Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 910111213 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 19:30

Класна програма. Полазивши по інтернету вже збирався сам за щось подібне братись.
Що хотілося би бачити:
- відображення загальної суми (внесків, %%) на певну дату конвертовану в у вибрану валюту за а) курсом на цю дату б) курсом на поточну дату або останнім актуальним курсом До поточної дати.
- якщо далі продовжиьтм тему курсів, то довідника курсів передбачити курси банків у яких депозити (не критично)
- Поле "Коментарі" -ОК, але зручео було б мати ще "Номер рахунку"

Дякую!
pashuha

Подякував: 28 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 19:58

pashuha написав:Класна програма. Полазивши по інтернету вже збирався сам за щось подібне братись.
Що хотілося би бачити:
- відображення загальної суми (внесків, %%) на певну дату конвертовану в у вибрану валюту за а) курсом на цю дату б) курсом на поточну дату або останнім актуальним курсом До поточної дати.
- якщо далі продовжиьтм тему курсів, то довідника курсів передбачити курси банків у яких депозити (не критично)
- Поле "Коментарі" -ОК, але зручео було б мати ще "Номер рахунку"

Дякую!

Дякую за пропозиції. Прокоментую:
1. "відображення загальної суми (внесків, %%)" - сума всіх депозитів чи сума конкретного депозиту? Якщо конкретного депозиту - подумаю як краще зробити. Як на мене це зайве - є статистика по депозитам - там всього вдосталь щоб зробити аналіз депозитного портфелю.
2. Думаю це зайве. Курс повинен бути один, поточний, на конкретний день. Відслідковувати і змінювати курси по банкам зайве і швидко набридне - перевірено :)
3. Згоден, додам
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 19:58

Огромное спасибо за такую чудесную программу, пользовался старой версией и все очень нравилось, теперь пытаюсь привыкнуть к новой.

Например, можно ли как-то удалять не прибавляя к сумме депозита строчки отсюда, которые сгенерированы автоматом?
http://i.imgur.com/1QnqHSP.png

Еще один непонятный момент, если к счету привязана карта, то при удалении счета удаляется карта, это баг или фитча?
Sean

Подякував: 334 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 22:11

Sean написав:Огромное спасибо за такую чудесную программу, пользовался старой версией и все очень нравилось, теперь пытаюсь привыкнуть к новой.

Например, можно ли как-то удалять не прибавляя к сумме депозита строчки отсюда, которые сгенерированы автоматом?
http://i.imgur.com/1QnqHSP.png

Еще один непонятный момент, если к счету привязана карта, то при удалении счета удаляется карта, это баг или фитча?

Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось? :)

Все таки фітча, не пам'ятаю чим я керувався коли її робив. Наразі не бачу причини видаляти карту при видалені депозиту. Тому незабаром виправлю :), дякую!
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 02 чер, 2013 22:42

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza написав:Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось?

хочу перенести депо и счета из старой версии и что-то не вдуплю какие даты писать начала начисления, отсюда появляются эти фантомные строчки + красное сообщение внизу в статус баре что-то не получено. Да и в любом случае подозреваю что на 100% суммы могут не сходиться в будущем, и буду их добавлять вручную, не хотелось бы чтобы эти строки просто висели. В старой версии имхо было очень удобно с кнопками Получено и Довложить, когда Получено не увеличивало сумму.

ЗЫ. Вот в закладке Список событий тоже можно только получить
Sean

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 08:45

Haza написав:Дякую за пропозиції. Прокоментую:
1. "відображення загальної суми (внесків, %%)" - сума всіх депозитів чи сума конкретного депозиту? Якщо конкретного депозиту - подумаю як краще зробити. Як на мене це зайве - є статистика по депозитам - там всього вдосталь щоб зробити аналіз депозитного портфелю.
2. Думаю це зайве. Курс повинен бути один, поточний, на конкретний день. Відслідковувати і змінювати курси по банкам зайве і швидко набридне - перевірено :)

1. Мета - знати скілки всього в тебе капіталу з нарахованими відсотками на певну дату. Корисно, коли плануєш якесь велике придбання (типу доступності коштів у часі, але в цифрах).

2. Щодо курсів конкретних банків - так, непрактичні навороти.
А от використання курсів на дату - зручно для бюджетування. Особливо, коли очікується девальвація чи значне укріплення. Взагалі, можливість врахування інфляції якоїсь з валют - окрема тема для розвитку. Це дає змогу змоделювати ситуацію і прийняти рішення щодо доцільності вкладення/пролонгації депозиту, бачити динаміку зростання вартості портфелю.
Звісно, це потребує немало зусиль і тестування.
pashuha

Подякував: 28 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 09:06

Sean написав:
  Haza написав:Видаляти рядки, згенеровані автоматом, звідти не можна. А в якому випадку Вам таке знадобилось?

хочу перенести депо и счета из старой версии и что-то не вдуплю какие даты писать начала начисления, отсюда появляются эти фантомные строчки + красное сообщение внизу в статус баре что-то не получено. Да и в любом случае подозреваю что на 100% суммы могут не сходиться в будущем, и буду их добавлять вручную, не хотелось бы чтобы эти строки просто висели. В старой версии имхо было очень удобно с кнопками Получено и Довложить, когда Получено не увеличивало сумму.

ЗЫ. Вот в закладке Список событий тоже можно только получить

Дата початку нарахування відсотків - це конкретно для кожного депозиту і залежить від того, коли Ви його відкрили. Наприклад, якщо Ви відкриваєте:
- в середу в операційний час, тоді дата початку нарахування відсотків - четвер;
- в середу ввечері, НЕ в операційний час - тоді в п'ятницю;
- в п'ятницю в операційний час - тоді субота;
- в п'ятницю ввечері, НЕ в операційний час, або в суботу - тоді у вівторок;
Бувають виключення, але в основному так.

Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування. Є два поняття: капіталізація (збільшує суму депозиту) і просто виплата відсотків. Ви мабуть плутаєте їх. Кнопка "Довложить" також є: біля таблиці є декілька кнопок, серед них "+".
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 09:10

pashuha написав:
  Haza написав:Дякую за пропозиції. Прокоментую:

1. Мета - знати скілки всього в тебе капіталу з нарахованими відсотками на певну дату. Корисно, коли плануєш якесь велике придбання (типу доступності коштів у часі, але в цифрах).

2. Щодо курсів конкретних банків - так, непрактичні навороти.
А от використання курсів на дату - зручно для бюджетування. Особливо, коли очікується девальвація чи значне укріплення. Взагалі, можливість врахування інфляції якоїсь з валют - окрема тема для розвитку. Це дає змогу змоделювати ситуацію і прийняти рішення щодо доцільності вкладення/пролонгації депозиту, бачити динаміку зростання вартості портфелю.
Звісно, це потребує немало зусиль і тестування.

1. В статистиці все це є :), і перегляд суми всіх коштів у певній валюті.
2. Так, корисно, але такий функціонал додавати - це не мало часу потрібно витратити.
Можливо "зимнім вечором" займусь цим, але обіцяти не можу.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 09:14

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza написав:Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування.

остальное понятно, а вот это попробую, спасибо, хотя вроде и пытался.
Sean

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 09:27

Sean написав:
  Haza написав:Суми виплат відсотків, які програма автоматично згенерувала, можна редагувати: два рази клікнути на рядок і з'явиться вікно редагування.

остальное понятно, а вот это попробую, спасибо, хотя вроде и пытался.

Або біля таблиці біля кнопки "+" є ще одна кнопка виклику форми редагування - пошукайте. Або просто поклікайте два рази на рядок.
Haza
3

Профіль

1
  #<1 ... 910111213 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему