В день Х. Явно год не 2013

|
|
![]() Re: Отдам свой дом в Карпатах в хорошие руки)Деколи нагла кров заливає очі від злості - і людина чи то від зависті чи то ще від якихось причин - не може побачити всю картину і вихоплює тільки негатив 1 Трутень своє Шалє не купував - а будував. Якщо взяти за істину мої повідомлення що я за 500 будую за 700 продаю , то можна припустити що й в Трутня ситуація була не інша 2 Припустіть що Трутень взяв в банку 350 000 в кредит , і за 500 - збудував 500 м2 які заложив банку , і ще 200 м2 - які чисті як сльоза 3 Тих 500 м2 працюючи віддали банку 150 000 ( проскакувала інфа що трутень віддасть заставу якщо банк згодиться погасити все що на ньому висить. Таким чином В 2007 - в Трутня не було нічого(шановний Трутень - не ображайтесь якщо Ви на той час були мультимільонером - це припущення для спрощення схеми) В 2013 - в нього 200 м2 своїх і 500 м2 які він згоден віддати банку. Як вважаєте - заробляти під час кризи так щоб відкласти по 40 м2 в рік( за 5 років - 200 м2) стартуючи з нуля - це добрий показник чи ні ? ПС Припускаю що і у Вашого знайомого з теоретичним боргом в пару мільонів - ще парочка на дітей жінку розписана.
![]() budivelnik Бросьте вы свои оправдания. Я же не с вами спорю.Да и вообще ни с кем не спорю. Людей губит их собственная жадность и неуемное желание постоянно держать пальцы веером. И ваши труды и строительство сюда никак не касается. Разговор вообще не о вас и не о вашей любимой стройке. Разговор о жлобах и дураках ,которые получили сполна. Трутень,судя по всему , приличный человек, но, к сожалению, попал под дурное влияние и общую идиотскую моду "садить понты" и "держать пальцы веером". И за это влетел. Ему надо избавится от этого ярма - кредита и я говорю языком юмора,что не надо брезговать никакими средствами,чтобы положить конец этой канители.
![]() Да было дело... Но это всё дела давно минувших дней, преданье старины далёкой. ![]()
![]() Эта история не про меня. Будівельник гораздо ближе к истине. ![]()
|
|