесь зможу я щось запропонувати чи ні 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 20:39
budivelnik Далі та сама історія. Ви запрошуєте в гості і не приходите. Я зроблю висновок в Вашому стилі - мабуть Ви усвідомили, що нагло брехали львівську спільноту і стало соромно за перебільшення з вашої сторони. Будучи дуже червоним від сорому ви не вийшли на люди.
Так ось пане Віктор. Ви як ніхто повинні це знати бо я роблю знову висновок, що стикались ви з цим не один раз. Що авторитет можна вибудовувати все жття але раз всратись стає, щоб зіпсувати свій авторитет. Пригадуєте, коли ви кинули людину, котра доречі в мороз поїхала до Вас на інший кінець Львова своєю машиною бо маршшруток там нема і Вас прочекала а ви не вийшли.
Я більше Вам не відповідатиму бо офтоп.
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 01:08
budivelnik написав:Всі свої фото ця людина зробила і виклала ні гілці спеціально для цього створеній при чому я не впевнений що реально василь був 01-01-2013 , а не наприклад 30-12-2012 , що йому заважало встановити потрібну дату на фотоапараті ?.
В нього є факти. В Вас лише припущення. Він викладає фото і час а Ви вигадки хворої уяви. Будете далі видумувати чи спростуєте? Чи може мама не пустила?  ))))))))))))
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
|