|
Смерть парламенту |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 15 лют, 2013 14:55
Пропонуємо до обговорення: В опозиції немає жодної можливості відступити - тому що в цьому випадку вона перетвориться на статистів у театрі Януковича
Дивися повний текст Смерть парламенту.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 14:55
Портніков, як завжди описує все правильно, але от виходу з цієї ситуації не видно - я думаю перманентна парламентська криза буде тривати до самих виборів президента у 2015р.
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:10
точка мирного разрешения ситуации в стране уже безвозвртано пройдена. Остается ждать, когда бахнет. и лучше раньше, чем позже
-
Heavy Duty
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:17
В опозиції немає жодної можливості відступити – тому що в цьому випадку вона перетвориться на статистів у театрі Януковича і, по суті, програє і мерські вибори в Києві, і президентські вибори 2015 року ще до їх початку. Але і владі немає жодного резону йти на відступ, тому що вона може обійтися без законодавчого органу – а потім ще й звинувачувати опозиціонерів в неконструктивності, зриві європейської інтеграції, відповідальності за економічний крах і багато інших гріхів, які обов’язково потрібно буде на когось звалити. Саме цей клінч і означає смерть українського парламентаризму. Поки ще клінічну. Я бы сказал, начало конца парламентско-президентской демократической республики с последующим плавным переходом к президентской демократической республике, что более органично вписывается в менталитет украинского народа. Ну никак без царя-батюшки! Тем более, что "своего царя в голове нет", да и не было никогда. 
-
shengen09
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:20
Портников не прав, текущая ситуация выгодна и оппозиции -возможность круто попиариться не напрягая мозги работой.
-
freewriter
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:20
бєдная нєщасная ПР, грощі навіть на тушок не залишилось;) Добрі вісті!
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 576 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:21
Именно этот клинч и означает смерть украинского парламентаризма. Пока еще клиническую.
А может лучше не украинского парламентаризма,.... а ..это ... депутатов , по отдельности.... 
-
awers
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:25
shengen09 написав:В опозиції немає жодної можливості відступити – тому що в цьому випадку вона перетвориться на статистів у театрі Януковича і, по суті, програє і мерські вибори в Києві, і президентські вибори 2015 року ще до їх початку. Але і владі немає жодного резону йти на відступ, тому що вона може обійтися без законодавчого органу – а потім ще й звинувачувати опозиціонерів в неконструктивності, зриві європейської інтеграції, відповідальності за економічний крах і багато інших гріхів, які обов’язково потрібно буде на когось звалити. Саме цей клінч і означає смерть українського парламентаризму. Поки ще клінічну. Я бы сказал, начало конца парламентско-президентской демократической республики с последующим плавным переходом к президентской демократической республике, что более органично вписывается в менталитет украинского народа. Ну никак без царя-батюшки! Тем более, что "своего царя в голове нет", да и не было никогда. 
Я не хочу оплачивать шикарную жизнь парламентариев. Пользы от такого "парламента" никакй, кроме вреда. Поболтали, попиарились, денег с пересичного срубили, водки попили и домой в люлю. Распустить к чертовой матери, чтоб духу их не было даже слышно.
-
prolog
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:33
prolog Как это нет пользы? А дискуссии плавно переходящие в мордобой? Это шоу смотрит вся страна. Канал "Рада" никогда так популярен не был, как сейчас. Люди с нетерпением ждут следующей серии. Интересно же кто кого? И шоу должно продолжаться, и хлеб раздаваться. Иначе тоска необычайная и питие водки. 
-
AliGarh
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лют, 2013 15:37
prolog Распустить несложно. Сложно обратно собрать. "Ломать - не строить" (с), как говорится. 
-
shengen09
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|