Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7879808182 ... 285>
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 17:57

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik писал(а):Якщо не цікавлять - то навіщо Ви мені відповідаєте

Бо ви фантазуєте про мене тому я зобов"язаний був це спростувати.

budivelnik писал(а):Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова.

Ви вкотре неуважні. Нас цікавить місто Львів а не хутір під Львовом чи область. Перечитайте кілька раз бо Ви офтопите вкотре.

budivelnik писал(а):Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?

Питання "как то по ... написано" бо якщо першому пирйде гаплик то другому він відразу і гарантований а як ймовірність - ріст боргів в очікуванні перших.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 18:14

galician писал(а):
  budivelnik писал(а):Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова.
Ви вкотре неуважні. Нас цікавить місто Львів а не хутір під Львовом чи область. Перечитайте кілька раз бо Ви офтопите вкотре.
Щоб Ви краще розуміли
1 Є поняття де-юре , а є поняття де-факто
Де-юре - я знахожусь за межею Львова
Де-факто - відстань від мене до центру - менша ніж з того самого Сихова ( я вже мовчу про кінець Зеленої
2 Я мовчу про відстань від Виників / Брюхович/Дублян/Зимної Води/Сокільники/Солонка/Давидів і так далі - при чому Виники і Брюховичі - де-юре відносяться до Львова.
3 Можливо Вас цікавить тільки Львів , але є дуже багато людей з смаками відмінними від Ваших ( і як не дивно готових заплатити від 0,4 млн грн за 3 кімнатну квартиру ) і на мій погляд однією з причин які до цього спонукають є різниця в ціні (0,1-0,6 млн грн) з аналогічною квартирою яка знаходиться у Львові
  galician писал(а):
  budivelnik писал(а):Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?

Питання "как то по ... написано" бо якщо першому пирйде гаплик то другому він відразу і гарантований а як ймовірність - ріст боргів в очікуванні перших.

Та не питання по .... написано , а з розумом в когось напряг
Якщо комусь прийде гаплик і він не зможе купити наприклад в мене зайвих для мене 3-6 квартир , то в мене є варіант здачі цих квартир в оренду , а в того в кого ні житла ні грошей на оренду - що залишиться робити ?
Тому
Поки товстий схудне - худий здохне.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 18:27

budivelnik писал(а):Є поняття де-юре , а є поняття де-факто

Цікавий маркетинговий хід. Я собі уявляю як потенційні покупці би реагували на це і як Ви їх на таврії поміж дач катаєте до центру.

budivelnik писал(а):Я мовчу про відстань від Виників / Брюхович/Дублян/Зимної Води/Сокільники/Солонка/Давидів і так далі - при чому Виники і Брюховичі - де-юре відносяться до Львова.

Біля Вас хліб і бинт немає де купити а ви про відстань тут говорите.
Тим більше там живуть в особняках а не в економ квартирах.

budivelnik писал(а):Якщо комусь прийде гаплик і він не зможе купити наприклад в мене зайвих для мене 3-6 квартир , то в мене є варіант здачі цих квартир в оренду

мати варіант і отримувати з того варіанту дохід це дві різні речі. як ваше де юро і де факто :) Квартири в Вас без ремонту - вкласти в ремонт - не відіб"єш за 5 років оренди. Відразу зростає вартість економ житла для потенційного ніщєброда- шукача халяви.
Та й хто захоче винаймати житло на хуторі де немає ні магазину, ні аптеки, ні сусідів.

Далі вважаю немає смислу обговорювати Вас і ваш товар. Давайте продовжимо про Львів
galician

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 18:34

galician
1 Як не дивно це звучить , але я коли потрібно показати потенційному покупцю - можу його прихопити практично з будь-якої точки Львова і прокатати на Таврії до будику.
Що тут поганого - я не розумію
2 Сьогодні до магазинів з хлібом-бинтами - 1,5 км.
Може це і задалеко , але на 90% територій українських населених пунктів - ситуація така сама
3 Якщо в мене є 2 млн на те щоб збудувати , то повірте що я знайду ще 0,05 млн на кожну квартирку щоб довести її до житлового стану.

ПС
З моментів прокатати на таврії і далеко до магазинів - як я розумію Ви в мене були, але з чим тоді повязана Ваша злість - мені не зрозуміла . адже жоден з туристів які за останні пів-року переглядали в мене житло не мав до мене жодних претензій по якості чи ціні.

Правда є в мене одне припущення
Швидше за все Ви були серед тих фантазерів які думали що їх будуть припрошувати .а коли поспілкувавшись побачили що просити я не збираюсь - то у Вас злість і зашкалило.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 18:49

Злості немає абсолютно. Ви брешете а я спростовую.
А всі фрази де ви пишете що можете скажу так:
Якщо можете то зробіть а якщо не можете то мовчіть.
galician

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 18:52

galician писал(а):Злості немає абсолютно. Ви брешете а я спростовую.
А всі фрази де ви пишете що можете скажу так:
Якщо можете то зробіть а якщо не можете то мовчіть.
Я бачу
особливо спокійно і врівноважено звучить брешете.

Але коли вже перейшли до таких парламентських висновків
То я б попросив якось конкретизувати Ваші претензії до мене у світлі світлі заявок про невідповідність приведенної мною інформації
Так в чому я не правий ?
В тому що Ви бідний і додому Вам далеко . а я не хочу за свій рахунок Вам допомагати ?
Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 19:11

budivelnik писал(а):Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?

Вам легше відповісти, враховуючи Вашу активність на форумі. Я нажаль не можу нічого сказати бо працюю і складаю гроші аби мене нарешті припрошували в вас на оглядинах квартир на кільцевій.

А пригадуєте нестиковку в кількості заселених квартир, про газові показники, чек, кількість фіранок на вікнах. Вас тоді всі звинувачували ..пошукаєте самі?
galician

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 19:19

galician писал(а):
  budivelnik писал(а):Чи в тому що пи..діти не мішки перевертати ?
Вам легше відповісти, враховуючи Вашу активність на форумі. Я нажаль не можу нічого сказати бо працюю і складаю гроші аби мене нарешті припрошували в вас на оглядинах квартир на кільцевій.
А пригадуєте нестиковку в кількості заселених квартир, про газові показники, чек, кількість фіранок на вікнах. Вас тоді всі звинувачували ..пошукаєте самі?

1 Як я розумію певна затримка в часі була повязана з пошуками того що Ви назвали брехня.
Як видно пошуки закінчились нічим
2 Слово всі - це те саме що ніхто.
Під Вашим словом всі - захований тільки один персонаж під ніком василь_лв
Спочатку він мене звинувачував у відсутності будинку
потім звинувачував у фотошопі
потім звинувачував що фіранки я повісив
і так далі і тому подібне.

Станом на сьогодні , по першій черзі будинку мене вже практично навіть василь не чіпає і всі перейшли до другої.
Я заявляю що там продано 3 квартири ( з шести) і три гаражі ( з семи).
Перевірити це елементарно.
Заробити 2 х 2 грн ( на 131 маршрутку Ашан-Рясна-Руська) і напроситись на перегляд і побачивши які квартири я пропоную , запропонувати мені продати щось з тих що я не пропоную+ паралельно взнавши що в першій черзі будинку планування квартир в трьох рівнях висловити бажання купити там - подивитесь зможу я щось запропонувати чи ні :D :D :D
:D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 19:39

budivelnik Далі та сама історія. Ви запрошуєте в гості і не приходите. Я зроблю висновок в Вашому стилі - мабуть Ви усвідомили, що нагло брехали львівську спільноту і стало соромно за перебільшення з вашої сторони. Будучи дуже червоним від сорому ви не вийшли на люди.

Так ось пане Віктор. Ви як ніхто повинні це знати бо я роблю знову висновок, що стикались ви з цим не один раз. Що авторитет можна вибудовувати все жття але раз всратись стає, щоб зіпсувати свій авторитет. Пригадуєте, коли ви кинули людину, котра доречі в мороз поїхала до Вас на інший кінець Львова своєю машиною бо маршшруток там нема і Вас прочекала а ви не вийшли.

Я більше Вам не відповідатиму бо офтоп.
galician

Сообщение Добавлено: Чт 07 фев, 2013 00:08

budivelnik писал(а):Всі свої фото ця людина зробила і виклала ні гілці спеціально для цього створеній при чому я не впевнений що реально василь був 01-01-2013 , а не наприклад 30-12-2012 , що йому заважало встановити потрібну дату на фотоапараті ?.

В нього є факти. В Вас лише припущення.
Він викладає фото і час а Ви вигадки хворої уяви.
Будете далі видумувати чи спростуєте?
Чи може мама не пустила? :)))))))))))))
galician

#<1 ... 7879808182 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор