Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13471348134913501351 ... 4030>
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:09

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Faceless написав:Т.е. не везде еще ценники в грн перевели?Тогда да, у продавца обострение. Он думает, что он как на бирже, цену лота будет двигать по копейке

его право!
_yura_

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:13

budivelnik написав:
  AlsoDrunk написав:Повторю вопрос: Вы можете (исходя из видео пожара), как специалист в сфере строительства, ответить однозначно на вопрос: правильный ли материал использован для утепления в этих домах?
Як фахівець-будівельник то:
-Для утеплення - правильний.
Як людина яка часто спілкується з пожежниками , то можу сформулювати й висновок пожежника :
-Для пожежної безпеки - не правильний

Але головне питання до споживача
Чи знайшлось би 500 ( чи скільки там мешканців в цьому будинку)бажаючих купити житло на 10000 доларів дорожче щоб і будівельник і пожежник сказали що для утеплення/пожежної безпеки - матеріал вибрано правильно.

ПС
Моя думка
1 Експлуатувати цей будинок можна
2 За бажанням( і фінансуванням)мешканців стояка(підїзда) можна замінити потенційно небезпечний пінопласт на потенційно безпечне піноскло.

Теперь я примерно понял вашу позицию: мы построим, как захотим, а вы живите, как сможете; что-то не нравится - разберите дом, и перестройте по своему. Ведь вы заплатили жлобские $2000 за квадрат в таком прекрасном доме.

Кстати, могу посоветовать отличный материал для теплоизоляции - солома! Хорошо держит тепло, проверенный временем, а самое главное - почти бесплатный!!! И антипирены лучше не использовать - это слишком дорого. Жильцы захотят - пусть себе меняют. И так хотят слишком многого за свои копейки.
Востаннє редагувалось AlsoDrunk в Суб 01 чер, 2013 16:15, всього редагувалось 1 раз.
AlsoDrunk

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:15

budivelnik написав:ПС
Моя думка
2 За бажанням( і фінансуванням)мешканців стояка(підїзда) можна замінити потенційно небезпечний пінопласт на потенційно безпечне піноскло.

То есть вы как специалист, считаете, что минвата проигрывает пеностеклу в плане пожарной безопасности?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:16

_yura_ написав:
  Faceless написав:Т.е. не везде еще ценники в грн перевели?Тогда да, у продавца обострение. Он думает, что он как на бирже, цену лота будет двигать по копейке

его право!

Да никто не спорит.
Я, правда, если бы делал выборку, учитывал бы параметр "существенности" снижения, т.е. колебания менее 1% например бы не учитывались. Плюс, в выборке отображать цену в базовой валюте (доллар), но динамику оценивать исключительно по валюте объявления.
Также было бы неплохо видеть, что именно влияет на снижение/повышение средней - новые объекты, или динамика цен старых.
Но чья база, тот и решает, так что это так, поводы для размышлений
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:18

UA написав:То есть вы как специалист, считаете, что минвата проигрывает пеностеклу в плане пожарной безопасности?

вата тоже не фонтан в плане утепления, но не сейчас, а лет через 5...10... не зря сейчас на теплосетях с ваты уходят на пенополиуретан.
_yura_

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:19

Faceless написав:Но чья база, тот и решает, так что это так, поводы для размышлений

да там курс надо поставить 8,0 до тех пор пока его используют.

потому как могут быть колебания изза курса
_yura_

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:23

AlsoDrunk написав:Теперь я примерно понял вашу позицию: мы построим, как захотим, а вы живите, как сможете; что-то не нравится - разберите дом, и перестройте по своему. Ведь вы заплатили жлобские $2000 за квадрат в таком прекрасном доме.

Ви з цифрами дружите ?
Якщо дружите . то повинні були побачити , що я пишу про сумму в 50-100 доларів на м2.
Тобто я вважаю що на 2000 - зроблено правильно і нормально і кожен власник повинен не випробувати долю пробуючи підпалити будинок . а дбати щоб цього не відбулось.
За додаткових 2-5% сьогодні (наголошую на слові сьогодні . бо навіть ті хто проектували навіть в дурному сні не могли передбачити що ті хто платить по 2000 доларів за м2 будуть будівельне сміття і недопалки через вікна викидати), так от , сьогодні я бачу як за 5% додаткової плати можна себе і від викидаючи сміття за вікна захистити.
А вже Ви приймайте рішення потрібен Вам такий додатковий захист . чи легше збори мешканців дому зібрати де домовитись про виконання всіми правил експлуатації будинку.

Тобто
Для сьогоднішніх правил експлуатації( де не передбачено що хтось сам себе підпалювати буде) - рішення про вентфасад прийняте правильне.

Якщо Ви збираєтесь міняти правила експлуатації - тоді потрібно і змінювати конструкцію - що в цьому дивного.

ПС
Те що горіло два рази в рік - це зле
Те що ніхто не постраждав - це добре

Залишилось подивитись як ця споруда буде вести себе далі.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:24

_yura_ написав:
  Faceless написав:Но чья база, тот и решает, так что это так, поводы для размышлений

да там курс надо поставить 8,0 до тех пор пока его используют.

потому как могут быть колебания изза курса

Ага. Наблюдаем "техническое" падение - а на самом деле идёт рост животворящий. :lol: :lol: :lol:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:27

Или невежды или негодяи...
http://www.youtube.com/watch?v=bMGHPEnmrkI
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 чер, 2013 16:28

UA написав:
  budivelnik написав:ПС
Моя думка

То есть вы как специалист, считаете, что минвата проигрывает пеностеклу в плане пожарной безопасности?
Однозначно програє.
При цьому крім питання пожежної безпеки , мінвата програє по тривалості експлуатації . по екологічності ( хоч мінвата інертний матеріал . але її волокна настільки тонкі що можуть розноситись вітром і попадаючи в легені створювати епіцентри заражень( історія азбесту який на сьоггодні у всьому світі виводиться з експлуатації)
Але ціна :shock:
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 13471348134913501351 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти