Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
wolt450 написав:...становитиме 250 гривень... за один день, рік, раз??? Інформативно... пс Ще зранку було 23,5 на 4м в ІБ
Звичайно раз. Як було з 5000. Я собі так думаю.
А какой смысл 250грн. за один раз? Что бы клиенту скучно не было, что бы пополнить предположим 25 штук, то ему надо сто раз пополнять (проводить по 250грн.)?
tatop написав:Игорь Алексеевич, так хтось поповнить 1 раз і подумає, що більше ніззя. Така задумка.
2 роки тому дозволяли поповнювати 500гр в місяць на кожне депо під високі ставки, інші не рухали взагалі. Розкид був від 24,5 (діючі) до 17-18, які можна було відкрити на той момент. Всяке може бути
DENVER_S написав:Да это просто жесть. Хотя сразу появятся посты "я пополнил 100х250, а вам слабо?"
в ИБ пока старые ставки ... на сайте уже новые ... до 0:00 я так понимаю можно оформить по старой ставке ... но как будет с ограничениями на 250 грн. для открытых до 19.02 не ясно .. в день или на операцию ограничение
tatop написав:Игорь Алексеевич, так хтось поповнить 1 раз і подумає, що більше ніззя. Така задумка.
Согласен По другому что то сложно придумать В общем, как уже выяснилось неск месяцев назад - банк неадекват, для тех у кого в попе свербит и хочется вылить эмоции наружу