Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Batarejkin Остаточного рішення ще не прийнято, але якщо щось і буде змінюватися, то лише на кращу систему по набору функцій, будуть впроваджуватися кращі практики.
Тому ваші пропозиції, зауваження зараз нам дуже актуальні. Розкажіть, що вам подобається в ErsteWeb, що би ви хотіли аби точно було? які нові функції ви хотіли б бачити?
Я вже користуюсь трьома і-банкінгами (ерсте, кредіагріколь і альфа). Тому порівнявши можу сказати, що ерстевський набагато набагато попереду за всіма параметрами.
Він найбільш функціональний і інформативний з усіх трьох, ну і зовні гарненький. Подобається, що можна переводити долари між власними рахунками, дивитися нараховані відсотки, відкривати депо і дивитися депо договори. Мої фінанси теж класна штука, можна ділити прибутки і витрати за категоріями, напр. подивитися отриманий відсотковий дохід або всі сплачені банку комісії за певний період.
Для себе вирішив, що якщо банк залишить такий і-банк, то як мінімум буду продовжувати користуватись картковими продуктами.
Основну ж суму все одно планую поступово вивести протягом найближчих двох місяців. Вважаю, щоб спати спокійно в банку має бути міцний іноземний власник, щоб міг завжди допомогти в наших непередбачуваних реаліях
Юля Кіндра написав:Тому ваші пропозиції, зауваження зараз нам дуже актуальні. Розкажіть, що вам подобається в ErsteWeb, що би ви хотіли аби точно було? які нові функції ви хотіли б бачити? Записую
rorandak написав:Основну ж суму все одно планую поступово вивести протягом найближчих двох місяців. Вважаю, щоб спати спокійно в банку має бути міцний іноземний власник, щоб міг завжди допомогти в наших непередбачуваних реаліях