|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:37
budivelnik покажіть мені хоч один будинок, де б використовувався непоштукатуреннний пінопласт із вільним доступом повітря.
Востаннє редагувалось unrokan_pff в Суб 01 чер, 2013 16:43, всього редагувалось 1 раз.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:39
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:39
_yura_ написав:да там курс надо поставить 8,0 до тех пор пока его используют. потому как могут быть колебания изза курса
Оператор ответил, что объява указана в своей исходной валюте, и динамика исчисляется по ней. Т.е. курс нужен лишь для вывода средней, а колебаний "из-за курса" не будет.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:44
Faceless написав:а колебаний "из-за курса" не будет.
будет, курс то плавает
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:54
Юра что Вы снова динамику от васи пупкина по днепру тулите?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:55
roman tr. написав:budivelnik покажіть мені хоч один будинок, де б використовувався непоштукатуреннний пінопласт із вільним доступом повітря.
1 Я хоч десь писав що пінопласт нічим не закривають ? 2 При цьому я писав пінопласт мошна як заштукатурити так і закрити плитами (простий приклад сендвіч-панель оцинкований лист-пінопласт-оцинкований лист) 3 На мою думку ( і в себе я її підтримую) в пінопласту не повинно бути обміну з повітрям по тій простій причині що він всихається . а значит в повітря викидаються якісь випари , які на мою думку не є корисними або нейтральними для організму . тому в мене на крайняк пінопдаст як мінімум замальований) 4 Вчора бачив фото того вентфасаду про який йдеться , так там було видно що пінопласт під вентфасадок заштукатурений. На жальзараз чомусь це фото знайти не можу.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 чер, 2013 16:58
AlsoDrunk написав: budivelnik написав: AlsoDrunk написав:Повторю вопрос: Вы можете (исходя из видео пожара), как специалист в сфере строительства, ответить однозначно на вопрос: п равильный ли материал использован для утепления в этих домах?
Як фахівець-будівельник то: -Для утеплення - правильний. Як людина яка часто спілкується з пожежниками , то можу сформулювати й висновок пожежника : -Для пожежної безпеки - не правильний Але головне питання до споживача Чи знайшлось би 500 ( чи скільки там мешканців в цьому будинку)бажаючих купити житло на 10000 доларів дорожче щоб і будівельник і пожежник сказали що для утеплення/пожежної безпеки - матеріал вибрано правильно. ПС Моя думка 1 Експлуатувати цей будинок можна 2 За бажанням( і фінансуванням)мешканців стояка(підїзда) можна замінити потенційно небезпечний пінопласт на потенційно безпечне піноскло.
Теперь я примерно понял вашу позицию: мы построим, как захотим, а вы живите, как сможете; что-то не нравится - разберите дом, и перестройте по своему. Ведь вы заплатили жлобские $2000 за квадрат в таком прекрасном доме. Кстати, могу посоветовать отличный материал для теплоизоляции - солома! Хорошо держит тепло, проверенный временем, а самое главное - почти бесплатный!!! И антипирены лучше не использовать - это слишком дорого. Жильцы захотят - пусть себе меняют. И так хотят слишком многого за свои копейки.
Можно солому еще смолой пропитывать для придания ей водоотталкивающих свойств - и тогда вообще лучше утеплителя не найти. Окна и балконы в таком доме делать не будем - чтобы у жильцов не возникало соблазна его неправильной эксплуатации. А если все-таки и в этом случае загорится - ничего не знаем - все ж горит.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 01 чер, 2013 17:02
budivelnik написав:4 Вчора бачив фото того вентфасаду про який йдеться , так там було видно що пінопласт під вентфасадок заштукатурений. На жальзараз чомусь це фото знайти не можу.
а плівка там була?
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 17:04
zahar_ написав:Юра что Вы снова динамику от васи пупкина по днепру тулите?
зато уверен что ничего не подтасовано
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 01 чер, 2013 17:05
напомните, на каких страницах темы пиар деревянных домиков с пенопластом?
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему