|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Нед 02 чер, 2013 19:30
Класна програма. Полазивши по інтернету вже збирався сам за щось подібне братись. Що хотілося би бачити: - відображення загальної суми (внесків, %%) на певну дату конвертовану в у вибрану валюту за а) курсом на цю дату б) курсом на поточну дату або останнім актуальним курсом До поточної дати. - якщо далі продовжиьтм тему курсів, то довідника курсів передбачити курси банків у яких депозити (не критично) - Поле "Коментарі" -ОК, але зручео було б мати ще "Номер рахунку"
Дякую!
-
pashuha
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 19:58
pashuha написав:Класна програма. Полазивши по інтернету вже збирався сам за щось подібне братись. Що хотілося би бачити: - відображення загальної суми (внесків, %%) на певну дату конвертовану в у вибрану валюту за а) курсом на цю дату б) курсом на поточну дату або останнім актуальним курсом До поточної дати. - якщо далі продовжиьтм тему курсів, то довідника курсів передбачити курси банків у яких депозити (не критично) - Поле "Коментарі" -ОК, але зручео було б мати ще "Номер рахунку" Дякую!
Дякую за пропозиції. Прокоментую: 1. "відображення загальної суми (внесків, %%)" - сума всіх депозитів чи сума конкретного депозиту? Якщо конкретного депозиту - подумаю як краще зробити. Як на мене це зайве - є статистика по депозитам - там всього вдосталь щоб зробити аналіз депозитного портфелю. 2. Думаю це зайве. Курс повинен бути один, поточний, на конкретний день. Відслідковувати і змінювати курси по банкам зайве і швидко набридне - перевірено  3. Згоден, додам
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 чер, 2013 19:58
Огромное спасибо за такую чудесную программу, пользовался старой версией и все очень нравилось, теперь пытаюсь привыкнуть к новой. Например, можно ли как-то удалять не прибавляя к сумме депозита строчки отсюда, которые сгенерированы автоматом? http://i.imgur.com/1QnqHSP.pngЕще один непонятный момент, если к счету привязана карта, то при удалении счета удаляется карта, это баг или фитча?
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2013 22:11
Sean написав:Огромное спасибо за такую чудесную программу, пользовался старой версией и все очень нравилось, теперь пытаюсь привыкнуть к новой. Например, можно ли как-то удалять не прибавляя к сумме депозита строчки отсюда, которые сгенерированы автоматом? http://i.imgur.com/1QnqHSP.pngЕще один непонятный момент, если к счету привязана карта, то при удалении счета удаляется карта, это баг или фитча?
Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось?  Все таки фітча, не пам'ятаю чим я керувався коли її робив. Наразі не бачу причини видаляти карту при видалені депозиту. Тому незабаром виправлю  , дякую!
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 чер, 2013 22:42
Haza написав:Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось?
хочу перенести депо и счета из старой версии и что-то не вдуплю какие даты писать начала начисления, отсюда появляются эти фантомные строчки + красное сообщение внизу в статус баре что-то не получено. Да и в любом случае подозреваю что на 100% суммы могут не сходиться в будущем, и буду их добавлять вручную, не хотелось бы чтобы эти строки просто висели. В старой версии имхо было очень удобно с кнопками Получено и Довложить, когда Получено не увеличивало сумму. ЗЫ. Вот в закладке Список событий тоже можно только получить
-
Sean
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 08:45
Haza написав:Дякую за пропозиції. Прокоментую: 1. "відображення загальної суми (внесків, %%)" - сума всіх депозитів чи сума конкретного депозиту? Якщо конкретного депозиту - подумаю як краще зробити. Як на мене це зайве - є статистика по депозитам - там всього вдосталь щоб зробити аналіз депозитного портфелю. 2. Думаю це зайве. Курс повинен бути один, поточний, на конкретний день. Відслідковувати і змінювати курси по банкам зайве і швидко набридне - перевірено 
1. Мета - знати скілки всього в тебе капіталу з нарахованими відсотками на певну дату. Корисно, коли плануєш якесь велике придбання (типу доступності коштів у часі, але в цифрах). 2. Щодо курсів конкретних банків - так, непрактичні навороти. А от використання курсів на дату - зручно для бюджетування. Особливо, коли очікується девальвація чи значне укріплення. Взагалі, можливість врахування інфляції якоїсь з валют - окрема тема для розвитку. Це дає змогу змоделювати ситуацію і прийняти рішення щодо доцільності вкладення/пролонгації депозиту, бачити динаміку зростання вартості портфелю. Звісно, це потребує немало зусиль і тестування.
-
pashuha
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 09:06
Sean написав: Haza написав:Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось?
хочу перенести депо и счета из старой версии и что-то не вдуплю какие даты писать начала начисления, отсюда появляются эти фантомные строчки + красное сообщение внизу в статус баре что-то не получено. Да и в любом случае подозреваю что на 100% суммы могут не сходиться в будущем, и буду их добавлять вручную, не хотелось бы чтобы эти строки просто висели. В старой версии имхо было очень удобно с кнопками Получено и Довложить, когда Получено не увеличивало сумму. ЗЫ. Вот в закладке Список событий тоже можно только получить
Дата початку нарахування відсотків - це конкретно для кожного депозиту і залежить від того, коли Ви його відкрили. Наприклад, якщо Ви відкриваєте: - в середу в операційний час, тоді дата початку нарахування відсотків - четвер; - в середу ввечері, НЕ в операційний час - тоді в п'ятницю; - в п'ятницю в операційний час - тоді субота; - в п'ятницю ввечері, НЕ в операційний час, або в суботу - тоді у вівторок; Бувають виключення, але в основному так. Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування. Є два поняття: капіталізація (збільшує суму депозиту) і просто виплата відсотків. Ви мабуть плутаєте їх. Кнопка "Довложить" також є: біля таблиці є декілька кнопок, серед них "+".
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 чер, 2013 09:10
pashuha написав: Haza написав:Дякую за пропозиції. Прокоментую: 1. "відображення загальної суми (внесків, %%)" - сума всіх депозитів чи сума конкретного депозиту? Якщо конкретного депозиту - подумаю як краще зробити. Як на мене це зайве - є статистика по депозитам - там всього вдосталь щоб зробити аналіз депозитного портфелю. 2. Думаю це зайве. Курс повинен бути один, поточний, на конкретний день. Відслідковувати і змінювати курси по банкам зайве і швидко набридне - перевірено 
1. Мета - знати скілки всього в тебе капіталу з нарахованими відсотками на певну дату. Корисно, коли плануєш якесь велике придбання (типу доступності коштів у часі, але в цифрах). 2. Щодо курсів конкретних банків - так, непрактичні навороти. А от використання курсів на дату - зручно для бюджетування. Особливо, коли очікується девальвація чи значне укріплення. Взагалі, можливість врахування інфляції якоїсь з валют - окрема тема для розвитку. Це дає змогу змоделювати ситуацію і прийняти рішення щодо доцільності вкладення/пролонгації депозиту, бачити динаміку зростання вартості портфелю. Звісно, це потребує немало зусиль і тестування.
1. В статистиці все це є  , і перегляд суми всіх коштів у певній валюті. 2. Так, корисно, але такий функціонал додавати - це не мало часу потрібно витратити. Можливо "зимнім вечором" займусь цим, але обіцяти не можу.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 чер, 2013 09:14
Haza написав:Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування.
остальное понятно, а вот это попробую, спасибо, хотя вроде и пытался.
-
Sean
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 09:27
Sean написав: Haza написав:Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування.
остальное понятно, а вот это попробую, спасибо, хотя вроде и пытался.
Або біля таблиці біля кнопки "+" є ще одна кнопка виклику форми редагування - пошукайте. Або просто поклікайте два рази на рядок.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-