|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:19
tatop написав:Shatenerbi, там мова не про Ідею а про Фінансову Ініціативу.
да,я о ней(фи) и говорю,перечитал,в каком пункте дог написано о огранич суммы?
-
shatenerbi
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:22
tatop Так і в мене те саме. Кажуть що зарізали поповнення а я поповнюю. Як, не скажу. А Ви назву депо і відсоток заберіть. А то заріжуть.
Та я думаю, ноги не от туда растут.Но ИНН и паспортные данные с профиля все-таки нужно убрать )))
-
_Slava_
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:25
shatenerbi написав: tatop написав:Shatenerbi, там мова не про Ідею а про Фінансову Ініціативу.
В старих договорах, що оформлялись до Нового року (2013) був пункт про обмеження поповнення початковою сумою вкладу. Ну крім ще можливості поповнювати половину терміну вкладу. Можливо вже в нових договорах такого пункту немає.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:28
_Slava_ написав:tatop Так і в мене те саме. Кажуть що зарізали поповнення а я поповнюю. Як, не скажу. А Ви назву депо і відсоток заберіть. А то заріжуть. Та я думаю, ноги не от туда растут.Но ИНН и паспортные данные с профиля все-таки нужно убрать )))
Первый раз встречаю банк который каждый день придумывает всё новые и новые схемы для своих клиентов. Иногда условия ранее открытых и уже новых рекламируемых вкладов в течении дня может меняется несколько раз. Утром одно, в обед другое, вечером третье условия по вкладам. Интересно, а по кредитам тоже ШАХМАТИСТ меняет в день трижды условия для своих клиентов. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:36
Игорь Алексеевич Видать, хотят отбить охоту работать с банкой "мастерам дел столбовых"
-
_Slava_
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:42
_Slava_ написав:Игорь Алексеевич Видать, хотят отбить охоту работать с банкой "мастерам дел столбовых"
Нє. Хочуть під менший відсоток ресурси залучати. А то чисті процентні доходи у них не коміфлю. 70% пасивів фізиків (дуже дорогих) потрібно обслуговувати. Благо комісійні доходи виручають. Тут впадуть троха % за депо фізиків в системі і Ідея знову буде в лідерах.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:54
вопрос serg sk у вас договор в фи за какое число,и в каком пункте о сумме пополнения?
-
shatenerbi
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 18:00
tatop написав: shatenerbi написав: tatop написав:Shatenerbi, там мова не про Ідею а про Фінансову Ініціативу.
В старих договорах, що оформлялись до Нового року (2013) був пункт про обмеження поповнення початковою сумою вкладу. Ну крім ще можливості поповнювати половину терміну вкладу. Можливо вже в нових договорах такого пункту немає.
З листопада 2012 вже точно не стало, як ставки в них різко пішли вверх
-
wolt450
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 409 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 18:04
serg_sk написав:Як можуть не гарантуватися вклади на індивідуальних умовах? І де визначена індивідуальність умов? Якщо у банка за рік бувають десятки видів депозитів - це не аналог індивідуальних умов? Я так розумію, головне - це наявність у мене підписаного договора про депозит. А Фінансова Ініціатива кожне поповнення оформляє Додатковою угодою, яка має таку ж юридичну силу, як і основний договір. Додаткова угода законно змінює умови основного Договора
..розуміти можете як вам забажається, але будь-які умови по депо ..які вам надаються індивідуально ..як то розмір ставки..умови виплати ..умови поповнення , будь що , що не є умовами для всіх - автоматично віднесе вас до індивідуальних умов депозиту - такі депозити не компенсуються фондом.)
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1